Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Blanka1 @ 2013 07 23, 19:01)
Afrodite, aciu uz palaikyma wub.gif  Be abejo, kad ieskau pozymiu. Vis ciupineju krutine, kuri greiciausiai del vaistu kieta ir didele doh.gif Vel sonus pamaudzia. Bet cia jau nezinau kaip interpretuoti. Ryte papikeno, bet manau, kad nuo estrofeno. Ir taip, man skyre deksimetazona numusti imuniteta.
Del testavimosi tai logiskai mastant daryciau sestadieni, o testa turbut ir penktadieni pagadinciau, bet si karta tiek bijau, kad turbut sudejusi rankas lauksiu mmm termino, nors, niekad nezinai.... Kartasi nekantrumas ima virsu mirksiukas.gif

Blanka1,tu labai liudna ir man taip liudna verysad.gif seku tavo istorija,matau kad jums atliktas jau 3IVF po gimdymo.Suprantu,kad liudna be galo ir rankos svyra..Bet noriu taip tau pagelbet nosiuka auksciau kad pakeltum.O kokie simptomai buvo kai laukeis maziuko savo po sekmingo IVF? na krutine kieta ir didele juk daznai tai neblogas juk pozymis... del sonu,tai ne kart teko skaityti ir man taip buvo,akd maniau jog jau tuoj ateis mm,taip maude ir durste sonus,klubus skaudejo,o pasirodo kad merginos tiesiog laukes.Nors zinoma,buvo ir kitokiu baigciu.As pilvo maudima isvis stengiuosi atmesti nes tiek prie nestumo,tiek pries mm juk daugumai vienodai maudzia.O as net nezinojau kad nuo estrofermo gali papykint g.gif as tikiuosi kad viskas bus gerai.bus gerai.
Chimena,kokie skaiciukai kaip 10DPI liux wub.gif ar tik nebus du maziukai isitaise jaukiai thumbup.gif Uzjauciu del hiper,man irgi sake ,kad nestumas tik suaktyvina hiper.Sveikatytes tau ir maziukams daug 4u.gif 4u.gif lauksim ziniu mirksiukas.gif
J01 prolaktinas svarbus hormonas,reikia rasti jo viduriuks,nes perteklius blogai,per mazai irgi blogai.Tai tikrai gali lemti nesekme,todel reikia stebeti ji pastoviai.As geriu bromokriptina bet prolaktinas daznai neprognozuojamas tad daznai tiriuosi ji.Sekmes tau 4u.gif
PHILIPUKS,tavo sielos sirdgela iki kaulu ciulpu daugumai is musu suprantama.Tik deja kaip mes benoretumem negalim niekuo padeti,tik isklausyti-tad rasyk jei tik taip lengviau nors 1 proc.bus ant sirdeles.O del dvynuku-be proto skausminga tema ir man verysad.gif negaliu klausyti kai nestuke sako kad vaikas darko jos kuna ir kokia ji nelaiminga,kai meto vos gimusius ar laiko tik del pasalpos,kai asocialus gimdo juos kaip kaciukus verysad.gif tada kyla klausimas,o kur gi Dievas..kur auksciausias teisingumas ziuriu...butent del to mano vyras paskutiniu metu visai nebetiki nei Dievu,niekuo.Jis pastoviai tik kartoja nera teisybes,nera stebuklu.Tikrai tos kurios tiesiogine prasme aukoja savo sveikata ir jai tikrai nepadeda,kurios ardosi tarp darbu,pastoviu stresu,itampos,atsisako aibes dalyku ir kartais tikrai reikalingu tik del vieno tikslo,tik del vieno siekio kuris juk be galo taurus ir kilnus-kudikelis.Manau kad tos kurios taip siekia to maziuko,eina link jo neturetu kankintis tokiose temose,neturetu isvis buti tokiu temu.....nematau as tos pusiausvyros.
Bet...nieko nelieka kaip tik nenuleist ranku-isrekiam skausma,plaunam asaromis gela,isvaikstom nerima ir bejegiskuma ir vistiek randam jegu stotis ir tvirtai eit tolyn.Mes stiprios ir labai noreciau kad kiekviena is musu pasiektu kuo greiciau savo svajone 4u.gif
Atsakyti
Labai gaila del philipuks...sad.gif Liudna, kad nepavyko. Kazkaip atrodo, kad su saldytais embrionais is viso nelabai pavyksta, kiek teko stebeti si foruma. Ar buvo atveju, kada pavyko ?
Atsakyti
QUOTE(Rora @ 2013 07 23, 21:20)
Labai gaila del philipuks...sad.gif Liudna, kad nepavyko. Kazkaip atrodo, kad su saldytais embrionais is viso nelabai pavyksta, kiek teko stebeti si foruma. Ar buvo atveju, kada pavyko ?

