QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 08 19, 05:38)
Negerai, nes iki 26 metų taip ir nepamilot.
kur taip nurodyta? pamilti iki...?
toliau. ar pamilti lygu fiziskai pasimyleti.
mane vis dar nuosirdziai stebina sekso suidolizavimas visuomenej, ar juolab seksualines patirties. su "nekaltu" zmogum daug baisiau susideti negu su perejunu ar tarkim madinguoliu, apturejusiu 15-25 moteris....ir turbut net ne tokius skaiciukus parasiau
Papildyta:
QUOTE(FokerWolf @ 2013 08 19, 06:32)
arba nepaklausi.
ot santykiu gilumas. wow.
cia jau normaliau ka siulot - taip reik suprast?
Papildyta:
QUOTE(Red_hair @ 2013 08 25, 15:58)
jus apie suartejima ar apie tikra intymuma?
mane tai stebina atvirkscias procesas visuomeneje. joje kaip tik vyskta masiniai suartejimai - pf ir nieko, pf klube, uz kampo prie tualeto, pf viena naktis, pf, nuvarai i anglija, tuoj iskart siulosi cia pat uz tilto, nes neva laisve, neva tai jau, vadinasi, "kompleksu neturejimas".
visuomenes dauguma tikrai be kompleksu, be nieko isvis. tik intymumo tame tikrai jokio nematau. triusiams budinga kopuliacija. ar tai tuo reikia didziuotis?
is savo patirties. esu isgyvenus lb dideles aistras, chemines traukas ir tt. rodos ir galva svaigdavo. daugeliu atveju, labai dziaugdavaus, kad realiai nepermiegodavau su tais savo aistros tipais. ypac po to, kai faktai pries akis drebia...
kam save isdalyti, kad buti supermadingu ir neapsauktu kvailiu sioj seksa kaip zaisla vartojancioj visuomenej....