QUOTE(KittyKitty @ 2013 07 21, 11:37)
Orchiduke, sveikinu, kaip smagu matyt, kad laukiesi, nežinojau

Pavyko su OS? Įdomiai dėl tų chlamidijų

Ir nežinojau,kad Osmamoxu gydomos, jis gi toks silpnas antibas

Na bet gydytojai geriau žino. O kiek dabar tau laiko

?
Pernai turejau 5 stimuliacijas, bet visos nesekmingos, o pastojau po atliktos laparoskopijos/histeroskopijos, visiskai naturalime cikle. Nestumui palaikyti leidausi Clexane, 3x dienoje naudojau Crinone, pas gydytoja S vazinejau 3 kartus per savaite konsultacijai. Baigesi kaip baigesi. Po visko pernai nuvaziavau vel pas S tiesiog apziurai ar viskas gerai, norejo man israsyt kontraceptines, sakau nereikia, visgi man nebe 16 metu, mokesm pasisaugoti ir be ju. Atsisveikinant ji pasake lauksiu kovo men, startuosim iskart su IUI. Isejau gan liudnai nusiteikusi is kabineto. Bet nesisaugojom is pat pradziu, net po to liudno gimdymo nesulaukus pirmuju mmm nusprendem nesisaugot, nes zinojom, kad ne taip lengvai mums gaunasi. Visgi vienas buves nesivystantis, issivale 8 sav, kitas irgi nesekmingas nestumas ismuse is veziu labai stipriai mus. Kadangi man atlikta gimdos kaklelio konizacija, tai mano silpnoji vieta jis, kasmet vazineju i onkologine tikrintis, darausi biopsijas. Gruodzio men eiline apziura, viskas gerai, tuo paciu kasmet ir krutine tikrinu, nes maza kas.... Sausio men pabaigoje vaziavau tikrintis dar gimdos, dare echo. Siaip paklausiau gal netycia koki foli mato. Sako ne, tuscia, nieko nera, tik storoka gimdos gleivine, net 13 mm. Ne tai ne. Sausio 27 diena vyras sako tu laukiesi. Sakau baik tu, juk nei vieno foliuko neuzaugo, tuscia buvo. Sausio 28 diena padarytas NT buvo gan ryskus, tada dar 4 sugadinau NT, visi aiskiai rode II. Sausio 30 priduotas staigiai HCG, jis buvo su skaiciukais, kuriuos pamacius puoliau vyrui ant kaklo ir pradejau verkt. O buvo tik 7DPO.
Eiliskumas daromo HCG ir PRG:
Sausio 30 d HCG 26,5 (iki mmm likus savaitei, 7 DPO), PRG 88
Vasario 5 d HCG 495,3 (mmm diena, 14DPO ), PRG >190
Vasario 12 d HCG 9781 (8 d veluoja mmm, 21 DPO)
Vasario 18 d HCG 39730 (14 d veluoja mmm, 27 DPO),113,87 PRG
Nors PRG nebuvo zemas, naudojau Utrogestan pirmas 2 sav kas nakti, po to pora savaiciu kas antra diena. Bijojau labai.
Ir siai dienai lelytei jau 28 savaites, bet kad ir kaip ziauriai skambetu, as dar visa itampoje, pilna baimiu, daznai verkiu, nes bijau, kad kazkas gali nutikti. Tikslo siekta ilgai, pinigu palikta tukstanciu tukstanciai, nes Jolsana gerai rememe, nors ir ne IFV, ir ne IUI, rasiausi kiekviena centa kiek mokam uz lelyte i uzrasu knygele, per visa ta lankymosi laika sumokejome virs 15 tukst litu.
O dabar su vyru nusprendeme, kad jei mums pavyks susilaukti stebukliuko, tiesiog padesime kazkam finansiskai is siu temu, norim pasidalinti stebuklu ir su kita seima. Nezinau ar darys merginos balsavima kam ko reikia labiausiai, kuria reikia paremti, bet padesime, jei tik Dievas mums duos stabukla, bandysime ir mes prisideti bent mikroskopine dalele kazkuriai seimai ir gal pavyks
O kas liecia Ospamox 500- jis labai silpnas, bet nenorejo skirti stipriu, kadangi nestumas

Sake cia tik pristabdymui infekcijos isgyti nera sansu su tais vaistais. Bet jei be jokiu vaistu aplamai, didele tikimybe pagimdyti ne laiku, vaikutis bus mazo svorio, gimes tures bedu su akutemis, bus uzdegimas, ir 95%, kad per pirmaja savaite dar susirgs plauciu uzdegimu. Po gimdymo jau teks gerti Eritromicina ir man, nes kitaip neuzmus tos infekcijos. O dabar ir dziaugiuosi kiekviena pragyventa diena, vis bijau... bijau...bijau.....
O pastojus 3 men sirgau- kosulys, temperatura, vaistu kruvos nuo kosulio, slogos. Itemptas ir gan sunkus nestumas buvo pirmus menesius, atrodo jau pagerejo, dabar liudnos zinios del chlamidiju. Taip ir gyvenu, visa nezinioje, itampoje, baimeje