nu baikit jumorus... pilna geru pavyzdziu! mes vieni is ju.
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2013 07 23, 22:24)
nu baikit jumorus... pilna geru pavyzdziu! mes vieni is ju.

cia ne jumoras, o paklausimas mirksiukas.gif Siaip smagu girdeti, kad yra tokiu pavyzdziu thumbup.gif Nes, kaip jau minejau, sioje temuteje nelabai matesi sekmingu bandymu su snaigem....
Atsakyti
QUOTE(_Sophia_ @ 2013 07 23, 18:22)
o ka gyd. apie tai sako, ar labai tas kenkia?  unsure.gif
šiuo momentu kaip tik brandinami folikulai Puregon vaistukais ir pergyvenu, kad tas gali pakenkt jų kokybei.  unsure.gif kad temp. ir nėr bet visgi kažkoks uždegiminis procesas vyksta, turbūt  unsure.gif
na ryt keliauju pas gyd. žiūrėsiu ka pasakys  unsure.gif

Ačiū  4u.gif

nelabai gal, kenkia aukšta tempa, o šiaip dauguma specialiai "sodina" imunitetą. Tiesa, kai aš labai kosėjau, T sakė, kad negerai, bet gal daugiau dėl to, kad tiesiog fiziškai labai tampiausi.

QUOTE(ChiMena @ 2013 07 23, 19:20)
Labai visoms, esu ligoninėje dėl h stimuliacijos, teks čia pabūti. Turiu ir gera žinia, .HCG virš 200, jei gerai išgirdau 265 smile.gif 10 DPI

jėėė thumbup.gif

QUOTE(Rora @ 2013 07 23, 22:43)
cia ne jumoras, o paklausimas mirksiukas.gif Siaip smagu girdeti, kad yra tokiu pavyzdziu  thumbup.gif Nes, kaip jau minejau, sioje temuteje nelabai matesi sekmingu bandymu su snaigem....

Rora, juk tu naujokė ax.gif per kiek čia laiko tokias išvadas pasidarai? 4u.gif Buvo šitoj temukėj ne kartą sėkmės atvejų su snaigutėm, va vienas iš paskutiniųjų - egk, kiek pamenu, gal ir po jos dar buvo. Šiaip gal verta pasiskaitinėti IVF statistikos temelę, pamatysi tada aiškiau, kokių atvejų daugiausia, kokių būna, kokių ne. Prieš kokius 8 metus tikrai nebūdavo su šaldytais,bet dabar jie kitas technologijas taiko.

Blanka1, sorry, turbūt nesupratau, kad nenori į sąrašiuką, galiu išimti, panos,gal tada tiesiog pačios pasakykit, kurios norit, ok? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 07 23, 23:12)
Rora, juk tu naujokė ax.gif  per kiek čia laiko tokias išvadas pasidarai? 4u.gif Buvo šitoj temukėj ne kartą sėkmės atvejų su snaigutėm, va vienas iš paskutiniųjų - egk, kiek pamenu, gal ir po jos dar buvo. Šiaip gal verta pasiskaitinėti IVF statistikos temelę, pamatysi tada aiškiau, kokių atvejų daugiausia, kokių būna, kokių ne. Prieš kokius 8 metus tikrai nebūdavo su šaldytais,bet dabar jie kitas technologijas taiko.

Nelabai suprantu as to skirstymo i naujokus/seniokus. Gal geriau butu zmoniu taip nerusiuoti. Si foruma skaitau jau kuri laika, tik uzsiregistravau po savo ivf. Tai va, jei tik viena mergina prisimeni, kuri su saldytais pastojo, tai tik patvirtina mano teigini, kad tokiu atveju nera daug. Kas, beje, ir statistikoje atsispindi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 07 23, 21:12)
nelabai gal, kenkia aukšta tempa, o šiaip dauguma specialiai "sodina" imunitetą. Tiesa, kai aš labai kosėjau, T sakė, kad negerai, bet gal daugiau dėl to, kad tiesiog fiziškai labai tampiausi.
jėėė thumbup.gif
Rora, juk tu naujokė ax.gif  per kiek čia laiko tokias išvadas pasidarai? 4u.gif Buvo šitoj temukėj ne kartą sėkmės atvejų su snaigutėm, va vienas iš paskutiniųjų - egk, kiek pamenu, gal ir po jos dar buvo. Šiaip gal verta pasiskaitinėti IVF statistikos temelę, pamatysi tada aiškiau, kokių atvejų daugiausia, kokių būna, kokių ne. Prieš kokius 8 metus tikrai nebūdavo su šaldytais,bet dabar jie kitas technologijas taiko.

