Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

O'right Žaliosios arbatos aliejų gydomasis rinkinys storiems plaukams nusižiūrėjau šią priemonę nuo draugės, pas ją po šios priemonės panaudojimo nuostabiai plaukai atrodė- žvilgėjo ir slidūs tapo, net surišt nėjo į kasą, slydo plaukų gumutė. O man visiškai priešingas rezultatas - apsunkino plauką ir net neišsiplovė tie aliejai gerai po pirmo plovimo, riebaluota galva paliko doh.gif
user posted image
Foto iš čia

Papildyta:
L'OCCITANE tonuojantis grožio kremas bandžiau tik keletą kartų - įpylė į indelį parduotuvėje pabandymui. Man labai patiko! Kaip ir rašo aprašyme: suteikia odai gaivos, natūralaus spindesio; mažiau matomos poros, paraudimai ir dėmelės, natūraliai maskuojami nelygumai; padrėkinta ir glotni oda. Galiu palyginti tik su Maybelline pure BB, tai išvada būtų tokia, kad nesulyginimas -maybelline toks matinis iškart ant odos atrodo, o L'occitane tokį spindesį veido odai gražų duoda, kad iškart sau gražesnė atrodau biggrin.gif
user posted image
Foto iš čia
Atsakyti
Pabaigtas:
user posted image
Į jo vietą:
user posted image
Jau porą metų vieninteliai mano naudojami antiperspirantai, tik kvapus pakeičiu, labai patinka, nė karto nenuvylė 4u.gif
Atsakyti
Maybelline Mastershape antakių pieštukas, tamsiai rudas. Patiko, nes labai minkštas, lengvai nusidažo pats plaukelis, o ne oda, ryški, neryža spalva, gana natūraliai atrodo. Labai patogus šepetukas gale, nes kai skirstai spalvą, nevienodai atrodo, bet pabraukius šepetukus, antakis susišukuoja ir tolygiai pasiskirsto dažas. Pagrindinis blogis tas, kad greitai baigėsi, drožti reikia kas antra/trečią kartą, sunaudojau per kokius 4-5 mėnesius, tai palyginus su antakių šešėliais greitai labai, gerai tik kad nedaug kainuoja, turbūt kartosiu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 07 12, 18:51)
Ecodentos juodoji balinamoji dantų pasta - visaip stengiaus sunaudot, naudojau antrą pakuotę, tai jau sunkiai sunkiai man. Labai atsibodo pati pasta ir nuolatinis dantų šepetėlių tepliojimas, visi atrodo lyg būtų pro batų tepalą perbraukti. Poveikio kažkokio išskirtinio nepajutau, nekartotinos man kol kas Ecodentos pastos apskritai, yra geresnių.
user posted image

Visiškai pritariu, pradžioj sužavėjo juodumas, tikėjausi, kad pabalins. Ir pati pasta ne itin gerai nuvalydavo dantis, nesijautė jie švarūs, o apie dantų šepetėlį net kalbos nėra. Labai erzindavo tas likęs juodumas, jis toks nešvarus atrodydavo. Kai buvo pelenės paroda, joje buvo lietuviškos kosmetikos stendas, tai kai siūlė pirkti tą pastą, pasakiau, kad labai nepatiko, kad dažo šepetėlį, tai mane kaip mokinukę sugėdino, kad šepetėlius, ponia, kas porą mėnesių reikia keisti, kad nuo laiko jie praranda spalvą ir tikrai ne jų pasta kalta biggrin.gif
Atsakyti
Cattier kremas gelis riebiai odai naudoju jau trečią ar net ketvirtą buteliuką, labai patinka, ypač vasaros laiku - lengva gelinė konsistensija, susigeria greitai, palaiko matiškumą probleminėse veido vietose, nesausina odos. Gaila, kad ekopievos nebeprekiauja jau šia kosmetika. Vietoj jo dar toks pat laukia ax.gif
user posted image
Premier paakių kremas, 2 ml mėginys nei patiko nei nepatiko. Bet įtariant jo kainą tikrai nepirkčiau. O šiaip pakankamai skalsiai naudojos tas kiekis ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2013 07 23, 10:46)
Visiškai pritariu, pradžioj sužavėjo juodumas, tikėjausi, kad pabalins. Ir pati pasta ne itin gerai nuvalydavo dantis, nesijautė jie švarūs, o apie dantų šepetėlį net kalbos nėra. Labai erzindavo tas likęs juodumas, jis toks nešvarus atrodydavo. Kai buvo pelenės paroda, joje buvo lietuviškos kosmetikos stendas, tai kai siūlė pirkti tą pastą, pasakiau, kad labai nepatiko, kad dažo šepetėlį, tai mane kaip mokinukę sugėdino, kad šepetėlius, ponia, kas porą mėnesių reikia keisti, kad nuo laiko jie praranda spalvą ir tikrai ne jų pasta kalta  biggrin.gif

