QUOTE(Blanka1 @ 2013 07 23, 19:01)
Afrodite, aciu uz palaikyma
Be abejo, kad ieskau pozymiu. Vis ciupineju krutine, kuri greiciausiai del vaistu kieta ir didele
Vel sonus pamaudzia. Bet cia jau nezinau kaip interpretuoti. Ryte papikeno, bet manau, kad nuo estrofeno. Ir taip, man skyre deksimetazona numusti imuniteta.
Del testavimosi tai logiskai mastant daryciau sestadieni, o testa turbut ir penktadieni pagadinciau, bet si karta tiek bijau, kad turbut sudejusi rankas lauksiu mmm termino, nors, niekad nezinai.... Kartasi nekantrumas ima virsu

Del testavimosi tai logiskai mastant daryciau sestadieni, o testa turbut ir penktadieni pagadinciau, bet si karta tiek bijau, kad turbut sudejusi rankas lauksiu mmm termino, nors, niekad nezinai.... Kartasi nekantrumas ima virsu

Blanka1,tu labai liudna ir man taip liudna

Chimena,kokie skaiciukai kaip 10DPI liux

J01 prolaktinas svarbus hormonas,reikia rasti jo viduriuks,nes perteklius blogai,per mazai irgi blogai.Tai tikrai gali lemti nesekme,todel reikia stebeti ji pastoviai.As geriu bromokriptina bet prolaktinas daznai neprognozuojamas tad daznai tiriuosi ji.Sekmes tau

PHILIPUKS,tavo sielos sirdgela iki kaulu ciulpu daugumai is musu suprantama.Tik deja kaip mes benoretumem negalim niekuo padeti,tik isklausyti-tad rasyk jei tik taip lengviau nors 1 proc.bus ant sirdeles.O del dvynuku-be proto skausminga tema ir man

Bet...nieko nelieka kaip tik nenuleist ranku-isrekiam skausma,plaunam asaromis gela,isvaikstom nerima ir bejegiskuma ir vistiek randam jegu stotis ir tvirtai eit tolyn.Mes stiprios ir labai noreciau kad kiekviena is musu pasiektu kuo greiciau savo svajone