Įkraunama...
Įkraunama...

ar užtenka tik aistros?

QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 08 19, 05:38)
Negerai, nes iki 26 metų taip ir nepamilot.

kur taip nurodyta? pamilti iki...?
toliau. ar pamilti lygu fiziskai pasimyleti.

mane vis dar nuosirdziai stebina sekso suidolizavimas visuomenej, ar juolab seksualines patirties. su "nekaltu" zmogum daug baisiau susideti negu su perejunu ar tarkim madinguoliu, apturejusiu 15-25 moteris....ir turbut net ne tokius skaiciukus parasiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(FokerWolf @ 2013 08 19, 06:32)
Galinga, deginanti virpinanti.... Bele kokia. O iš ryto paklausi koks vardas smile.gif

arba nepaklausi.
ot santykiu gilumas. wow.
cia jau normaliau ka siulot - taip reik suprast?
Papildyta:
QUOTE(Red_hair @ 2013 08 25, 15:58)
Manau autore turi kazkokiu psichologiniu problemu,kurios stabdo nuo suartejimo  g.gif

jus apie suartejima ar apie tikra intymuma?
mane tai stebina atvirkscias procesas visuomeneje. joje kaip tik vyskta masiniai suartejimai - pf ir nieko, pf klube, uz kampo prie tualeto, pf viena naktis, pf, nuvarai i anglija, tuoj iskart siulosi cia pat uz tilto, nes neva laisve, neva tai jau, vadinasi, "kompleksu neturejimas".
visuomenes dauguma tikrai be kompleksu, be nieko isvis. tik intymumo tame tikrai jokio nematau. triusiams budinga kopuliacija. ar tai tuo reikia didziuotis?

is savo patirties. esu isgyvenus lb dideles aistras, chemines traukas ir tt. rodos ir galva svaigdavo. daugeliu atveju, labai dziaugdavaus, kad realiai nepermiegodavau su tais savo aistros tipais. ypac po to, kai faktai pries akis drebia...
kam save isdalyti, kad buti supermadingu ir neapsauktu kvailiu sioj seksa kaip zaisla vartojancioj visuomenej....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 26 rugpjūčio 2013 - 10:22
QUOTE(given444 @ 2013 08 26, 10:21)
arba nepaklausi.
ot santykiu gilumas. wow.
cia jau normaliau ka siulot - taip reik suprast?

Ne čia tiesiog atsakymas į klausimą koks gali būt seksas be meilės. Koks klausimas toks atsakymas. O dėl temos - kiekvienas renkasi pagal save. Vieni nori sekso dęl malonumo o kiti jį labiau suidelizuoja ir stipriau susieja su meile. Kiekvienam savo, nors aš asmeniškai nelabai to susilaikymo suprantu. Meilė gali ir neateit - tai ką ir sekso liks nepatyrus?
Atsakyti
QUOTE(FokerWolf @ 2013 08 19, 10:32)
Galinga, deginanti virpinanti.... Bele kokia. O iš ryto paklausi koks vardas smile.gif

Kad manim susidomėtų toks vyras. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(FokerWolf @ 2013 08 27, 09:12)
O dėl temos - kiekvienas renkasi pagal save.

Meilė gali ir neateit - tai ką ir sekso liks nepatyrus?

butent. kiekvienas renkasi pagal save. tai kam nekaltuosius isvadinti ligoniais. bigsmile.gif

tikrai, dabar susimasciau. bigsmile.gif seksas toks svarbiai naturalus prigimtinis dalykas. turbut reiktu nusikrusti, uzgerus ar neuzgerus, kad specialiai, uzklausus kam nors, ypac inernautams, nebutu geda jiems atsakyti: isbandziau ta naturalu dalyka. esu ne ligonis.
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 08 13, 11:56)
nusišnekėjAI
Keista, kad mergina iki 25 metų nebuvo nė karto pamilusi, emociškai kažkam artima. va kas labai keista.

Pažįstu tokią. Keista ir man, bet kad jos gyvenimas toks, nelepina sakyčiau g.gif Aš kažkada net žiūrėjau jos likimo kreivę padoresniame puslapyje, tai rodo, kad kažkur nuo 42 metų pakilimas bus. Žodžiu... Aš pati ne anksčiau kaip po 5 metų ją įsivaizduoju dabrendusią tam, susiradusią progų. Tai jau ir 30 bus. Ot papuls kokiam artojui švieži vagelė g.gif Būna ir taip ax.gif
Atsakyti
tik kaži ar neišsigąs artojas, kad tos vagos šitiek metų niekam neprireikė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nekalta26 @ 2013 08 14, 14:16)
Tikrai gali , manau kad taip ir yra jei vyras rimtai žiūrį į moterį, tai tik sustiprina santykius jeigu jie iš abiejų pusių paremti jausmais.
Moteris turi nuojauta, ir jinai pakankamai stipri, tik reikia mokėti ją išgirsti.
Ir nuojauta man sakė kad ne su tuo vyrų reikia kurti pasaką  smile.gif

Dėl nuojautos labai sutinku, ji ir gyvybę išgelbėti gali, jei klausysies, bet... kam ši tema tuomet? Tikra nuojauta kai būna, tai nebeabejojama smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nekalta26 @ 2013 08 14, 14:16)
iškarto matau vertinu žmogų, jo savybes, elgesį, pasauliežiūrą ir jeigu žmogus man priimtinais su savo pliusais ir minusais aš jį, leidžiu sau įsimylėti.

