Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Meile, mano isodinimas buvo ta pacia diena, kaip ir Tavo. Del testavimosi tai as jau VK veterane, man jau nesako, kada testuotis. As pati dar nezinau, kaip cia si karta daryti. Labai jau bijau. Kai prisimenu tas sekundes, kai lauki kito laido gale atsakymo, o laborantei visai neskubu... Nelabai net norejau eiti i parasus, kazkaip po to apbaudu issibraukti...

O del imuniteto man jis irgi nuolat nusilpsta. Is pradizu islenda pusleline, si karta taip pat buvo, bet vos ja pajauciau daug daug tepiau tepalais ir kazkaip nebesivyste. Man si karta atvirksciai gydytoja dave tabletes imunitetui numusti, gal kas is to bus.
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2013 07 23, 16:53)
Man si karta atvirksciai gydytoja dave tabletes imunitetui numusti, gal kas is to bus.

hm...o kazin kodel? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2013 07 23, 16:53)
Meile, mano isodinimas buvo ta pacia diena, kaip ir Tavo. Del testavimosi tai as jau VK veterane, man jau nesako, kada testuotis. As pati dar nezinau, kaip cia si karta daryti. Labai jau bijau. Kai prisimenu tas sekundes, kai lauki kito laido gale atsakymo, o laborantei visai neskubu... Nelabai net norejau eiti i parasus, kazkaip po to apbaudu issibraukti...

O del imuniteto man jis irgi nuolat nusilpsta. Is pradizu islenda pusleline, si karta taip pat buvo, bet vos ja pajauciau daug daug tepiau tepalais ir kazkaip nebesivyste. Man si karta atvirksciai gydytoja dave tabletes imunitetui numusti, gal kas is to bus.

Tai, veterane, praneskite kada testuosites, as imsiu pavyzdi... 4u.gif 4u.gif man tai nesunku is jokiu parasu issitrinti... Sunkiausia susitaikyti.. Tikekimes kad si karta mums tai negresia... ax.gif ax.gif nors as jau susitaikiusi realiai su naujiena nesekmes atveju, ir kuriu planiuka B. Manau, kad mums reikia rimciau uzsiimti spermiuku klausimu. Pasidaryti informatyvesnius tyrimus ir pan.
Atsakyti
nu o as laukiu kol vyras baigs "darba" hihihi.gif ir vesiu turta cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meile_ @ 2013 07 23, 17:24)
Tai, veterane, praneskite kada testuosites, as imsiu pavyzdi...  4u.gif  4u.gif man tai nesunku is jokiu parasu issitrinti... Sunkiausia susitaikyti.. Tikekimes kad si karta mums tai negresia...  ax.gif  ax.gif nors as jau susitaikiusi realiai su naujiena nesekmes atveju, ir kuriu planiuka B. Manau, kad mums reikia rimciau uzsiimti spermiuku klausimu. Pasidaryti informatyvesnius tyrimus ir pan.

Manau,tvirti planai B yra super dalykas,padeda greiciau stotis ant koju ir vel kovoti su sia bjaurybe liga.Blogiau kai nebeturi jokiu planu ar jau nebezinai ko imtis doh.gif
Labai linkiu musu mergytems kad viskas pasisektu.Man skaudu uz kiekviena,nors jusu daugumos ir nepazystu,bet kai suzinau kad nepasiseka ima ir pyktis,ir neviltis,ir aibe klausimu i kuriuos nerandu atsakymu ir kaip faina,net skyrelis atrodo nusvinta ir vilties ir mums inesa kai pranesa mergaites kad pasiseka. thumbup.gif norisi kad visoms sektusi..bet cia tik norai.
Blanka1,tiek jau IVF pasidarei,tikrai noriu palinketi kad sis IVF atnestu sekme jusu namams.Dabar speju nervuojies,stresuoji..gal pilva pamaudzia,gal krutine neaiski,ar savijauta keistoka-tikekimes kad viskas tik i gera 4u.gif o kada zadi darytis HCG? ar bandysi anskciau pasidaryti NT?
FEA,sekmingai nuvezti ir priduoti ir linkiu kad rezultatai butu kuo geresni mirksiukas.gif
O skyre gydytoja,imunitetui mazinti matyt deksimetazona (prednezolonas).Yra tokia prielaida,kad gali musu imunitetas maziuka atmesti,priimti kaip svetimkuni ir ji atakuoti ,neleisti jam isikurti pas mus.Man buvo viena mamyte paskolinus knyga apie tai,ten daugiau rasoma apie moters kuna,imunologija butent tuo metu,tik neprisimenu kaip vadinasi doh.gif Nors ir ten yra savu vingrybiu....
visoms grazaus vakaro.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 07 23, 12:49)
sveik, man VISADA per IVF sėda imunitetas, ir labai labai: anginos, bronchitai ir kas tik nori, labai smarkiai numuša..todėl ir nebenoriu žiemą daryti, iš viso tragedija tada..

