QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 07 22, 09:21)
tai kas tau negerai, kad iki šiol nesugebi prisileisti arti žmogaus? Iki šiol nei meilės, nei pasitikėjimo?
Laukit laukit, kol niekam to nebereikės, to jūsų artumo. Žinoma, gerai, kad gyvenate taikoje su savimi.

kas su manim negerai klausiat ? o kodėl vartojat žodį negerai ? as esu tokia kokia esu nei geresnė už jus (ar kažką kitą) nei blogesnė, su savo mastymų, vertybėm...
Tikiu kad niekas mūsų gyvenime neatsitinka šiaip sau, matau kad viskam yra priežastis.
Galbūt visata, Dievas ar kaip ten ką pavadinsi tiesiog saugojo mane nuo netinkamų vyrų, nes tokie sutapimai kad kai tik susvyruodavau savo apsisprendime, nuspręsdavau kad gal geriau permiegosiu, patapsiu kalta ir patapsiu normali atsiranda žmogus, žmonės, knyga ar dar kas, kas priverčia vėl prisiminti kas ištiktųjų man gyvenime svarbiausia.
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 07 22, 17:40)
Bet lygiai taip pat ir vyrui po sekso mergina gali tapti daug brangesnė. Nereikia galvoti, kad vyrai tai jau kažkokie žvėrys. Ypač, jei tas vyras ilgai jau šalia, tai ko gi jis gaištų laiką, jei vien tik sekso reikėtų. Ar gi sekso deficitas šiais laikais?

Net prieš 100 metų buvo kas duodasi, o dabar. Nesąmonės yra taip gyventi, filosofuoti, nes tikrai ir 100 metų taip begyvenant, tikintis kažkokios ypatingos pasakos stuktelti gali

Pasaką reikia kurti pačiai
Tikrai gali , manau kad taip ir yra jei vyras rimtai žiūrį į moterį, tai tik sustiprina santykius jeigu jie iš abiejų pusių paremti jausmais.
Moteris turi nuojauta, ir jinai pakankamai stipri, tik reikia mokėti ją išgirsti.
Ir nuojauta man sakė kad ne su tuo vyrų reikia kurti pasaką
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 27, 16:18)
O čia klystat truputį. Žmogaus siela, jo vidus yra nepalyginamai vertingesnis ir brangesnis negu kūnas, todėl klaidinga manyt, kad kūnas yra "galutinė stotelė", t.y. įvertinamas brangiausiai. Ir... tokiu požiūriu jūs pati sureikšminate kūną, nors tikriausiai baisitės aplinkiniais, kodėl jie taip pamišę dėl sekso.
Dėl tų, jūsų akimis, sėkmingų supervyrų, tai jiems garbės nedaro tas faktas, kad už akių jie apkalbinėja tas, su kuriomis miega ir kurių geidžia. Taigi, prie visų "sportiškas, pasiekęs, gražus...." galit prirašyt ir "vartotojas". Dabar jau ne taip gražiai atrodo, ane?

Labai taikliai.
Bet aš nemoku atskirti kūno nuo sielos, gal tam kas moka ir nekyla klausymų ar mylėtis ar ne, nes kūnui užtenka tik aistros.
Tikrai nesibaisiu aš jiems pavydžių, kad gali nevaržomai tai daryti, darysiu ir aš ir reikia rasti su kuo
Papildyta:
QUOTE(Metinekava @ 2013 07 28, 09:44)
Uoj, autore, kaip jus gerai suprantu. Zinokite, manau, kad nera ko laukti. Laukiam laukiam tos vieninteles meiles, to zmogaus, kuris atrodytu, kad jau ''tas'', poto atsiranda realesnis mastymas, kad to, kaip filmuose gal ir nebus, ieskai ir lauki tada kitokio... Buciau jusu vietoje, atsirastu koks vaikinas, kuriam patikciau, kuris man, net negalvociau. Nera ko laukti, nes galit niekada ir nesulaukti.
Papildyta:
Vaziuoti su kazkokiu dedziu, kad tenkinti jo uzgaidas ir dar uz tai gauti pinigu, tikrai ne kiekviena gali. Tai moraliskai labai sunku, net nezinau, kokios bedos turetu buti, kad ryztis taip pinigus uzdirbti. Bet jusu situacija juk kitokia, rasete, kad bendraujate su juo intymiai, vadinasi, jis nera jums atgrasus, tai kokios bedos? Su amziumi vis sunkiau isimyleti, o gal jus ir nemokate myleti? Buna ir tokiu merginu . Gal tikites per daug kazko? 26 metai ir nekalta, laukiate to vienintelio, bet jis gali ir neateiti... Ar nebutu geriau pasiegauti su patikimu vaikinu, kuris tikrai nera jums attumiantis, jei jau prisileidziate? Bet jei nutaret laukti, tai linkiu jums sulaukti to vienintelio ir kuo greiciau
Nėra atgrasus, jis man labai netgi seksualus ir traukia fiziškai, bet kūną ne sielą.
Nežinau ar moku mylėti, šeimą mylių, gyvunelius irgi

dėl vyrų, nežinau.. tokio dar nesutikau turi galėčiau įsimylėti, sakau galėčiau, nes niekada ne nyru stačia galvą, jokio rožinio etapo santykiuose pas mane nėra, iškarto matau vertinu žmogų, jo savybes, elgesį, pasauliežiūrą ir jeigu žmogus man priimtinais su savo pliusais ir minusais aš jį, leidžiu sau įsimylėti.