Įkraunama...
Įkraunama...

Smurkos ir Mamulios nuotykiai Turkijoje

Nu man cia tokie ispudziai primena mano atostogas Turkijoje, tik buvau kitoje, taip sakant, barikadu puseje: sedejom su seima vakarais prie staliuko ir stebejom, kaip musu viesbutyje gyvenancios vidutinio amziaus ruses varto savo grozybes ir pries turkus vaiposi, o tie zvengia nusisuke.... Atrode, tarsi tas moteriskiu desantas butu kamuojamas ziauraus nedap...cito.... Sorry, nieko asmenisko. Ant pietieciu nepasirasau uz jokius pinigus wink.gif
Atsakyti
Nesistebiu kodėl Turkijoje tokia nuomonė apie europietes susidaro...
P.S. Toj mane akmenim užmėtis
Atsakyti
As visus tuos dalykus pakomentuociau gana paprastai:
Yra pasiula, yra paklausa
arba
Yra paklausa, yra pasiula.
Vo kaip biggrin.gif
Atsakyti
Smurkos ir mamulios atveju cia dar neaisku, kas is ko juokesi. Man atrodo, kad tai jos labai smagiai juokesi ir puikiai praleido laika. Saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (zanet @ 2004 08 09, 10:12)
Smurkos ir mamulios atveju cia dar neaisku, kas is ko juokesi. Man atrodo, kad tai jos labai smagiai juokesi ir puikiai praleido laika. Saunuoles thumbup.gif

Vo tikrai, is ju gal pora turkeliu pasijuoke, o is turku puse Lietuvos zvenge wink.gif
Ir aplamai, merginos, kazkokios jus nepadorios, gadinate Lietuvos ivaizdi uzsienyje laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Viksva @ 2004 08 09, 08:28)

Nemetysiu, Viskva, nemetysiu...
Man si istorija gana graudziai skamba... sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Viksva @ 2004 08 09, 08:28)

Siaip Tez turo atstove, kuri gyvena Kemere pusmeti, sake, kad ruses moteru varda diskredituoja.

O mes nieko nepadareme. Tik linksminomes. As asmeniskai, nors ir kaip butu buve smalsu isbandyti turkisko neminetino ypatumus, savo vyrui likau istikima. rolleyes.gif

Ir del nieko, absoliuciai del nieko nesigailiu. matau, kad sia tema skaitydamos kai kurios "tvarkingos" moterys, tiesiog aikcioja nuo mus nuotykiu. ohmy.gif Jums gerai, taip kaip jus gyvenate? Ir man gerai, kad jums gerai. Bet as kitokia. Ir man del to taip pat gerai. Ka dabar tureciau daryti? Neberasyti savo nuotykiu? Manau, kad kai kurias tiesiog nuvilciau. Ar as neteisi?

beje, dziaugiuosi, kad i kelione vykau su mamulia, o ne kokia svenciausiosios mergeles Marijos patiketine. Buciau susigadinusi atostogas.
Atsakyti
Smurka, kadangi cia viesas forumas, tai tavo teise savo ispudzius rasyti, o musu - komentuoti, ar ne? Nors cia didzioji dauguma aikcioja ir giria ir netgi juokiasi (???), tai gali atsirasti ir kita dalis, kurioms tokios istorijos isspaudzia kreiva sypsni - gaila, nera tokios sypseneles, kuri atitiktu manaja, todel galiu ideti tik: wink.gif
Atsakyti
Tai kaip del meeto. Kada ir kur? Gal noretumet i boulinga Vytenio g, ten vasaros akcija, darbo dienomis tik 15 litu /valanda. Registruojames, a?: (labai jusu pasiilgau)
Nedurna
.....
......
.......
Atsakyti
QUOTE (Nedurna @ 2004 08 09, 12:44)
Tai kaip del meeto. Kada ir kur? Gal noretumet i boulinga Vytenio g, ten vasaros akcija, darbo dienomis tik 15 litu /valanda. Registruojames, a?: (labai jusu pasiilgau)
Nedurna
.....
......
.......

savaime suprantama

Smurka
Mamulia
......
.......
.......
......
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 08 09, 11:00)
QUOTE (Nedurna @ 2004 08 09, 12:44)
Nedurna
.....
......
.......

savaime suprantama

Smurka
Mamulia
......
.......
.......
......

nedurna
happymother

kas dar nori?
Atsakyti
sveikos brangiosios!!!
gryzau smile.gif neistekejusi gryzau biggrin.gif biggrin.gif
o cia pasirodo ir kandziu komentareliu besama biggrin.gif ka gi, gailincioms musu ar spaudziancioms kreiva sypsena - nepazystat jus tada Smurkos su mamulia biggrin.gif biggrin.gif jumoro jausmas kartais visai nepakenktu wink.gif o jeigu tiesiog yra noras igelti, gal kitoj temoj pasikandziokit,a? wink.gif beje cia kazkas rase ir galiu ta patvirt 100%-jei kamuoja nedap*** ir norisi zut but pasispilkuot-varykit i turkija biggrin.gif gal pades biggrin.gif
varau vaiku, mytui pasirasau wink.gif tik gal ne boulinge? cia intymesnes aplinkos reiktu smile.gif
Atsakyti