Kaciuk,man rods Beta1 taip pat pastojo su snaigute,nors is jos nieko gero nesitikejo ir pati buvo nustebusi,kad pavyko.
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2013 07 23, 21:36)
Kaciuk,man rods Beta1 taip pat pastojo su snaigute,nors is jos nieko gero nesitikejo ir pati buvo nustebusi,kad pavyko.

taip taip ir Beta,ir dar n mergaiciu.Kaip tik ta menesi net kelios is eiles buvo.As net pagalvojau,kad bent lv tuomet su saldytais net geresne statistika buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rora @ 2013 07 23, 23:26)
Nelabai suprantu as to skirstymo i naujokus/seniokus. Gal geriau butu zmoniu taip nerusiuoti. Si foruma skaitau jau kuri laika, tik uzsiregistravau po savo ivf. Tai va, jei tik viena mergina prisimeni, kuri su saldytais pastojo, tai tik patvirtina mano teigini, kad tokiu atveju nera daug. Kas, beje, ir statistikoje atsispindi... ax.gif

Kas čia ką rūšiuoja? g.gif Man rodos, daugiau negu natūralu, kad žmogus, kuris prisijungė neseniai, nežino apie senesnius faktus, pvz., jei seniai skaitai, tai turėtum atsiminti Atilojos parašą, kur buvo info apie visų metų IVF, tarp jų ir su snaigutėm. O prisimenu aš ne vieną, aš sakiau, kad paskutinė iš tų, kurias prisimenu.
Atsakyti
Labas rytas visoms mirksiukas.gif

Aš trumpai noriu jums papasakoti apie ... Nežinau kaip jūs, bet aš, negalėdama pastoti apie 6 metus, netikėjau jau jokiais stebuklais. Vyras tuo labiau, nes jam per tą laiką teko palaidoti net 4 artimus žmones. Buvo ašarų, nusivylimo,pakilimų,kritimų žemyn ir vėl kėlimosi, bet galų gale sugrįždavom į tai, kad nors ir nėra priežasčių nepastojimui(pasak gydytojų) aš negaliu pastoti. Darytos 5 IUI, 1 IVF, praėjusią vasarą dariausi net LIT pas Adą Vilniuje (kuris sakė,kad metus veikia injekcijos). Galų gale nusprendėm,kad ir kaip ten būtų,mes norime įsivaikinti - suteikti šeimą vaikams,kurie nėra kažkuo kitokie. Mūsų namuose nuo gegužės laksto mergytė ir berniukas wub.gif Gegužė ir birželis buvo tragiškai įtempti,nes parsivežėme mergaitę sergančią,o berniukas paskui susirgo,vyras dirbo, važinėjo į sesiją, aš ruošiau vaikus egzaminams, taisau egzaminus ir t.t., patirtas stomatologo džiaugsmas, savaitės komandiruotė...Žodžiu,vakare krisdavom į lovą kaip lapai. Iš tų rūpesčių pamiršau net kada mmm buvo paskutinį kartą... Pastebėjau,kad vis skauda nugaros apačią(mama sako,gal skysčių perdaug iš vakaro geriu), krūtinę tempia(iš pradžių vienaip,tempia paskui tas skausmas pasikeitė... g.gif ), bet mmm vis nėra, o jos man visą gyvenimą nereguliaros, laiko NT nusipirkti nėra, o ir nejuokinkim svieto; tiek metų laukėm,įsivaikinom ir tikrai negali būti,kad tą mėnesį ėmiau ir pastojau...
Visgi vyro paprašiau,kad nupirktų testą, nes, kaip aš sakau, pasidarysiu testą ir susisirgsiu mmm biggrin.gif Vakare grįždamas iš darbo parveža NT ir be jokių emocijų ir vilčių, aš į jį įlašinu 3 lašiukus Ir blink.gif tada, o tada net neturiu žodžių išsakyti tai, ką aš išvydau ir juolab ką jaučiau... Pamačiau iškart tokius II ryškius pagaliukus, kad tarsi nesuprasdama ką jie reiškia išsitraukiau iš šiukšlių dėžės NT pakelį su rezultatų vertinimo instrukcija ir pridėjus prie testo bandžiau suprasti jis teigiamas ar neigiamas blink.gif O tada pradėjau kaukti kaip vilkė,taip tarsi būtų kas nors mirę...Vyras būdamas kambaryje suprato,ką visa tai reiškia...O Dieve dar dabar negaliu apsakyti tų jausmų. Kitą dieną pasidariau HCG tyrimą ir popiet paskambino pati S ir pranešė, kad mano HCG 5420 wub.gif Pradėjau visa drebėti, verkti, tarsi vienu metu nesupratau ir supratau ką pasakė. Tą dieną pranešiau savo tėvams, kurie verkė už mane ne ką mažiau ir vis klausė,tu nejuokauji? Daugiau niekam ir nesiryžau pasakyti ir net negaliu pasakyti kodėl,gal kad vis negalėjau patikėti tuo,kad gyvenimas nusprendė mums dar vieną stebuklą padovanoti. O vakar vakar, tik vakar įsitikinau,kad aš nėščia, nes matėme, kaip plakė vaikučio širdelė(kaip pašėlusi) wub.gif Jausmas wub.gif wub.gif wub.gif nėra šiam jausmui žodžių... cry.gif Verkėm abu... Dabar tik meldžiuosi, kad stebuklėlis liktų su mumis wub.gif
Ir nežinau kaip visa tai suprasti, paaiškinti:būtent tą mėnesį,kai vaikučiai buvo su mumis, aš pastojau naturaliai, o juk pastojusi nebuvau niekad (nepadėjo IUI, tik per IVF buvo trumpam 39 hcg ir staigiai krito)... Žodžiu, dabar tikiu STEBUKLAIS ir tikiu,kad tie mūsų du vaikučiai atėję į šeimą mums ir padovanojo šį stebuklėlį wub.gif

