rankų kremas. Visai neblogas, skaniai labai kvepėjo, greit įsigerdavo

Byly vaško juostelės veidui. Patiko, bet palikdavo dar kelis plaukelius, naudoju virš viršutinės lūpos esantiem plaukeliam šalinti. Veet daug geresnės, tai jas ir naudosiu, šios ir stoja į Byly vietą. Šokolado kvapo nelabai jautės

Rich argan aliejukas/ serumas - patiko, kartotinas produktas. Dabar gundausi tuo baltu kremu, bet dar nebandžiau 

Aubrey 'vegecol' veido kauke - kazkada labai megau Aubrey kaukes, dabar sunaudojau ir nera nei kazkas wow, nei kazkokia bloga. Sandeliuke turiu dar kelias, tai teks naudot, bet turbut nekartociau... O si su grudeliais, tai daznai naudojau tik kaip sveitikli-prausikli, t.y. nelaikydavau ant veido.

Man ML sampunai ir kondicionieriai patiko, o vat sitas purskiamas laabai ne - irgi sausino plauka. As pagrinde galiukus po plovimo supurskiu kokiu purskalu, tai si naudojant pastebejau, kad kazkokie issauseje galai. Kuri laika nenaudojau, bet vel pradejau vel pradejo suasint, tai galiausiai ispyliau puse buteliuko - kazkaip gaila plauku pasidare...

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 11 18, 10:54)
Madre Labs nenuplaunamas kondicionierius
Skaniai kvepėjo
O šiaip nieko ypatingo, sausino plauką, jokio švelnumo juo pasipurškus, bet guodžiausi mintimi, kad vistiek kažką gero duoda plaukams, nors ir nėra iškart efekt. Sunaudojau, bet nekartosiu 
Skaniai kvepėjo

Man ML sampunai ir kondicionieriai patiko, o vat sitas purskiamas laabai ne - irgi sausino plauka. As pagrinde galiukus po plovimo supurskiu kokiu purskalu, tai si naudojant pastebejau, kad kazkokie issauseje galai. Kuri laika nenaudojau, bet vel pradejau vel pradejo suasint, tai galiausiai ispyliau puse buteliuko - kazkaip gaila plauku pasidare...
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 11 18, 15:14)
Šampūnas man irgi patiko. Tikrai geras daiktas

Argital veido kremas su ežiuole. Nuostabus kremas, naudoju jį kažkur nuo vasaros, odai labai patiko. Mano oda šiaip linkusi į bėrimus ir mėgstanti kimštis, tačiau šis kremas po mėnesio vartojimo sutvarkė visus bėrimus ir nekimšo porų. Drėkinimas jo minimalus ir dabar, atšalus orams, man jo jau nebeužtenka, deja
Bet atšilus sezonui vėl būtinai prie jo sugrįšiu.

Ir šiukšlinėn lekia Acure Organics stimuliuojanti veido kaukė. Pirmus kartus dar nebuvo nieko, išskyrus odos tempimą po jos, bet kartą po jos labai sualergizavo - oda baisiausiai išraudo, tiesiog išmušė dėmėm. Ne, ne, ne pakeliui man su šia kauke

Ir šiukšlinėn lekia Acure Organics stimuliuojanti veido kaukė. Pirmus kartus dar nebuvo nieko, išskyrus odos tempimą po jos, bet kartą po jos labai sualergizavo - oda baisiausiai išraudo, tiesiog išmušė dėmėm. Ne, ne, ne pakeliui man su šia kauke

Patiko. Skalsus, švelnus, bet man dauguma šitos paskirties produktų tinka.

Ne vieną tokį miniuką esu sunaudojus, vis pasitaiko gauti prie žurnalo ar perkant Clinique prekes. Šiaip neblogas, tik į galą jau byrėjo šiek tiek.
QUOTE(Biancca @ 2013 11 18, 18:34)
Argital veido kremas su ežiuole.Drėkinimas jo minimalus ir dabar, atšalus orams, man jo jau nebeužtenka, deja
Bet atšilus sezonui vėl būtinai prie jo sugrįšiu.

Koki kremuka naudojate saltajam sezonui vietoj sio?

QUOTE(preta @ 2013 11 19, 23:19)
Neseniai pradėjau naudoti Melvitos rožių nektarą, drėkina labai gerai, bet panašu, kad poros lyg ir po truputį pradėjo kimštis

Lancome Hypnose Star tušas. Iš pradžių nepatiko, ilgai gulėjo nenaudojamas, vėliau ėmė žymiai gražiau dažyti, bet tai truko neilgai
gana greit sudžiuvo po pradėjimo gerai dažyti.. Tai šiandien nukeliavo į šiukšliadėžę. Manau daugiau nekartočiau

Shiseido Lifting foundation I00. Sunaudojau du atspalvius, turbūt tai ką nors sako, ne?
Pudra sausai odai, ne matinė, maskavimas geras, aišku nėra super super, bet man patiko, galima sluoksniuot, jei reikia geresnio.
Kartotina tikrai, bet atsibodo

Pudra sausai odai, ne matinė, maskavimas geras, aišku nėra super super, bet man patiko, galima sluoksniuot, jei reikia geresnio.
Kartotina tikrai, bet atsibodo