Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

CND almond moisture scrub. labai patiko: kvapas skanus, šveitė gerai, po to rankos švelnutėlės, skalsus. kartotinas

user posted image
Atsakyti
user posted image
"Colgate Max White One Fresh" dantų pasta.
Esu jau prieš tai kažkada naudojusi šią dantų pastą, bet šiaip nekartoju jų dažniausiai. Nelabai turiu ką apie ją pasakyti, patiko jausmas ant dantų po plovimo su ja, tik gal kažkiek norėjosi daugiau gaivos jausmo, bet reziume - nebloga pasta.
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 10 06, 15:06)
user posted image

Per kiek laiko sunaudojot?
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 10 06, 15:06)
user posted image

Niekas neįsižeiskit, bet labai dažnai pastebiu tiesiog sukeliamas nuotraukas be jokio aprašymo... Ar ne lengviau būtų iškart aprašyt? blush2.gif

Kaip kaukė? 4u.gif
Atsakyti
Subaigiau smirduką, daugiau nepirksiu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 09 30, 10:38)
Seche vite viršutinis sluoksnis

Labai patiko, kad nagų laką akimirksniu nudžiovindavo ir nebereikėdavo bijoti patalynės atspaudų. Ir labai gerai nagų laką apsaugodavo, ilgiau išnešiodavau. Tik būdavo, kad biški sutraukdavo nagų laką ir šviesdavo balti galiukai. Ant galo sutirštėjo. Jei nerasiu atitikmens LT, bus kartojamas  ax.gif

nusipirkit skiediklį tos pačios firmos, aš neseniai įsigijau, nes man irgi patirštėjo, o daiktas tikrai geras, gaila išmest ir naują pirkt. Puikiai toliau naudoju, ir kitų firmų lakams irgi mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2013 10 07, 03:10)
nusipirkit skiediklį tos pačios firmos, aš neseniai įsigijau, nes man  irgi patirštėjo, o daiktas tikrai geras, gaila išmest ir naują pirkt. Puikiai toliau naudoju, ir kitų firmų lakams irgi mirksiukas.gif

Ten visai ant galo jis man sutirštėjo, tai subaigiau ir taip. Dabar labai pasigendu šito top coat'o, pats geriausias buvo ax.gif

Pabaigtas Clinique dramatically different drėkinantis veido gelis
user posted image
Labai patiko. Nors ir lengvas, ir skirtas riebiai odai, bet labai gerai drėkino,oda tokia minkšta ir švelni buvo pasidarius. Tuo pačiu naudojau ir decleor naktinį balzamą, tai nebeliko jokių spuogelių, švari oda paliko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaltvyksle: 07 spalio 2013 - 07:43
Clinique veido šveitiklio miniukas, (30 ml) mano odai tiko/patiko, šveitimo užteko, sausinimo nepastebėjau, nors manau, kad žiemai būtų per stiprus, šaltesniu periodu norėtųsi ko nors švelnesnio. Manau, kartosiu ateityje
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemuogytė: 07 spalio 2013 - 09:16
QUOTE(*Mieloji* @ 2013 10 06, 16:34)
Per kiek laiko sunaudojot?

Naudojau kazkur metus, bet nukrito ir suduzo. Manau buciau dar tiek naudojusi, nes naudojau ne juos vienus smile.gif

QUOTE(overlook @ 2013 10 06, 20:35)

Kaip kaukė? 4u.gif

Mano sausiems sviesintiems plaukams ji pasirode per lengva. Truko drekinimo. Ant ipakavipo parasyta, kad labai sausiems plaukams galima laikyti ir 20 minuciu, bet po 20 minuciu efektas buvo toks pats kaip ir po 5 schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
Pabaigiau. Šiaip labai patiko,nes puikiai maskavo, spuogelius, paakius ir raudonas vieteles ant veido. Vienas blogis,tik kad paėmiau kiek gelsvesnį atspalvį (Beige) įkalbėta konsultantės,tad kitą kartą pirksiu šviesesnį.
Puikiai maskavo,nesausino, naudojau po pudra,kad "užmuštų" geltonį.

user posted image
Pabaigiau tokios firmos šampūną,tik manasis su cinamonu ir dar kažkuo. Labai patiko,jau antras šis yra. Po pertraukos vėl kartosiu,taip pat ir balzamą. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinelez: 08 spalio 2013 - 08:29
user posted image
2 Nr. kremukas bet jau ir 7 proc prausiklis i pabaiga. Kartojami smile.gif mano linkusiai i berimus problematiskai odai labai tinka.
Atsakyti