Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu trukdyti vyrui gyventi toliau

QUOTE(Sapoznike @ 2013 08 05, 10:23)
maja32, mano nuomone, kad gyvenkit jus sau toliau ir nesukit galvos  smile.gif  Jeigu vyras jus myli, nores gristi, tai jus ta pamatysit  bigsmile.gif Be to, juk nuolat bendraujat ir matotes del vaikelio  smile.gif 

Jeigu yra didelis noras ir galbut manot, kad jis bijo pradeti pokalbi, galima ir paciai syki tai inicijuoti  rolleyes.gif Tik, zinoma, pokalbis turetu buti labai aiskus ir su aiskiais klausimais ir atsakymais  rolleyes.gif  Nes kitaip vistiek liksit po senovei su klaustukais akyse...  doh.gif

O del verkimo skiriantis, del tu "pasiilgau" ir pan... Na, ir jam gaila isirusios seimos unsure.gif Mano vyras irgi verke, ir ne syki, bet tai nerodo, kad jis nori su manimi buti, deja  g.gif

As manau, kad visi esame ten (ir taip), kur norime (kaip norime). Juk niekas netrukdo situacija pakeisti. O jei nekeicia, isvados aiskios... rolleyes.gif

Va, prirasiau  4u.gif

Geriau pagalvojus, tai vyras pats turi " keliais šliaužioti' ir dėti visas pastangas, rodyti norą, kad grįžtų į šeimą. Jei tą norą rodys maja, tai vyras didelių pastangų gali ir nerodyti. Sakys norėjai tai ir grįžau g.gif
Bet juk niekas kitas geriau nepažysta majos vyro, kaip ji pati. Taigi majai pačiai ir spręsti, kaip gyventi ir su kuo gyventi. Mes tik galim palinkėti stiprybės ir priimti teisingą sprendimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2013 08 05, 11:26)
Geriau pagalvojus, tai vyras pats turi " keliais šliaužioti' ir dėti visas pastangas, rodyti norą, kad grįžtų į šeimą. Jei tą norą rodys maja, tai vyras didelių pastangų  gali ir nerodyti. Sakys norėjai tai ir grįžau g.gif
Bet juk niekas kitas geriau nepažysta majos vyro, kaip ji pati. Taigi majai pačiai ir spręsti, kaip gyventi ir su kuo gyventi. Mes tik galim palinkėti stiprybės ir priimti  teisingą sprendimą g.gif

