AnneMarie Borlind maskuoklis - net nezinau kam pirkau ji, nes kaip ir pakanka man mineralines pudros, bet turbut norejau isbandyt si del geru atsiliepimu ir turet del visa ko kai paakiai visiskai nujuosta. Kiekis labai mazas (1,5ml), kaina nelabai maza, tai pradzioj kiek gailejausi, kad pirkau, o ir pats maskuoklis neitin zavejo. Uzteko 8men man jo, bet kuri laika nenaudojau, pacioj pradzioj naudojau mazai, o i pabaiga gana daug pradejau paakiams jo teps (cia daugiau maskavimo technikas bandziau), tai is tikruju labai patiko kai daug jo dedavau. Paakiu nesausina, nesubega i rauksleles, lengvai tepasi/sklaidosi. Zodziu, man patiko ir manau kartociau vel, nors kolkas noriu isbandyt ir kita maskuokli.
Evian purskiamas vandenukas (50ml) - ne pirmas sunaudotas, siuo metu vel toks pat stovi + Caudalie vynuogiu vanduo ir 'beauty elixir'. Is grynai vandeniniu vandenu, tai mazai kazka kito bandzius - lyg Uriage ar pan seniau teke naudot, bet ir nelabai pamenu ispudziu, ir siaip man rodos nera didesnio skirtumo. Bet manau baigus noresiu isbandyt koki kitoki, nes Evian jau daug metu is eiles naudoju.
Dr. Hauschka 'almond soothing bath essence' vonios esencija - pavadinimas graziai skamba, o realiai gi aliejus su eteriniais aliejais. Kadangi vonios malonumais retai naudojames namuose, tai sunaudojau koju vonelems - kvapas patiko, o kazko ypatingesnio nepajauciau. Manau bet koks aliejus taip pat suveiktu, o sio pati nepirkciau (gavau dovanu).
Burt's Bees migdolinis ranku kremas - kazkada turejau ir bananini, tai atsiliepimas beveik abiems vienodas galetu but. Man nepatogi pakuote + nepatinka kabint pirstu krema, bet jis toks tirstas, kad tutelej turbut ir negaletu but... Drekina gerai, bet tuo paciu palieka riebala ant ranku - stovejo prie lovos naudojimui pries miega, tai jei uzsitepdavau daugiau, dar ryte jausdavau as ji ant ranku. Kvapas intensyvus, bet pradzioj lyg ir nieko buvo, o veliau igriso - atidaviau vyrui subaigt, nes pati nebegalejau pernest to saldumo...
Jason arbatmedzio dezodorantas - kaip suprantu, pakeista pakuote ir galbut formule

Nes teko kazkada turet, tai tuo metu nelabai patiko, nes nors apsaugojo nuo kvapo + prakaito, bet sausino pazastis labai. Taciau kazkada pagalvojau apie ji tiems atvejams, kai tikrai reikia stiprios apsaugos, ir uzsisakiau, bet gavau naujai atrodanti. Tai va sis man ir kvapu atrodo kitoks, ir tekstura kiek minkstesne, ir apsauga jau ne tokia gera, nors nesausina pazastu - tik kvapas pradejo erzint po kurio laiko, tai mazdaug puse ismetu, nes nei apsauga patinka, nei kvapas, tai nematau prasmes kankintis subaiginejant.
Giovanni skutimosi kremo miniukas (2vnt) - patinka, sunaudota ne viena pilno ir mini dydziu pakuote