QUOTE(Afrodite69 @ 2013 08 01, 21:12)
Vasareuk,na ir rezultatas

pavydetinai geras

Laikom kumsciukus ir prasom dazniau uzsukti ir pasipasakoti,juk smagu kai mergaites dalinasi patirtimi.o ka nors tokio naudojai pries si IVF
Labuka,man ir praeita kart tiek apsivaisino,tik deja,saldymui neliko nieko,bet isodino viena blastuke,kuriai uz keliu dienu bus 18 menesiu

ta pati protokola taiko ir si karta,tik stimuliavo viena diena ilgiau.snd 3 d po punkcijos ir turiu 11 vaikuciu taigi augins iki blastuciu ir sodins sekmad,praeita kart irgi sodino sekmad tai priimu tai kaip gera zenkla.o stimuliavo mane su gonaliu 150 u,o slopinantys-buserelin leidziami,nes synarel purskalo laikinai nebuvo rinkoj.Vakar vyrui sakau-o mes net neapsvarstem,o kas jeigu...o jis man sako-as tokio varianto net nesvarstau,zinau,kad viskas baigsis gerai,na ir optimizmas pas zmogu

jokiu papildu ir vitaminu nevartojau iskyrus foline rugsti,bet valgau daug uogu ir vaisiu ir megaujuosi vasara
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2013 08 02, 06:38)
Vasareuk, super tavo turtas

Eina sau,net neina patikėti. Nepamenu,kada toks apsivaisinusių kiaušinėlių procentas buvo

Pasaka! Kelių dienų sodinti planuojat ir kiek?
Labuka

snd jau aisku,kad isodinimas bus sekmadieni,nes 3 d turim 11 vaikuciu,jauciu rytoj net bijosiu skambinti,bet visgi reiks skambinti ir tada pasakys kada isodinimas.pirma kart sodino tik viena blastuke,nes buvo finansuojamas valstybes,o dabar sodins 2,nes darom uz savo lesas.labai tikiuosi,kad mano svajone tapti dvynuku mama issipildys

...juk svajot dar nieks neuzdraude.
O tavo istorija tikrai stebuklinga

lengvo ir malonaus nesiojimo
Papildyta:
QUOTE(Meile_ @ 2013 08 02, 12:05)
Mergaites, prasysiu patarimo, nes negaliu apsispresti ka daryti. Kita savaite turesime ilga savaitgali, galvojame su vyru pavaziuoti kur i gretima sali pasizlagyti. Planuojam nuvaziuoti auto apie 500-600 km i viena puse. per 3-4 dieneas apie 1200 km. Zinoma apsistojant viesbutyje. Ar rystumetes budamos tokios naujai iskeptos

kaip as. Guleti namuose nesinori.

bet ir leistis i keliones nelabai drasu. Dar su mama pasitariau, tai aisku sako sedek namie ir dieva mylek.

Bet as gerai jauciuosi, viskas ok. Gal tai bus paskutine kelione per pastaruosius metus ar du..
As labai megstu keliauti,megstu labiau nei salta lapkricio ryta guleti po antklode,gerti vyro isvirta sviezia kava uzkandant krosantu ir "ryti"Marininos romana,zodis megti net nelabai tinka,gal tiktu dievinu ir jei artimiausiu metu nenusimato jokios keliones tai trokstu kaip ant kranto ismestas karosas

...taigi,kai laukiausi sunus,kai buvo tik 9 nestumo savaite,mes su masina isvaziavom I Sveicarija,as nesusilaikiau nuo zygiu I Alpes,nes taip pat sergu kalnu liga ir labai juos myliu

Aisku,I virsunes nekopiau,bet pasivaiksciodami sukorem ne viena kilometra ir as jauciausi labai laiminga,kad mano maziukas alsavo teigiamomis mamos emocijomis.Nes jei buciau sedejusi namie per atostogas-buciau tikra rugstyne.bet as esu aktyvus zmogus ir man poilsis namuose gulint ant sofos pries telika gali sukelti depresija,as netgi grizusi po punkcijos antrad sugebejau visa miesta apibegti ir kruva reikalu sutvarkyti.Bet,prasau,nepriimkit mano pasakojimo kaip paskatinimo ar rekomendacijos,cia tiesiog mano asmenine patirtis.P.S.dabar kai ziurim foto is tos keliones visad sakom-va,ir maziukas jau buvo Sveicarijoj,ir kalnuose buvo