Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

clap.gif clap.gif nerealu wub.gif BEILIUK,sveikinimai tylus ir aciu uz tavo stebuklinga istorija wub.gif wub.gif man net asaros akyse prisikaupe,o ir sirdele plazda wub.gif wub.gif tikrai stebuklas wub.gif Sveikinu sirdele ir stipriai apkabinu,dabar saugok save ir aciu,kad pasidalinai tokia,realia bet stebuklinga istorija wub.gif sklandaus tau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 07 24, 09:27)
clap.gif  clap.gif nerealu wub.gif BEILIUK,sveikinimai tylus ir aciu uz tavo stebuklinga istorija wub.gif  wub.gif man net asaros akyse prisikaupe,o ir sirdele plazda wub.gif  wub.gif tikrai stebuklas wub.gif Sveikinu sirdele ir stipriai apkabinu,dabar saugok save ir aciu,kad pasidalinai tokia,realia bet stebuklinga istorija wub.gif sklandaus tau nestuke.gif

Ačiū wub.gif Tiesiog,šįryt hormonai matyt man širdį ir gerklę užgniaužė ir papasakojau apie mūsų šeimoje vykstančius stebuklus... wub.gif
Atsakyti
Beila, kai rasei apie isivaikinima as 100 proc. pagalvojau, kad tu pastosi naturaliai ateityje, net neabejodama- bet taip pagalvojau wub.gif sveikinu, lengvo nestumo 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2013 07 24, 11:21)
Tik nereikia irzlumo mirksiukas.gif Kazkada tiek as,tiek Kitty atejusios buvome naujokemis. Nors irgi iki IVF ejom kelia netrumpa.ir priemem tai kaip normalu dalyka.Dabar sioje temutej nemazai tikrai nauju veidu.O yra super-super senbuviu,tokios kaip RositaK,Citulis,Atiloja ir t.t.

Labai idomu kaip sekasi super senbuvem, mes kartu su Nendre beveik pastojom, Nakvisa irgi panasiu laiku po manes. O kaip euromergelei sekasi, nebeparaso visai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mika... @ 2013 07 24, 10:33)
Beila, kai rasei apie isivaikinima as 100 proc. pagalvojau, kad tu pastosi naturaliai ateityje, net neabejodama- bet taip pagalvojau  wub.gif sveikinu, lengvo nestumo  4u.gif
Labai idomu kaip sekasi super senbuvem, mes kartu su Nendre beveik pastojom, Nakvisa irgi panasiu laiku po manes. O kaip euromergelei sekasi, nebeparaso visai  unsure.gif

As pamenu tave,Nakvisa ir kitas mergaites biggrin.gif tikriausiai euromergele sukasi aibej reikaliuku,o dar juk vasara,bet labai tikiuosi kad ji visdelto pasiekusi savo tiksla ir kada nors pati parasys savo istorija. mirksiukas.gif
o as del Beilos turejau itarima,kad ji gali buti nestuke kai ji paklause visai neseniai apie pojuciu ir isskyras pries mm,pagalvojau iskart kad ji laukias biggrin.gif
tikrai dziugu,kai skaitai tokias istorijas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2013 07 24, 10:55)

Aš trumpai noriu jums papasakoti apie ...
Shira,jeigu skaitai,tikiuosi,kad ta žinia iš tavo lūpų niekur nepasklis. Dar truputį palauksim ir tada pranešim giminėms  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif nuoširdžiai džiaugiamės už jus ir su jumis wub.gif wub.gif wub.gif
Niekad nepasakoju svetimų paslapčių mirksiukas.gif
Atsakyti
BEILA wub.gif wub.gif wub.gif nu nerealu, tikrai kažkas, matyt, atsiblokuoja smegenyse įsivaikinus ar dar nežinau, kokie paaiškinimai tam yra, nes man ne kartą ir ne du teko girdėti, kad vos tik pora įsivaikina, labai greitai pastoja, nors jau atrodė, kad viskas beviltiška. Nuostabu, mieloji, be galo džiaugiuosi dėl tavęs wub.gif Iš nevaisingos šeimos tapsite daugiavaike wub.gif