TAIP TAIP TAIP drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu visoms, kuriuos komnetuoja, man svarbi jusu nuomone, poziuris. aisku, kad sprendima priimsiu tik as pati.
is vienos puses teisingai sakot, kad pats jei noretu, tai gryztu. as po skyrybu kazkaip nemoku rodyti jausmu, viska laikau savy. gal bijau vel likti iskaudinta ir taip is anksto apsisarvuoju....
ko as pati noriu... nezinau, bet zinau tik viena, kad ta meile dar nepraejo. Pamenu, kai pries skyrybas, dar vis vaziuodavau jo pasiimti is oro uosto, vaziuodama galvodavau, va mes tiek metu kartu, rutina, pripratimas, ir tas jausmas, kai ji pamatydavau einanti pro vartus, suspurdedavo sirdis, kaip pradzioj draugystes, ir suprasdavau, kad ji tikrai ji myliu ir po tiek metu, ir jis man budavo toks grazus 4u.gif ... cia siaip prisiminimai.
buvo siandien atvaziaves, taremes kada paims vaika, nes pasakiau kad turiu isvaziuoti, jis paklause kur ir mane kazkas tymtelejo uz liezuvo, kad i uk. klausinejo su kuo, kur, tai ant smugio primelavau, kad su draugais pas draugus. sako ar as juos pazystu? o ten vyrinskos ar moteriskos lyties draugai? nu zodziu, bande iskvosti, bet neisejo. nemoku meluoti... bet patikejo.
ir dar.... mane jo ta drauge tiesiog "persekioja" per fb. kur tik bepaziureciau, visur ji vaidenasi, ta prasme ne kaip savo vardu asmuo, bet turi kita psl paslaugu ji... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maja32 @ 2013 08 06, 00:09)
Aciu visoms, kuriuos komnetuoja, man svarbi jusu nuomone, poziuris. aisku, kad sprendima priimsiu tik as pati.
is vienos puses teisingai sakot, kad pats jei noretu, tai gryztu. as po skyrybu kazkaip nemoku rodyti jausmu, viska laikau savy. gal bijau vel likti iskaudinta ir taip is anksto apsisarvuoju....
ko as pati noriu... nezinau, bet zinau tik viena, kad ta meile dar nepraejo. Pamenu, kai pries skyrybas, dar vis vaziuodavau jo pasiimti is oro uosto, vaziuodama galvodavau, va mes tiek metu kartu, rutina, pripratimas, ir tas jausmas, kai ji pamatydavau einanti pro vartus, suspurdedavo sirdis, kaip pradzioj draugystes, ir suprasdavau, kad ji tikrai ji myliu ir po tiek metu, ir jis man budavo toks grazus  4u.gif ... cia siaip prisiminimai.
buvo siandien atvaziaves, taremes kada paims vaika, nes pasakiau kad turiu isvaziuoti, jis paklause kur ir mane kazkas tymtelejo uz liezuvo, kad i uk. klausinejo su kuo, kur, tai ant smugio primelavau, kad su draugais pas draugus. sako ar as juos pazystu? o ten vyrinskos ar moteriskos lyties draugai? nu zodziu, bande iskvosti, bet neisejo. nemoku meluoti... bet patikejo.
ir dar.... mane jo ta drauge tiesiog "persekioja" per fb. kur tik bepaziureciau, visur ji vaidenasi, ta prasme ne kaip savo vardu asmuo, bet turi kita psl paslaugu ji... doh.gif

Daznas vyras savininkiskas... Zinoma, tai gali reiksti, kad jis ir noretu buti kartu unsure.gif Bet labiau turbut reiskia, kad vis dar mano, kad priklausote jam unsure.gif

O ta drauge, arba jos puslapi tiesiog blokuokit, kam tie papildomi nervai doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapoznike @ 2013 08 07, 09:30)
Daznas vyras savininkiskas... Zinoma, tai gali reiksti, kad jis ir noretu buti kartu  unsure.gif  Bet labiau turbut reiskia, kad vis dar mano, kad priklausote jam  unsure.gif 

O ta drauge, arba jos puslapi tiesiog blokuokit, kam tie papildomi nervai  doh.gif  thumbup.gif

nu gal...

tai kad nera ji pas mane drauguose, ar pamegusi jos psl, bet tiesiog kiti kazka paraso ar kaip, ir vis ismeta jos tada psl doh.gif

aisku man gali buti paranoja, bet ji pradejo tai daryti panasiai ka as darau (kuom uzsiimu), net pavadinimo sriftai identiski ir pavadinimai), nors cia ne mano zodziai o draugu. keista, kad diro visai kita darba ir persimete ant tai rolleyes.gif
Atsakyti
Maja, jei tikrai nori susigrazinti vyra, kuris siuo metu jauciasi is tavo paskojimu ilgisi jusu bendro gyvenimo, tu privalai siek tiek pasikeisti. nezinau kiek leidzia galimybes auginant vienai maza vaika, bet pradek rupintis savimi, pakeiks ivaizdi, puoskis. Antra bendraudama su juo laiskais ar gyvai jauskis tvirtai, saves verta ir save mylincia moterim. Jokiam vyrui nepatiks verksliananti namu seimininke. Padaryk taip, kad jis galetu vel tave uzkariauti is naujo.
Kaip kazkuri rase is mergaiciu palik jam vaika vakarais ir iseik i kina, teatra ar dar kur, sakyti su kuo ir kur eini nebutina visai. Nulydek jo klausimus su mislinga sypsenele, koketiskai paerzink bet neikyriai. Sunku tapti paslaptinga vilioke, bet atmink, kad vyrus traukia ne pavargusios moterys, bet besidziaugiancios gyvenimu, besisypsancios, save lepinancios moterys. Savo bloga energija - pykti ir pavyda pakreipk kita linkme smile.gif

