QUOTE(Meile_ @ 2013 07 20, 10:40)
Sveikutes
Labai gerai zinau kaip tau dabar baisu ir kad tu panikoj.Bet aprimki,nes stresas kenkia mums visoms. Kiekvienai pojuciai buna labai skirtingi ir manau kad su kiekvienu nestumu net ir tam paciam zmogui buna viskas skirtinga.Daugiau aisku galetu pasakyti jau turincios patirti tame.
Siandien krutine nebejautri,taciau tai tikrai nera rodiklis kad nepasisek.Juk ji gali atslugti ir veliau vel pradet jautret.Realiai tikrai sunku tokioj situacijoj kaip PUPO neieskoti pozymiu,visi pozymiai gali but apgaulingi.Atsimenu kaip as pergyvenau kad man ne karto po isodinimo nepasirode rusvu isskyru-skaciau kad man nevyksta implantacija reiskia,bet buvo visai kitaip.Buvo cia ir tokiu mergaiciu,kurioms visai dingdavo pojuciai ir jos sakydavo kad viskas rodo kad tuoj pramus bet nepramuse ir jos jau turi maziukus.
Man susidare ispudis kad visi PMS ir nestumo pozymiai tikrai labai identiski.Tarp ju tik vienas skirtumas,kad nestumo atveju nebesulauki mm ir/ar HCG rodiklis buna aukstesnis nei 1.Taip kad pakvepuok gyliai ir pasistenk pagalvot,kad viskas bus gerai
beje,mano atveju kai pavyko mums pastot tebuvo vienas keistas pozymis-budama uzkietejusi peleda,keldavausi labai anksti paryciais kai dar tamsu budavo.Tai mano vyras ir dabar visada laukia tokio pozymio,nes anot jo tai jau parodytu kad as tikrai
O kaip kitos
PUPO?kaip
Blanka1?
Aciukas mergaites,
Kitty ir ExDaiva del informacijos pasidalinimu del vaistuku.Kai jau mastysim apie kita ejima,reikes ieskoti dar ir kas taikytu kitokius vaistukus.Gal rezultatas butu geresnis
EXDAIVA ir kitos merginos,o man liko idomu-ar normalu kad taikant pagalbini apvaisinima,pvz.ICSI,PICSI ar IMSI tuo metu kai iduriama i kiausialaste,kad ji zuva? gal tai rodo apie prasta kiausialasciu kokybe?

ieskau dabar budu kaip suzinot ar kiausialastes geros ar ne,nes vyru turto tyrimus galima istirti ivariais budais,o moters kiausialastem kaip ir nera ivertinimo
Fea,sveikinimai pagaliau issirinkus klinika ir gydytoja.Tikrai nera lengvai issirinkti klinika/gydytoja tai irgi svarbus zingsnis kuri mes visos visada apmastom,abejojame,renkames.Saunu,kad jau tvirtas zingsnis zengtas
Neverk,mama laikom kumscius uz tai kad sis IVF tikrai butu sekmingas.

Ziurekit,su ilga schema ir PICSI bus tinkamiausias ir stebuklingiausias jusu variantas.Lauksim ziniu ir palaikom.

Tik vat nelabai istikruju supratau,kodel tave uzblokavo
Philipuks,nebedaug jau jums liko laukti sirdele,nebe daug.Pabuk kelias dieneles PUPO ir eik tiesiai pas nestukes-dalintis patarimais ir ispudziais.O mums reikia laaaabai virusiuku
Grazaus savaitgalio mergaites
Papildyta:
QUOTE(ChiMena @ 2013 07 20, 11:10)
My Webpage
Štai, neiišlaukiau iki 25d...vakar, vėl paaištrėjus hiperstimuliacijos simtomams, šįryt įšvydau tokį vaiduokliuką (7 DPI)

...Jau kogero būtų galima "užskaityti", visa skausmuose, nedrąsiai džiaugiuos...t.y. džiaugiamės
p.s. pirmąsyk bandau įkelt čia foto, nesu tikra ar pavyks, tad jei ką sorry
Papildyta:
Meile_,..gal neskubėk taip nusimint...Na, pvz., pas mane krūtinė pastebėjau, kad pirmom dienom buvo kur kas jautresnė..

dar ne vakaras, taip sakant

O jauti ir kt. požymius?
as nematau testuko
primink,keliu dienu ir kokius embrioniukus tau idejo,nes 7DPI jei rodo tai super