Kalbant apie senbuves, kas girdėjot ką nors iš Atilojos? Nu jau taip dingo....
Atsakyti
Beila, skaiciau ir siurpas ejo kunu..Kokia laime, koks stebuklas! wub.gif wub.gif wub.gif Labai dziaugiuosi uz tavo seima!! Labai lauksim taves pas nestukes nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Kokspuikus rytas cia pas mus, kiek emociju, nuostabu wub.gif sveikinu nestuke.gif

O as siandien subludau ir pasidariau NT doh.gif doh.gif Man atrodo, kad as issigslvoju, bet lyg maciau seseliuka, dar buvo akys uzmiegotos. Bet kai jau susiruosiau iseiti ir prasviesejo akys, pamaciau vaiduokliuka, bet jau buvo praeje turbut apie 40 min. Po 10 min jau nebegalima vertinti testo rezultatu, ar ne? Man 8DPİ blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meile_: 24 liepos 2013 - 11:29
[quote=Giedramintė,2013 07 20, 21:30]
Nuoširdžiausi sveikinimai, pagavusioms gandriuką ir tikrai jį pagausiančioms dar šią vasarą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Merginos, norėčiau pasitarti, pasikonsultuoti 4u.gif Rugsėjį tikriausiai startuosiu su IVF.
Ureplazm., mikoplazm. ir chlamidijų tyrimus esu dariusi tik prieš 4 metus. Visi tyrimai buvo neigiami.

[quote=Giedramintė,2013 07 21, 14:42]
Burbuliacija,, ačiū, dėl to ir klausiu, kad neramu kiek. Atrodo ir gydytoja viena geriausių LT. g.gif Rinkausi ilgai. Ačiū visoms, ,mielai patarusioms 4u.gif
Į puokštę kitų tyrimų prijungsiu ir šiuos tuo pačiu. O kaip įdomu su ŽPV teigiamu. Ar jis netrukdo pastojimui? Gal teko kam nors susidurti? g.gif
Pas gydytoją tik už trijų savaičių, šimtai klausimų... doh.gif
[/quote]

Jei nesunku parasykite kokia cia daktare? blush2.gif Jei ne cia tai i AZ prasau blush2.gif

[quote=Meile_,2013 07 24, 12:27]
Kokspuikus rytas cia pas mus, kiek emociju, nuostabu wub.gif sveikinu nestuke.gif

O as siandien subludau ir pasidariau NT doh.gif doh.gif Man atrodo, kad as issigslvoju, bet lyg maciau seseliuka, dar buvo akys uzmiegotos. Bet kai jau susiruosiau iseiti ir prasviesejo akys, pamaciau vaiduokliuka, bet jau buvo praeje turbut apie 40 min. Po 10 min jau nebegalima vertinti testo rezultatu, ar ne? Man 8DPİ blush2.gif
[/quote]

Manau galima uzskaityti, nes jei nera nestumo jokie seseliai ir nesivaiduokliauja, nebent testas nekokybiskas g.gif
Geriausia darytis elektorinini kur raso savaotemis nestuma, tai nelieka jokiu interpretaciju biggrin.gif

