Desert Essence Apple & Ginger kondicionierius

Nieko labai ypatingo, tiesiog normalus kondicionierius ir tiek. Plaukų labai neapsunkino (nors aš nedaug visad ir tepu), bet stebuklų irgi nebuvo. Tiesa, naudojosi gan skalsiai, tai ilgainiui kvapas atsibodo, tai bent kurį laiką nekartočiau.
Uoga Uoga Gėlių laukai

Labai didelė terlionė naudotis tokiu biriu prausikliu, tai kartais jį tepdavau tiesiog kaip kaukę ant veido. Bet šiaip toks visai neblogas, kai nereikia makiažo valyti ir t.t., tai visai švelniai nuprausia, tik priprasti naudotis reikia, o tai išpilu visur, apsibarstau tais milteliais

Gal kada ir pirkčiau.
Thayers Cucumber Witch Hazel tonikas

Iš pradžių buvo kvapas nelabai malonus, vėliau pripratau ir patiko. Nuvalydavo dienos "riebalą", atgaivindavo odą, negrauždavo. Dabar turiu čiobrelių hidrolatą, bet vėliau turbūt kartočiau, gal kitokių kvapų paįvairinimui, gan skalsiai naudojasi.
Eubiona plaukų lakas

Malonus kvapas, bet toks vidutiniškas visai. Plaukų gal labai nelipindavo, bet kaip lakas savo funkcijos nelabai ir atlikdavo. Ir sakyčiau, net pariebindavo truputį plauką, t.y. greičiau susiriebaluodavo man jie. Plaukų laką šiaip naudoju retai, tai galvoju tokiu atveju geriau turėsiu tą cheminį laką, kuris savo funkciją atliks, vistiek retokai purškiu aš jį.
Dr Hauschka dantų pasta

Nepatiko visai

Kvapas gal visai ir malonus, tačiau išsivalius jausmas burnoj lyg visai nevalius dantų, o norisi bent kažkokio gaivumo burnoj, nes skalavimo skysčių nenaudoju (nemalonu man labai juos naudot kažkaip, iškart vemt norisi

), neputoja ir kažkaip neypatingai valo. Iš neputojančių pastų man labiau Weledos druskinė patinka, šios nepirkčiau daugiau.