QUOTE (norge @ 2004 08 06, 21:15) |
Bet kas gali paneigti galimybe, kad siuo metu, kai supermamoj saipomasi ir tu stakanu-bardaku-giuriuku, jie nesedi kartu kokiam kabake ir is sirdies nezvengia is jusu.. |
Ir tegu, bile juokinga

QUOTE (norge @ 2004 08 06, 20:15) |
Jus jau nepykit uz mano trigrasi... Bet kas gali paneigti galimybe, kad siuo metu, kai supermamoj saipomasi ir tu stakanu-bardaku-giuriuku, jie nesedi kartu kokiam kabake ir is sirdies nezvengia is jusu.. Turkai- jie tokie... Lipnus, gaslus, durnavoti, melagiai... Neduokit ne sudilusio skatiko uz ju kalbas. ![]() P.S. Linkiu gero poilsio, idomiu ekskursiju ![]() |
Buk rami, bent jau as nieko rimtai nepriimu. Man tai tiesiog nuotykis. Toks pat, kaip ir jiems. 50:50, kaip sakant

QUOTE (Smurka @ 2004 08 06, 18:09) |
O rytoj varau vel i turkiska pirti. Ta pacia ![]() |
suprantu, jei eitum į kitą pirtį- gal ir mandagiau, bet jei į tą pačią.... prisiprašysi

Nu kaip jums ten faina , svarbiausiai pasilinksminkit i sveikata ir tiek . LAUKIAM TESINIO .
NERA LYGIU
jau net as rezgu mintis kaip cia i ta Turkija be seimos
NEREALU!!! reikia nusikopinti, ir kai nebus nuotaikos paskaitysiu Smurkos pasakojimus
bo dabar tai vos laikausi kad kelnes nesuslaptu
maladiec!!!

QUOTE (Smurka @ 2004 08 06, 19:29) |
Biski saves neivertinau. ![]() ![]() ![]() Ale cia kaip pagal uzsakyma gavosi ![]() |
smurka, cia ne uzsakymas. tiesiog kolega kolega labai gerai jaucia

ale bliamba, kaip as myzau i kelnes skaitydamas! vos su pagaliukais akiu neissiduriau. isvada: negalima valgyti skaitant smurkos pasakojimus.
labas rytas
sedziu as interneto kavinej kol smurka ten masazuojasi ir tiesiogine to zodzıo prasme bliaunu balsu. Asaros kaıp pupos rieda.... PASKUTİNE DİENA...
eisiu i apsipirkinejimo maratona dabar... nu blyn...paskutine diena...
sedziu as interneto kavinej kol smurka ten masazuojasi ir tiesiogine to zodzıo prasme bliaunu balsu. Asaros kaıp pupos rieda.... PASKUTİNE DİENA...

eisiu i apsipirkinejimo maratona dabar... nu blyn...paskutine diena...

QUOTE (mamulia @ 2004 08 07, 09:16) |
labas rytas sedziu as interneto kavinej kol smurka ten masazuojasi ir tiesiogine to zodzıo prasme bliaunu balsu. Asaros kaıp pupos rieda.... PASKUTİNE DİENA... ![]() eisiu i apsipirkinejimo maratona dabar... nu blyn...paskutine diena... ![]() |
A jau paskutine diena, mamulia? Atrodo, tik vakar isskridote...
QUOTE (nikute @ 2004 08 07, 09:21) | ||
A jau paskutine diena, mamulia? Atrodo, tik vakar isskridote... |
ir man taip atrodo

Mamulia nieko viskas gerai svarbu pailsejote ,kai grysi duok zinia atsibelsiu su vynu

Ne Ne Ne nereikia asaru
Juk dvi saulytes cia mamytes laukia

Man dar koki menesi po keliones i Turkija kaupdavosi asaros ja prisiminus.