Buvo neramu, kai nezinojau ar savo pilvinukam nepakenkiau
Meile, mes atsaukem suplanuota kelione po europa, bet i LT vaziavom
Reikejo apie 600 km i viena gala iki kelto Svedijoje, paskui dar apie simta is latvijos i LT. Kleione varginanti buvo, nors po kol kas lyg ir viskas gerai. Kelte tiek pirmyn/tiek atgal jau pragulejau...nerupejo eiti zmonetis:)
Soriukas,tiesiog matyt emocijos ima
nenorejau tikrai izeisti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 08 02, 17:55)
O ką tu įžeidei?
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 08 01, 21:12)
Vasareuk,na ir rezultatas
Labuka,man ir praeita kart tiek apsivaisino,tik deja,saldymui neliko nieko,bet isodino viena blastuke,kuriai uz keliu dienu bus 18 menesiu
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2013 08 02, 06:38)
Vasareuk, super tavo turtas
Labuka
O tavo istorija tikrai stebuklinga
Papildyta:
QUOTE(Meile_ @ 2013 08 02, 12:05)
Mergaites, prasysiu patarimo, nes negaliu apsispresti ka daryti. Kita savaite turesime ilga savaitgali, galvojame su vyru pavaziuoti kur i gretima sali pasizlagyti. Planuojam nuvaziuoti auto apie 500-600 km i viena puse. per 3-4 dieneas apie 1200 km. Zinoma apsistojant viesbutyje. Ar rystumetes budamos tokios naujai iskeptos
kaip as. Guleti namuose nesinori.
bet ir leistis i keliones nelabai drasu. Dar su mama pasitariau, tai aisku sako sedek namie ir dieva mylek.
Bet as gerai jauciuosi, viskas ok. Gal tai bus paskutine kelione per pastaruosius metus ar du.. 
As labai megstu keliauti,megstu labiau nei salta lapkricio ryta guleti po antklode,gerti vyro isvirta sviezia kava uzkandant krosantu ir "ryti"Marininos romana,zodis megti net nelabai tinka,gal tiktu dievinu ir jei artimiausiu metu nenusimato jokios keliones tai trokstu kaip ant kranto ismestas karosas
Vasareuk, fainuolė tu
nemoku taip, bet norėčiau
Vasareuk
mes panasios
Merginos, tikrai aciu visoms uz nuomones. Mna labai padejote!
Pakeiciau ir sutrumpinau marsuta iki minimum.
Mes važiavom į dukterėčios krikštynas į kitą galą Lietuvos, kai dar tik apie 3 savaites buvo. Bet po to juk matėm , kad vaikiukas vystosi, nors HCG ir augo per lėtai.
Deja, dabar mažiuko nebeturiu. Sustojo jo vystymasis. Penktadienį po po vyro darbo nuvažiavom į priimamąjį, nes šiek tiek kraujavau. Po apžiūros paaiškėjo, kad širdutė neplaka.Buvo 9 savaitė. Paryčiais persileidau. O šeštadienį padarė abraziją, nes gimda buvo per didelė ir n. kitų priežasčių. Štai tokios mano naujienos
Deja, dabar mažiuko nebeturiu. Sustojo jo vystymasis. Penktadienį po po vyro darbo nuvažiavom į priimamąjį, nes šiek tiek kraujavau. Po apžiūros paaiškėjo, kad širdutė neplaka.Buvo 9 savaitė. Paryčiais persileidau. O šeštadienį padarė abraziją, nes gimda buvo per didelė ir n. kitų priežasčių. Štai tokios mano naujienos
Glamour,gaila.... matyt tas letas augimas priezasti turejo...na bet aisku viena,pastoti gali ir sekantis kartas kitoks bus
Labai to tikiuosi.
Glamour, labai gaila... be proto. Sužinojai,kad gali pastoti, bet tik labai didelė to žinojimo kaina... visgi lėtas augimas, jau kelintą kartą pastebiu, nieko gero neduoda... belieka tikėtis, kad IVF jums tinka, ir kita karta kibs ir nebebus tu problemu, kuriuos si karta sutrukde mazyliui pasilikti...laikykis, galiu tik isivaizduot,kaip tau dabar sunku...
Sveikos mergytes
as jau oficialiai PUPO-turiu pilvely 2 blastutes,guliu dabar lovoj ir svajoju kaip matau juos begiojancius ir zaidziancius su vyresniu broliuku
zinau,kaip crazy,bet tokia jau esu,tikiu,kad taip ir bus,nors visgi sirdelej daug nerimo.Krauja darysiu 14,bus 15 d po punkcijos
Papildyta:
Labai uzjauciu
as irgi pastebejau,kad letas augimas dazniausiai nesibaigia gerai,bet labai linkiu,kad kitas kartas butu sekmingas iki galo 
Papildyta:
Linkiu daug ispudziu ir teigiamu emociju kelioneje:4u: As si kart toli nekeliausi,tik I Lt,varysiu grybaut I miska,cia irgi vienas is mano hobiu
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2013 08 04, 18:55)
Mes važiavom į dukterėčios krikštynas į kitą galą Lietuvos, kai dar tik apie 3 savaites buvo. Bet po to juk matėm , kad vaikiukas vystosi, nors HCG ir augo per lėtai.
Labai uzjauciu
Papildyta:
QUOTE(Meile_ @ 2013 08 04, 10:52)
Vasareuk
mes panasios
Pakeiciau ir sutrumpinau marsuta iki minimum. 
Linkiu daug ispudziu ir teigiamu emociju kelioneje:4u: As si kart toli nekeliausi,tik I Lt,varysiu grybaut I miska,cia irgi vienas is mano hobiu