Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(Gudre @ 2013 07 18, 12:43)
Kur pirktas ?  4u.gif

Douglas'e smile.gif
Atsakyti
Giovanni skutimosi kremas - vyras naudojo, bet paskui ir as i ji isisukau. Butent sis su meta, tai dar ir smagiai vesino. Patiko, nors skutimosi kremams nesu isranki.
user posted image

Broo kondicionierius - vertinciau geriau nei vidutinis, bet man gana lengvokas pasirode. Nors siaip smagus ir progai pasitaikius kartociau.
user posted image

garnier nutrisse 'white chocolate' spalvos plauku dazai - geresniu kolkas neradau thumbup.gif
user posted image

CVS vatos ovaleliai - ntieji
user posted image

Weleda 'citrus' kuno prausiklis - geras, bet dusgeliams kazkokiu didesniu reikalavimu ir nekeliu 4u.gif
user posted image

Olay aparato galvute - uzsistovejo ji pas mane, nes aparaciuka senokai naudojau....
user posted image

Eco Lips 'medicinal' lupu balzamas - nepamenu jau nuo kada stovinti radau, tai metu lauk
user posted image

Golden Earth aliejiniu kvepalu megineliai - kvepalus tik purskiamus naudoju, ktii nepatinka arba tiesiog nesinaudoja pas mane... Kelis kartus bandziau, bet ne man...
user posted image

Kuumba Made kvapus aliejus su blizguciais (3 skirtingu kvapu) - turiu nuo praeitos vasaros, tai metu lauk. Bet efektu praktiskai tas pats kaip Nuxe blizgus aliejus, tik siu sudetis gera 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 18 liepos 2013 - 21:36
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 07 18, 21:35)

garnier nutrisse 'white chocolate' spalvos plauku dazai - geresniu kolkas neradau  thumbup.gif

O kokios spalvos jusu naturalus plaukai? Neislenda oranziniai atspalviai, ar dar ir pilkintoja naudojat?
Atsakyti
Deep Steep vonios putos - putojimas neypatingas, o ir vonios malonumais retai megaujuosiu, tai sunaudota kaip duso zele
user posted image

100% Pure prausiklis-kauke ir sveitiklis-kauke - abu labai patiko. Nors as sausiaode, tai man odai valymo nelabai ir reikia, nors palaikydavau pirmaji kaip kauke kartais. Bet kazkada nugriebe vyras ir jam labai patiko, tai jis pagrinde ir naudoja kaip prausikli (jo oda misri). O antraji naudoju as - besibaigiant dazniau kaip sveiktikli, nors esu ir kaip kauke laikius. Odyte labai svelni lieka po kaukes, o ir sugeria praktiskai viska oda, atrodo, kad nieko nebelieka, bet prausiantis paskui jauciasi toks slydimas.
user posted image
user posted image

Andalou Naturals 'spf30 beauty balm' (bespalvis) - jau berods trecia pakuote naudoju. Man labai patinka, nes odai tinka, su geru spf, skalsus. Nors minusiukas, kad sunkokai skirstosi. Del to labiau patinka JMO 'spf30', bet ir kaina JMO didesne...
user posted image

Hugo Naturals 'mango' kuno sviestas - esu seniau toki sunaudojus, bet antrasis man sunkiai naudojosi, nes odai didelio drekinimo nebereikejo, tai pagirnde pedoms naudojau. Uztai kvapas wub.gif Dabartinis uzsistovejo vonioje, tai nuo karscio ir suskystejes labai, ir siaip kvapas keistokas, o ir nedaug like, tai metu lauk.
user posted image

Kiss My Face 'cucumber green tea' dezodorantas - lyg esu seniau naudojus toki ir visai nieko, bet dabar nebepatinka. Neapsaugo nuo kvapo, tai nebent namuose tepuosi ar kur netoli eidama, bet kai karsciai prasidejo, tai visai s.... Tik kvapas skanus ax.gif
user posted image

Tom's of Maine vaikiskas dantu skalavimo skystis - man patiko, bet geresnio uz Natural Dentist nesu atradus, tai ir sis nepralenkia. 4u.gif
user posted image

QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 07 19, 11:03)
O kokios spalvos jusu naturalus plaukai? Neislenda oranziniai atspalviai, ar dar ir pilkintoja naudojat?