Beila fantastiska istorija - sugraudino ir nudziugino iki asaru. Buna stebuklu pasaulyje. jai sir reikia mums visiems tiketi, ju ir reikia laukti kai jau atrodo nusvyra rankos wub.gif
Atsakyti
Beila, ne kartą teko girdėti tokias istorijas. Bet visada smagu išgirsti dar kartą. Reikia daug drąsos ir meilės tokiems poelgiams, o Tau už tai buvo atlyginta. Buvote su vyru dviese, o dabar per menesi patapote daugiavaikiais. Džiaugiuosi už Jūsų šeimą wub.gif
Kitty, lieku parašiuke, pačiai būdavo įdomi statistika.
Afrodite, nors tu užmušk, nepamenu su tais pojūčiais, kai pastojau su dukrele. Tik pamenu, menamų mmm dieną ir po to dar savaitę labai jau maudė pilvą, bet tada jau žinojau augantį HCG ir nepergyvenau.
Meile, iš patirties žinau, kad brūkšnelis ir yra brūkšnelis. Aš turbūt jau bėgčiau darytis HCG, bet pas jus, kaip suprantu, viskas griežtai pagal planą. O kokie Tavo dabar pojūčiai? Pamenu, kai tą kartą, kai pavyko pastoti, pačiai kažkas daužė ir pasidariau 3 nakties testą 9 DPĮ ir pamačiau II brūkšnelius. Tuo metu vyras buvo užsienyje, o aš tokioj euforijoj jam skambinu, po to, aišku, jau neužmigau, jausmas buvo neapsakomas, tokį patyriau dar tik vieną kartą, kai pamačiau savo dukrelę.
O aš šian pabudau nuo mmm skausmų. Dar tik 8 DPĮ... Tai nustoja skaudėti, tia vėl pradeda.
Atsakyti
Beila,man tikrai truksta zodziu,na viskas taip nerealiai stebuklingai fantastiska !Atrodo stebuklus tik filmuose rodo,o jei jie vyksta realybe tai tik kitiems.Bet va taip jie netiketai patyliukais ir ateina i musu gyvenimus .Sveikinu didziausiai is visos sirdies.Jus busit didele nuostabi ir labai laiminga seima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2013 07 24, 12:49)
Beila, ne kartą teko girdėti tokias istorijas. Bet visada smagu išgirsti dar kartą. Reikia daug drąsos ir meilės tokiems poelgiams, o Tau už tai buvo atlyginta. Buvote su vyru dviese, o dabar per menesi patapote daugiavaikiais. Džiaugiuosi už Jūsų šeimą wub.gif 
Kitty, lieku parašiuke, pačiai būdavo įdomi statistika.
Afrodite, nors tu užmušk, nepamenu su tais pojūčiais, kai pastojau su dukrele. Tik pamenu, menamų mmm dieną ir po to dar savaitę labai jau maudė pilvą, bet tada jau žinojau augantį HCG ir nepergyvenau.
Meile, iš patirties žinau, kad brūkšnelis ir yra brūkšnelis. Aš turbūt jau bėgčiau darytis HCG, bet pas jus, kaip suprantu, viskas griežtai pagal planą. O kokie Tavo dabar pojūčiai? Pamenu, kai tą kartą, kai pavyko pastoti, pačiai kažkas daužė ir pasidariau 3 nakties testą 9 DPĮ ir pamačiau II brūkšnelius. Tuo metu vyras buvo užsienyje, o aš tokioj euforijoj jam skambinu, po to, aišku, jau neužmigau, jausmas buvo neapsakomas, tokį patyriau dar tik vieną kartą, kai pamačiau savo dukrelę.
O aš šian pabudau nuo mmm skausmų. Dar tik 8 DPĮ... Tai nustoja skaudėti, tia vėl pradeda.

Esu prigadinusi devynias galybes testu, nesu dar tokio maciusi blink.gif smile.gif tiketina, kad nekokybiskas testas. As leidziuosi Progynex ampules kas antra diena, kadangi vyras atsisako suleisti smile.gif turiu vaziuoti i artimiausios poliklinikos procedurini doh.gif buciau ir HCG siandien pasidariusi, bet ten tik iki 11 val priimineja krauja blush2.gif ax.gif jau turiu barkoda tongue.gif rytoj iki 11 priduosiu tyrima. ax.gif
O pojuciu jokiu ispatingu neturiu, paskauda pilva, paduria sona. Nieko idomaus.. (.)(.) vos jautrios. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meile_: 24 liepos 2013 - 12:17