Dabar meldžiausi,kad kievieną iš jūsų aplankytų stebuklai wub.gif wub.gif wub.gif Linkėjimai visoms mirksiukas.gif
Shira,jeigu skaitai,tikiuosi,kad ta žinia iš tavo lūpų niekur nepasklis. Dar truputį palauksim ir tada pranešim giminėms wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 24 liepos 2013 - 09:01
QUOTE(Rora @ 2013 07 23, 23:26)

Tik nereikia irzlumo mirksiukas.gif Kazkada tiek as,tiek Kitty atejusios buvome naujokemis. Nors irgi iki IVF ejom kelia netrumpa.ir priemem tai kaip normalu dalyka.Dabar sioje temutej nemazai tikrai nauju veidu.O yra super-super senbuviu,tokios kaip RositaK,Citulis,Atiloja ir t.t. Asmeniskai kai as pradejau sioje temoj tai jau sios temos buvusios mergaites turi dabar po antra maziuka-o mes kai kurios is tu laiku vis dar sedim sioje temoje.Tad kartais ir sakom,kad perduodam linkejimus senbuvems ir pan. nes kitos tik uzeina paskaityti ir net neberaso...
Tai kad naujoke,nereiskia kad mes tave zeminame,norim pasijuokti, ignoruojame ar pan.Ir jokio skirstymo nematau schmoll.gif Ir man labiau patiktu but naujoke kuri iseitu greit pas nestukes,nei senbuve kuri kovoja pastoviai,darosi po aibe IVF ir vis tikisi ir laukia,grozisi kitu teigiamas rezultatais ir pati svajoja kad ji isvys teigiama NT,kada ji isgirs grazius skaiciukus.O dabar mes daznai tik ka zinom pasakom ,rekomenduojam, pasidalinam savo ziniomis ir atsakom i klausimus naujoms mergaitems.
As tave pamenu RORA ax.gif
O del snaiguciu,tai pastojo paskutini kart;egk,Beta1 ir sniege555(su dvynukais). Tiek su IVF,tiek su snaigutemis nezinia kada pasiseks.Be to,snaiguciu statistika skurdesne ir del to,kad tikrai nemazai mergaiciu neturi snaiguciu po bandymu.Atsizvelgti reikia ir i si faktoriuka. 4u.gif
Atsakyti
Beila, tikrai siurpas nuejo ir verkti norisi wub.gif Didziausios sekmes jusu didelei ir dar didejanciai seimynai wub.gif
Atsakyti