[quote=Giedramintė,2013 07 20, 21:30]
Nuoširdžiausi sveikinimai, pagavusioms gandriuką ir tikrai jį pagausiančioms dar šią vasarą
Merginos, norėčiau pasitarti, pasikonsultuoti 4u.gif Rugsėjį tikriausiai startuosiu su IVF.
Ureplazm., mikoplazm. ir chlamidijų tyrimus esu dariusi tik prieš 4 metus. Visi tyrimai buvo neigiami.
[quote=Giedramintė,2013 07 21, 14:42]
Burbuliacija,, ačiū, dėl to ir klausiu, kad neramu kiek. Atrodo ir gydytoja viena geriausių LT.

Rinkausi ilgai. Ačiū
visoms, ,mielai patarusioms
Į puokštę kitų tyrimų prijungsiu ir šiuos tuo pačiu. O kaip įdomu su ŽPV teigiamu. Ar jis netrukdo pastojimui? Gal teko kam nors susidurti?
Pas gydytoją tik už trijų savaičių, šimtai klausimų...
[/quote]
Jei nesunku parasykite kokia cia daktare?

Jei ne cia tai i AZ prasau
[quote=Meile_,2013 07 24, 12:27]
Kokspuikus rytas cia pas mus, kiek emociju, nuostabu

sveikinu
O as siandien subludau ir pasidariau NT

Man atrodo, kad as issigslvoju, bet lyg maciau seseliuka, dar buvo akys uzmiegotos. Bet kai jau susiruosiau iseiti ir prasviesejo akys, pamaciau vaiduokliuka, bet jau buvo praeje turbut apie 40 min. Po 10 min jau nebegalima vertinti testo rezultatu, ar ne? Man 8DPİ
[/quote]
Manau galima uzskaityti, nes jei nera nestumo jokie seseliai ir nesivaiduokliauja, nebent testas nekokybiskas
Geriausia darytis elektorinini kur raso savaotemis nestuma, tai nelieka jokiu interpretaciju
Beila fantastiska istorija - sugraudino ir nudziugino iki asaru. Buna stebuklu pasaulyje. jai sir reikia mums visiems tiketi, ju ir reikia laukti kai jau atrodo nusvyra rankos