Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(No_Angel* @ 2013 07 24, 16:32)
essence eyeliner pen metu laukan, nepiešia jis man  doh.gif

As irgi turiu essence flamasteri tai ir man nepiesia doh.gif
Atsakyti
user posted image
user posted imagen-tieji .. i ju vieta tik tokie patys! geresniu nesu turejusi
user posted image
Atsakyti
Payot Radiance Eye Care - sunaudotas kaklui, nes nuo jo raudo ir perštėjo paakių oda.
John Frieda Luxuriuos Volume šampūnas - švariai išplauna, papurina, neišsausina.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delamorte: 26 liepos 2013 - 08:14
Atsisveikinau su catrice absolute nude šešėlių palete - nepatiko man ji, nors spalvos gražios, bet mažai pigmentacijos ir nelabai kaip laiko
user posted image
Foto iš čia
Atsakyti
Eveline bklastienų serumas. Metu lauk, nes nieko teigiamo nepastebėjau, ricinų aliejus efektyviau veikia smile.gif Kaip tušo pagrindas irgi nepatiko, nes lipindavo blakstienas man labai.
user posted image

Orgnx keratino kaukė. Nuo pat pradžių nepatiko, plaukų nė trupučio nepatiesindavo (nors to ir nesitikėjau) ir šiaip nieko ypatingo smile.gif
user posted image
Foto iš čia
Atsakyti
Oversa nagų lako valiklis.
Tipo be acetono. Kaip ir vis kiti valikliai, nesureikšminu jų

user posted image
Atsakyti
Uoga Uoga lūpų balzamas Gal arbatos? Labai labai geras dalykas - maloniai tepėsi (man patinka minkštesni balzamai), puikiai drėkino, skaniai kvepėjo ir ilgai laikėsi ant lūpų. Vienintelis minusas - nepatogi pakuotė, norėtųsi išsukamo. Reikės bandysi kitus išsukamus Uogos Uogos balzamus, nes šis turbūt idealiausias, kokį tik teko bandyt iš ekologiškų bigsmile.gif
user posted image

Į šiukšlinę lėkė sudžiūvęs Laveros storinantis blakstienų tušas. Jo jau kurį laiką visai nenaudojau. Dažydavo labai jau natūraliai, apie jokį storinimą nebūdavo net kalbos, o dienos eigoje nubyrėdavo. Nerekomenduoju unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Shikai pilkinantis sampunas - mazdaug puse pakuotes isbego kelionej sad.gif Siaip patiko ir kartotas.
user posted image

D&G 'light blue' (7.5ml) - zinau zinau, kad atrodo kaip is turgelio, bet cia originalas. Kazkada dave Sephoroj su pirkiniu, tai pora turiu ir taupau naudot kelionese, nes turiu ir normalu buteliuka. Vieni is daugiausiai kartotu kvepaliuku thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Luvos svelniai sveicianti molio kauke su persiku kauliuku aliejum
user posted image
Sunaudojau dvi pakuotes is eiles. I jos vieta viena pakuote tokios pat ir kita drekinancios kaukes.
Kauke patiko, ypac tuo kad nesausina odos. Tarkim po dr. Hauschka kaukes butinai tepdavau ir drekinancia.
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2013 07 26, 15:09)
Atsisveikinau su catrice absolute nude šešėlių palete - nepatiko man ji, nors spalvos gražios, bet mažai pigmentacijos ir nelabai kaip  laiko
user posted image
Foto iš čia

O aš kaip tik dėl šios atsisveikinau su kitom...Man laikosi puikiai. Net pati nustebusi esu, kad karštą vasaros dieną jie išsislaiko tikrai pakankamai gerai be jokios šešėlių bazės. Pigmentacijos irgi užtenka per akis.
Atsakyti
Lónglex Acetone free nagu lako valiklis - nieko ispudingo, nors laka neprastai nuvalydavo, bet kvapas acetono jauciasi labai stiprus, nors raso, kad yra be jo...
user posted image

l'oreal micellar water - jau antras sunaudotas, patinka.
user posted image

Yes to carrots Hand+elbow cream - visai nieko, kai oda normali..bet mano retai tokia buna, dazniausiai sausa, tai man truko drekinimo.

user posted image

Atsakyti
user posted image

į jo vietą toks pat

http://i1127.photobu...zpseb964537.jpg

į jo vietą:

http://i1127.photobu...zps54f0f255.jpg
nuotraukos skolintos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselepagegiai: 29 liepos 2013 - 19:44