Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

user posted image

Bandau darsyk,.. ax.gif

Ačiū, Afrodite69,..džiaugsmo bele,..tačiau ir sunkoka dar tvirtai tikėt,..toliau suspaudę kumštukus laikomės.

Taip norisi, kad kuo daugiau čia esančių tokia nuotaika užsikrėstų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ChiMena @ 2013 07 20, 13:14)
user posted image

Bandau darsyk,.. ax.gif

Ačiū, Afrodite69,..džiaugsmo bele,..tačiau ir sunkoka dar tvirtai tikėt,..toliau suspaudę kumštukus laikomės.

Taip norisi, kad  kuo daugiau čia esančių tokia nuotaika užsikrėstų wub.gif

Uzburiantis vaizdas wub.gif man net paciai sirdis smarkiau eme plakt wub.gif sveikinu tyliai,kuo geriausios jums kloties wub.gif
Atsakyti
user posted image

Bandau darsyk,.. ax.gif

Cia gi nevaiduoklis, o tikru tikriausi II. Stiprekit ir aukit!!!!!! thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kity, Chimena, Afrodite, jusu zodziai mane tikrai guodzia.. aciu jums labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir vyras pyksta, kad panikuoju ir nuleidziu rankas. Bet toks jausmas s.... . Ir ant dusios kaip pris.... smile.gif O kaip su maudymeis juroje? Ar galima maudytis PUPO busenoje? Noreciau prie juros nueiti.. Gal atsipalaiduociau...
Atsakyti
Ot šaunuolė, aukščiau nosį 4u.gif ...Tikriausiai Airijoje esi, ten dabar karščiai, girdėjau?..Visai ir aš norėčiau prie jūros, tačiau schmoll.gif , lovos rėžimas.
Kodėl nepabraidžius, neapsišlakščius,..svarbu nepervargt, ir nepersikaitint, manau smile.gif (Aš asmeniškai gan vengiu viešų maudynių, o jau ypač dabar.)
Atsakyti
QUOTE(ChiMena @ 2013 07 20, 15:19)
Ot šaunuolė, aukščiau nosį 4u.gif ...Tikriausiai Airijoje esi, ten dabar karščiai, girdėjau?..Visai ir aš norėčiau prie jūros, tačiau schmoll.gif , lovos rėžimas.
Kodėl nepabraidžius, neapsišlakščius,..svarbu nepervargt, ir nepersikaitint, manau smile.gif (Aš asmeniškai gan vengiu viešų maudynių, o jau ypač dabar.)

Ne as ne Airijoje, as labai pietuose, pas mus vidurzemio juros klimatas, karsta, jura svari, nesimaudant neisbusi prie juros. O manai, kad labai negerai juroje maudytis? Del infekciju ir udegimu galimybes?
Atsakyti

Bandau darsyk,.. ax.gif

tikrai,anoks cia jau vaiduoklis bigsmile.gif wub.gif wub.gif oi kaip smagu thumbup.gif thumbup.gif sveikinimai thumbup.gif ir as tikiuosi toki isvysti greitu laiku wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image

Bandau darsyk,.. ax.gif

Nu koks tau čia vaiduoklis doh.gif , čia gi pats tikriausias II ! wub.gif

QUOTE(Meile_ @ 2013 07 20, 15:31)
Ne as ne Airijoje, as labai pietuose, pas mus vidurzemio juros klimatas, karsta, jura svari, nesimaudant neisbusi prie juros. O manai, kad labai negerai juroje maudytis? Del infekciju  ir udegimu galimybes?

aš tai manau, kad nieko tokio. Kai perskaičiau klausimą, galvojau, kad mūsų jūroj nori maudytis, tai nerekomenduočiau ir dėl švaros, ir dėl temperatūros ,nuo vėsaus vandens gali gimda pradėt susitraukinėti. Jei esi prie Viduržemio jūros, manau, drąsiai gali maudytis. Jūra švari, juk neturi atviros žaizdos ar pan., kad bijotum infekcijų, ir, aišku, vanduo šiltas. manau, tikrai nepakenks, gal kaip tik savijauta pagerės,man tai jūra yra geriausias antidepresantas, taip išvalo ir pakrauna emociškai, kad visai kitas žmogus jaučiuosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ChiMena @ 2013 07 20, 14:14)
user posted image

Bandau darsyk,.. ax.gif

Mūsų lygiai tokio ryškumo buvo wub.gif Sveikinam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žieminukė: 20 liepos 2013 - 18:13
ChiMena,tave jau tikrai galima sveikinti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ChiMena @ 2013 07 20, 12:14)
user posted image

Bandau darsyk,.. ax.gif

Sveikinimai valio valio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar taip anksti,... taip nedrąsiai tikiu ir džiaugiuos smile.gif Labai malonu, kad kartu džiaugiatės wub.gif Tikrai, nesulauksiu tos 25 d., kogero jau pirmadienį lėksiu pamatyt skaičiukų, kad dar labiau įsitikinčiau blush2.gif ... Dėl "vaiduoklio", nesu juk nėkart per 9 m. mačiusi dorai, įsivaizdavau abi vienodai ryškios turi būti doh.gif lotuliukas.gif

vasareuk , Philipuks , Meilė , Neverk, mama, Fea......Labai tikiuos, jog ši vasara jums bus VAISINGA:wub:
Atsakyti