Ne nu kur gi ne biggrin.gif Arba pagalvojo, kad šepetėlius keičiam kas 3 metus lotuliukas.gif Dabar kai pagalvoju, tos Ecodentos nė už ką nekartočiau, dabar naudojama Weledos druskinė dantų pasta man daug mielesnė. Kaina didesnė, bet daug smagiau naudojasi ir poveikis yra.
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2013 07 23, 06:56)
L'OCCITANE tonuojantis grožio kremas bandžiau tik keletą kartų - įpylė į indelį parduotuvėje pabandymui. Man labai patiko! Kaip ir rašo aprašyme: suteikia odai gaivos, natūralaus spindesio;  mažiau matomos poros, paraudimai ir dėmelės, natūraliai maskuojami nelygumai; padrėkinta ir glotni oda. Galiu palyginti tik su Maybelline pure BB, tai išvada būtų tokia, kad nesulyginimas -maybelline toks matinis iškart ant odos atrodo, o L'occitane tokį spindesį veido odai gražų duoda, kad iškart sau gražesnė atrodau  biggrin.gif
user posted image
Foto iš čia

Kokia Jūsų veido oda? Nekemša porų? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Planeta organica kedrų šampūnas
user posted image
Nepatiko, nes skystas ir mažai putojo. Daug šampūno reikėjo, kad išplaut plaukus. O išplaudavo gerai, plaukai net girgždėdavo. Tik būtinai reikėjo naudoti kondicionierų/kaukę. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elskere @ 2013 07 23, 14:37)
Kokia Jūsų veido oda? Nekemša porų?  g.gif  4u.gif

Riebi oda, kad kimštų nepastebėjau po šių kelių kartų naudojimo ax.gif
Atsakyti
Issibaige cystai viskas, o kas dar nepasibaige, tuoj pasibaigs doh.gif
Andalou naturals Healthy shine shampuno miniukas. Neblogas, gal kada reikes didesni kieki uzsakyti.
user posted image
Andalou naturals Meyer lemon creamy clenser.
user posted image Irgi neblogas, tik akis griauzdavo, kai papuldavo i jas, bet nenuostabu, gi su citrina jis. Gerai nuprausdavo veida, skalsus. Kartotinas. I jo vieta Medimix muiliukas.
Reviva labs tonikas su elastinu ir kolagenu.
user posted image
Visai patiko. Pavalydavo, atgaivindavo, gera kaina. I jo vieta turiu toki pati.
Reviva labs tonikas su glikoline rugstimi.
user posted image Naudodavau vakarais. Svelnus, nedirgino odos. Taciau jokio efekto nepastebejau. Gal reiketu visa linija su glikolio rugstimi isbandyti... g.gif Nezinau, gal dar duosiu sansa ziema, nors del kremo bijau, kad kims poras (paskaiciau atsiliepimu, kad taip daro).
Weleda stangrinantis serumas su granatais.
user posted image Kazkokio ypatingo efekto nepastebejau. Bandysiu kitus. I jo vieta organix stangrinantis vedo serumas.
Weleda regeneruojantis kuno losjonas su granatais.
user posted image Patiko. Skaniai kvepia, neblogai drekina, greitai susigeria. Pirktas is iherbo uz mazesne kaina. Bet tokios kainos, kuri siuloma UK, nemokeciau-22 svarai-nevertas tiek doh.gif.
Reviva labs stangrinantis kuno losjonas su elastinu ir kolagenu.
user posted image Sunku pasakyti kazka del stangrinimo, bet siaip losjonas patiko. Lengvai geriasi, gerai drekina, kainuoja nedaug. Kartotinas.
Beauty formulas nosies pleistriukai.
user posted image Patinka, stengiuos visada ju tureti.
Weleda citrininis ranku kremas.
user posted imagePatiko, kad negriauze egzemos ant rankos, pamaitindavo rankas. Minusas, kad riebalas kuri laika ant ranku laikydavosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 24 liepos 2013 - 13:27
user posted image
Atsakyti
essence eyeliner pen metu laukan, nepiešia jis man doh.gif
user posted image
Foto iš čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No_Angel*: 24 liepos 2013 - 16:37