Mano bendradarbe istekejo uz savojo vyro antra karta. Issiskyre buvo 5 m. jis turejo ir gyveno su kita. Taciau po 2 m. jau draugavo su bendradarbe vel biggrin.gif mergino ja smile.gif ejo i pasimatymus ir po dar 3 m. ji pagaliau sutiko susituokti dar karta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 07 rugpjūčio 2013 - 13:27
QUOTE(knielita @ 2013 08 07, 14:25)
Mano bendradarbe istekejo uz savojo vyro antra karta. Issiskyre buvo 5 m. jis turejo ir gyveno su kita. Taciau po 2 m. jau draugavo su bendradarbe vel biggrin.gif mergino ja smile.gif ejo i pasimatymus ir po dar 3 m. ji pagaliau sutiko susituokti dar karta biggrin.gif

Va todėl ir grįžo, nes pamatė, kad antroji ne geresnė už pirmąją. Sakyč, 2 metų tam puikiai pakako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2013 08 07, 16:25)
Va todėl ir grįžo, nes pamatė, kad antroji ne geresnė už pirmąją. Sakyč, 2 metų tam puikiai pakako biggrin.gif

Pala pala g.gif o kam tada grist, vel skirtis ir pan? Na, jei nei viena ne geresne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapoznike @ 2013 08 09, 09:32)
Pala pala  g.gif  o kam tada grist, vel skirtis ir pan? Na, jei nei viena ne geresne  g.gif

grysta supratę,kad visos daug maž panašios,kad pasakų nebūna ir kad visi žmonės turi trūkumus.O išlekia isivaizduodami,kad laukia pasaka,kad kita vat tai gerresnė,nereikalaus dėmesio,skaniau gamins,nepavyduliaus,supras vyrą...galiausiai manau supranta,kad visos moterys daug maž vienodos...na būna ir išimčių,kai santuoka tikrai nevykusi,bet tia kuria gryšta,vadinasi nežino ko nori...Išties,vargšai,jokios harmonijos,jokios vidinės laimės...

Atsakyti
Tie, kurie nežino, ko nori, taip ir keičia drauges kaip kojines, yra tokių pažįstamų - žmonės faini, bet vos ne kaskart susitikus su nauja meile ateina rolleyes.gif arba kiti/os metų metais tupi pažinčių puslapiuose, ieškodami idealios antros pusės. O dauguma tų, kurie grįžta, manau, tiksliai žino, ko nori mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu vistiek to gryzimo reikalo nesuprantu g.gif KAM? Turi kita zmogu, nu ir kas, kad galvojai, kad bus pasaka, bet juk ir pirmas zmogus kaip ir nera geresnis. Nelogiska gristi kur NERA geriau doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapoznike @ 2013 08 09, 09:58)
Nu vistiek to gryzimo reikalo nesuprantu  g.gif  KAM? Turi kita zmogu, nu ir kas, kad galvojai, kad bus pasaka, bet juk ir pirmas zmogus kaip ir nera geresnis. Nelogiska gristi kur NERA geriau  doh.gif  g.gif

O jai daugmaž taipat,tik ten dar ir bendras vaikiukas yra?
O dar žmonės linkę prisiminti tai kas gražu,laikui bėgant blogi prisiminimai tolsta,gražūs išgyvenimai darosi artimesni prisimint. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šalta kava...: 09 rugpjūčio 2013 - 09:58