Deep Steep vonios putos - putojimas neypatingas, o ir vonios malonumais retai megaujuosiu, tai sunaudota kaip duso zele
100% Pure prausiklis-kauke ir sveitiklis-kauke - abu labai patiko. Nors as sausiaode, tai man odai valymo nelabai ir reikia, nors palaikydavau pirmaji kaip kauke kartais. Bet kazkada nugriebe vyras ir jam labai patiko, tai jis pagrinde ir naudoja kaip prausikli (jo oda misri). O antraji naudoju as - besibaigiant dazniau kaip sveiktikli, nors esu ir kaip kauke laikius. Odyte labai svelni lieka po kaukes, o ir sugeria praktiskai viska oda, atrodo, kad nieko nebelieka, bet prausiantis paskui jauciasi toks slydimas.
Andalou Naturals 'spf30 beauty balm' (bespalvis) - jau berods trecia pakuote naudoju. Man labai patinka, nes odai tinka, su geru spf, skalsus. Nors minusiukas, kad sunkokai skirstosi. Del to labiau patinka JMO 'spf30', bet ir kaina JMO didesne...
Hugo Naturals 'mango' kuno sviestas - esu seniau toki sunaudojus, bet antrasis man sunkiai naudojosi, nes odai didelio drekinimo nebereikejo, tai pagirnde pedoms naudojau. Uztai kvapas

Dabartinis uzsistovejo vonioje, tai nuo karscio ir suskystejes labai, ir siaip kvapas keistokas, o ir nedaug like, tai metu lauk.
Kiss My Face 'cucumber green tea' dezodorantas - lyg esu seniau naudojus toki ir visai nieko, bet dabar nebepatinka. Neapsaugo nuo kvapo, tai nebent namuose tepuosi ar kur netoli eidama, bet kai karsciai prasidejo, tai visai s.... Tik kvapas skanus
Tom's of Maine vaikiskas dantu skalavimo skystis - man patiko, bet geresnio uz Natural Dentist nesu atradus, tai ir sis nepralenkia.
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 07 19, 11:03)
O kokios spalvos jusu naturalus plaukai? Neislenda oranziniai atspalviai, ar dar ir pilkintoja naudojat?
Naturali mano lietuviska pelenu spalva. Nusidazius plaukuciai labai sviesus blonde (bet neperbalinti), su pilksvumu, bet be jokiu geltonu/orandziniu atspalviu. Tik as kas 1-1,5men dazau, tai pirma saknis istepu ir palaikau kokia 10min, tada likusi plauku ilgi, isskyrus pacius galus (ju netepu), nutepu ir kokias 5min palaikau ir tada isplaunu. Nes seniau dazydavau per visa ilgi ir laikydavau 20min kazkur, tai tada vietom per pilkokai gaudavosi, bet nusiplauna per kelis kartus. Na o kai dabar su tuo 10+5min darau, tai tobulai kaskart gaunasi. O kazkada teko perlaikyt, tai i melsvuma vietom buvo - gerai, kad keli plovimai ir nueme visa tai
Labai daznai plaukai sulaukia komplimentu ir klausimu ar naturali spalva, nes tiek spalva giria, tiek tai, kad man labai tinkamas atspalvis. Tiesa, dazau pati, tai ir gaunasi tokie nevientisai vienos spalvos, o kaip truputi sruoguoti, bet man tuo ir patinka.
O pilkinanti sampuna turiu, bet nenaudoju kaskart plaudama. Siaip ta spalvyte atsiplauna per kazkiek laiko, bet kaip minejau, man uztenka kas 1-1,5men dazyt.