Naturali mano lietuviska pelenu spalva. Nusidazius plaukuciai labai sviesus blonde (bet neperbalinti), su pilksvumu, bet be jokiu geltonu/orandziniu atspalviu. Tik as kas 1-1,5men dazau, tai pirma saknis istepu ir palaikau kokia 10min, tada likusi plauku ilgi, isskyrus pacius galus (ju netepu), nutepu ir kokias 5min palaikau ir tada isplaunu. Nes seniau dazydavau per visa ilgi ir laikydavau 20min kazkur, tai tada vietom per pilkokai gaudavosi, bet nusiplauna per kelis kartus. Na o kai dabar su tuo 10+5min darau, tai tobulai kaskart gaunasi. O kazkada teko perlaikyt, tai i melsvuma vietom buvo - gerai, kad keli plovimai ir nueme visa tai lotuliukas.gif

Labai daznai plaukai sulaukia komplimentu ir klausimu ar naturali spalva, nes tiek spalva giria, tiek tai, kad man labai tinkamas atspalvis. Tiesa, dazau pati, tai ir gaunasi tokie nevientisai vienos spalvos, o kaip truputi sruoguoti, bet man tuo ir patinka.

O pilkinanti sampuna turiu, bet nenaudoju kaskart plaudama. Siaip ta spalvyte atsiplauna per kazkiek laiko, bet kaip minejau, man uztenka kas 1-1,5men dazyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 19 liepos 2013 - 17:04
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 07 19, 16:48)

Naturali mano lietuviska pelenu spalva. Nusidazius plaukuciai labai sviesus blonde (bet neperbalinti), su pilksvumu, bet be jokiu geltonu/orandziniu atspalviu. Tik as kas 1-1,5men dazau, tai pirma saknis istepu ir palaikau kokia 10min, tada likusi plauku ilgi, isskyrus pacius galus (ju netepu), nutepu ir kokias 5min palaikau ir tada isplaunu. Nes seniau dazydavau per visa ilgi ir laikydavau 20min kazkur, tai tada vietom per pilkokai gaudavosi, bet nusiplauna per kelis kartus. Na o kai dabar su tuo 10+5min darau, tai tobulai kaskart gaunasi. O kazkada teko perlaikyt, tai i melsvuma vietom buvo - gerai, kad keli plovimai ir nueme visa tai lotuliukas.gif

Labai daznai plaukai sulaukia komplimentu ir klausimu ar naturali spalva, nes tiek spalva giria, tiek tai, kad man labai tinkamas atspalvis. Tiesa, dazau pati, tai ir gaunasi tokie nevientisai vienos spalvos, o kaip truputi sruoguoti, bet man tuo ir patinka.

O pilkinanti sampuna turiu, bet nenaudoju kaskart plaudama. Siaip ta spalvyte atsiplauna per kazkiek laiko, bet kaip minejau, man uztenka kas 1-1,5men dazyt.

Dekui uz issamu atsakyma. Bandysiu ir as su savo lietuvisku pilkumu sitais dazais dazytis. Nes kiek isbandziau kitu, man vis oranzine gelsva gaunasi ir vis tiek be pilkintojo nei zingsnio doh.gif
Atsakyti
Canus kuno sviestas su ozku pienu - ismetu likuti, nes kvapas kazkoks neskanus ir stiprus, nors ir siaip nesuzavejo, nes kvapas keistokas nuo pradziu buvo, lyg kokiu kvepalu pilta....
user posted image
Atsakyti
Collistar Talasso revitalising kuno sveitiklis - superinis,skalsus,nusveicia puikiai,oda lieka super svelni ir pamaitinta tik kvapas stiprokas,bet siaip kolkas geriausias is bandytu sveitikliu thumbup.gif Norejau ruda pirkti,bet kolkas neradau UK tai paemiau kito gamintojo,bet butinai dar grysiu prie Collistar ax.gif
user posted image