26 metai nėra daug, mažai dar, bet... Negi taip nebuvo įmanoma sutikti giminingos sielos? Gal perdaug išranki tavoji siela? ax.gif Šiaip, žmonės tik artimai būdami supanašėja, o iš karto ir nerasi tokio, kuriam visur ir visame kame pritarsi ir sielos dainuos visiškai viena nata smile.gif
Jetus, kaip jums sudėtinga gyventi turėtų būti tuomet, jei taip nerandate. Nebent jūsų gyvenimas teka ten, kur labai nedaug galimybių sutikti vyrų, specialiai nepaieškote g.gif
Papildyta:
QUOTE(Erikamamukas @ 2013 08 18, 23:23)
Kokia aistra gali būti be meilės? doh.gif

Aistra? Bile kokia ir didelė, kad gražus, kad skaniai kvepia, kūno aistra. Kitas reikalas kada ji dings, jei meilė neateis, bet sakyti, kad nebūna, nu tai nežinau biggrin.gif
Iš kur jūs tokios randatės? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Verutea @ 2013 08 23, 11:04)
Tėvo gal neturėjo, todėl romantizuoja santykį su vyru. Arba suguls kada desperatiškai ir liks dar labiau nusivylusi, arba taip ir liks putka sekso neragavus. Nežinau, kas blogiau biggrin.gif Eikit pas psichoterapeutą. Išlukštens Jūsų baimes ir elgesį.

Kažin, išrašys greičiau tik kokį prozacą doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2013 08 26, 11:21)
is savo patirties. esu isgyvenus lb dideles aistras, chemines traukas ir tt. rodos ir galva svaigdavo. daugeliu atveju, labai dziaugdavaus, kad realiai nepermiegodavau su tais savo aistros tipais. ypac po to, kai faktai pries akis drebia...
kam save isdalyti, kad buti supermadingu ir neapsauktu kvailiu sioj seksa kaip zaisla vartojancioj visuomenej....

Čia tiesa. Bet atsakant į klausimą ar būna aistra be meilės, tai juk sutiksi, kad dar ir kokia. Drugeliai pilve taip gali plasnot. O kad tą aistrą taškyti nebūtina, tai aišku. Aš ir džiaugiuos, kad su daugeliu netaškiau, kam man ta tokia patirtis? Kai pasižiūri kokie jie dabar ir kur... Uf, vienas gražuolis vos atpažįstamas: nuplikus galva, didelis pilvas, Norgė... ir ryškiai geros moters trūkumas šalia. Vargšiukas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 08 27, 14:02)
tik kaži ar neišsigąs artojas, kad tos vagos šitiek metų niekam neprireikė?  biggrin.gif

išsigąs. Durnius tik
Atsakyti
matyt ir aš tokia, nes vyras, sulaukęs dvidešimt šešerių ir dar nekaltas mane atbaidytų.
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 08 27, 14:02)
tik kaži ar neišsigąs artojas, kad tos vagos šitiek metų niekam neprireikė?  biggrin.gif

Tikrai, kad tik durnius išsigąstų. biggrin.gif
Atsakyti
Šiuo metu bendrauju su vaikinu, santykiai dar tik mezgasi, jis man gal ir patinka..
Būnant su juo ir jo draugais užvirė diskusija apie rimtas/ nerimtas merginas jie guodėsi kad sunku susirasti normalia mergina šiais laikais ir pan. paklausus kas pagal juos yra normali, buvo atsakyta kad neprasidulkinus su puse miesto, aišku vardino ir kitus dalykus, bet čia ne apie tai, ir tuomet aš pasakiau kad turiu nekalta drauge ką jie mano apie tokia panele kuri sulaukusi 25m. yra nekalta
Simpatijos draugai atsake kad tai labai šaunu, norėtų tokia žmoną turėti
Simpatija nuomone kad tai nieko gero, kad reikia kad partneriai butu lygiaverčiai visame kame, kad vyrui tai didele atsakomybe, kad panele su tuo kuriuo permiegos pirmu, labai psichologiškai gali prisiristi prie to žmogaus, ir nebegales vertinti jo adekvačiai kaip partnerio.

Kalbėta ta tema buvo dar ilgai, bet pagrindinius dalykus parašiau.
Po jo tokių pasisakymų ir vėl jausčiuosi kaip toks frykas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nekalta26: 04 rugsėjo 2013 - 09:35
Kodėl tokie kraštutinumai? Arba su puse miesto persidulkinus, arba nekalta?
Simpatija kai ateis laikas sužinos, tada ir galvosi, kas jis per žmogus.
Atsakyti