o ka gyd. apie tai sako, ar labai tas kenkia? unsure.gif
šiuo momentu kaip tik brandinami folikulai Puregon vaistukais ir pergyvenu, kad tas gali pakenkt jų kokybei. unsure.gif kad temp. ir nėr bet visgi kažkoks uždegiminis procesas vyksta, turbūt unsure.gif
na ryt keliauju pas gyd. žiūrėsiu ka pasakys unsure.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, turiu 5 piestukus crinono, jei kuriai reikia parasykit i az, nebereikes man i klinika grazinti, pigiau atiduosiu.
Atsakyti
Afrodite, aciu uz palaikyma wub.gif Be abejo, kad ieskau pozymiu. Vis ciupineju krutine, kuri greiciausiai del vaistu kieta ir didele doh.gif Vel sonus pamaudzia. Bet cia jau nezinau kaip interpretuoti. Ryte papikeno, bet manau, kad nuo estrofeno. Ir taip, man skyre deksimetazona numusti imuniteta.
Meile, as jau nekuriu plano B. Tas ir blogiausia. Sis kartas paskutinis. Vyro spermos jau nepagerinsi. Is principo su ta sperma nera paprastas reikalas. Kazkada pagerinome, bet tai buvo labai trumpalaikis reikalas. Man, aisku, sunku susigyventi su mintimi, kad galiu daugiau vaiku netureti ir kad mano dukrele netures nei brolio, nei seses, na bet kartais tiesiog pries veja nepapusi. Matyt, ten auksciau kazkas nusprende, kad taip turi buti. Gavau viena Dievo dovana ir esu laiminga mama. Atsistiktinumais ir stebuklais netikiu, kantriai ir sistemingai siekiau savo tikslo, bet jei sis kartas nepavyks, turbut kuriam laikui pulsiu i gilia depresija, o po to reikes gyventi toliau.
Del testavimosi tai logiskai mastant daryciau sestadieni, o testa turbut ir penktadieni pagadinciau, bet si karta tiek bijau, kad turbut sudejusi rankas lauksiu mmm termino, nors, niekad nezinai.... Kartasi nekantrumas ima virsu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mergaites,

turiu klausimas - turi labai itakos IVF padidejes prolaktino hormonas?
ar gali itakoti sio hormono padidejimas nesekme?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labai visoms, esu ligoninėje dėl h stimuliacijos, teks čia pabūti. Turiu ir gera žinia, .HCG virš 200, jei gerai išgirdau 265 smile.gif 10 DPI
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2013 07 23, 18:01)
Meile, as jau nekuriu plano B. Tas ir blogiausia. Sis kartas paskutinis. Vyro spermos jau nepagerinsi. Is principo su ta sperma nera paprastas reikalas. Kazkada pagerinome, bet tai buvo labai trumpalaikis reikalas. Man, aisku, sunku susigyventi su mintimi, kad galiu daugiau vaiku netureti ir kad mano dukrele netures nei brolio, nei seses, na bet kartais tiesiog pries veja nepapusi. Matyt, ten auksciau kazkas nusprende, kad taip turi buti. Gavau viena Dievo dovana ir esu laiminga mama. Atsistiktinumais ir stebuklais netikiu, kantriai ir sistemingai siekiau savo tikslo, bet jei sis kartas nepavyks, turbut kuriam laikui pulsiu i gilia depresija, o po to reikes gyventi toliau.
Del testavimosi tai logiskai mastant daryciau sestadieni, o testa turbut ir penktadieni pagadinciau, bet si karta tiek bijau, kad turbut sudejusi rankas lauksiu mmm termino, nors, niekad nezinai.... Kartasi nekantrumas ima virsu mirksiukas.gif

Mano istorija sad.gif As ir nebetikiu nei atsitiktinumais, nei stebuklais. Per si isodinimas sunelis kaip tycia paprase pagimdyti vaika, nes jam liudna vienam. Siandien verkiau verkiau verkiau tai prisiminusi cry.gif
Mano pazistama laukesi dvynuku ir pasidare valyma, prazliumbiau visa nakti, nes tikriausiai niekas nesupras kokia neviltis buvo apemusi, kai pati negaliu pastoti, aukoji sveikata, nervus, sulendi i skolas - o cia dievuliui davus tokia dovana galima ja taip paprastai atsikratyti blink.gif cry.gif
Ir vis klausiu kodel......... cry.gif Nepykit mergaites uz neigiamas emocijas.
Atsakyti
QUOTE(ChiMena @ 2013 07 23, 19:20)
Labai visoms, esu ligoninėje dėl h stimuliacijos, teks čia pabūti. Turiu ir gera žinia, .HCG virš 200, jei gerai išgirdau 265 smile.gif 10 DPI

nu va kaip saunu bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif taip ir turejo but wub.gif

o as jau ka...pridaviau...tai rezultatai tokie patys kokie ir buvo - aciu D nepablogejo bent jau cool.gif A3%, B 9%. dar nustebino kad A+B jau ne 50% turi but, o tik 35 smile.gif tai tipo musu rezultatai neatrodo dar tokie tragiski smile.gif o kiekis 35 mln (vienam ml).
Atsakyti