Jason apsauginis kremas nuo saules - pirktas praeita vasara,bet savo darba gerai atliko ir sia,tik tirstokas toks,sunkiau pasiskirsto ir kvapo noretusi kokio nors skanesnio,vasarinio biggrin.gif
user posted image

Elemis papaya enzyme veido pilingas - kadangi nemegstu veido pilingu su grudeliais tai sitas buvo puikus,neerzino odos,palikdavo ja labai svelnia ir kvepejo ananasais wub.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Seniai naudoju Veet, man patinka - nedirgina odos, ilgam užtenka.

user posted image
Nebe pirmas, šiaip dezodorantas neblogas, bet nuo šito kvapo tai jau net vimdo. Kartosiu nebent kito kvapo ar bekvapį.

user posted image
Kojų šveitiklis. Nelabai galiu palygint, nes mažai tokių produktų naudojus. Šiaip nėra iš tų smarkiai šveičiančių, bet turi aliejų - atgaivina, pamaitina pėdas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 20 liepos 2013 - 12:28
Bioderma Photoderm MAX SPF 50+ fluidas veidui. viskas ok, tik skystas (kaip ir turi būti fluidui doh.gif ). manau, dėl to nėra labai skalsus. sunaudotas iki paskutinio lašo.
user posted image

Išmetu likutį Clinique super city block spf 40. neturiu kantrybės pabaigti: kemša poras, išryškina odos sausumą ir nusigumuluoja nuo veido. Nekartotinas.
user posted image

Taip pat išmetu nesunaudotą AnneMarie Borlind savaiminio įdegio kremą, nes pasibaigė galiojimas.
user posted image
Atsakyti
Therme druskinis kūno šveitiklis. Specifinio, man ne itin malonaus ir pakankamai stipraus ylang kvapo, kuris truputi pabodo. Pats šveitiklis - gryna smulki druskytė ir truputis aliejų, todėl labai byrėdavo, gana greitai ištirpdavo, norėtųsi didesnio aliejinio drėkinimo. Na bet šveitė neblogai, ne per šiurkšti, didelis kiekis
user posted image
E.L.F mineral šešėlių pagrindas. Nelabai patiko, nes skystokas, nepakankamai veiksmingas, nekartočiau, nors ir sunaudojau visą iki galo.
user posted image
Alverde camouflage maskuoklis, 002 beige. Patiko, nes tepamas pirštu, gerai pasiskirsto, puikiai tiko spalva, nes nebuvo pernelyg oranžinė, tokia šalto atspalvio, labiausiai tiko pamaskuoti paakius ir kitas tamsesnes vietas, retsykiais naudodavau tik jį vieną ir birią pudrą, nelabai ir skystos pudros reikėjo. Minusas tas, kad nėra labai ilgai išliekantis, greitai baigėsi (dugnas pasimatė labai greitai, pakuotė su apgaulingu aukštu dugnu), galiojimas trumpas, gale buvo sunku iškrapštyti šoniukus, netinka paakių stipriam iššviesinimui. Na bet visai kartotinas produktas
user posted image
Essence mėlynas nagų lako valiklis. Nelabai patiko, rausvas efektyvesnis.
user posted image

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No_Angel*: 20 liepos 2013 - 18:49
PHARMA Intensyvaus poveikio serumas nuo plaukų slinkimo

user posted image

Šviežiausios pabaigtuvės. Kai po gimdymo vėl susidursiu su plaukų slinkimo problema, tikrai nereikės sukti galvos, kaip gelbėtis. Neabejotinai kartotina priemonė. Kol kas - be konkurencijos thumbup.gif
Atsakyti