Įkraunama...
Įkraunama...

Smurkos ir Mamulios nuotykiai Turkijoje

QUOTE (norge @ 2004 08 06, 21:15)
Bet kas gali paneigti galimybe, kad siuo metu, kai supermamoj saipomasi ir tu stakanu-bardaku-giuriuku, jie nesedi kartu kokiam kabake ir is sirdies nezvengia is jusu..

Ir tegu, bile juokinga rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 08 06, 20:15)
Jus jau nepykit uz mano trigrasi... Bet kas gali paneigti galimybe, kad siuo metu, kai supermamoj saipomasi ir tu stakanu-bardaku-giuriuku, jie nesedi kartu kokiam kabake ir is sirdies nezvengia is jusu..

Turkai- jie tokie... Lipnus, gaslus, durnavoti, melagiai... Neduokit ne sudilusio skatiko uz ju kalbas. wink.gif

P.S. Linkiu gero poilsio, idomiu ekskursiju clap.gif .

Buk rami, bent jau as nieko rimtai nepriimu. Man tai tiesiog nuotykis. Toks pat, kaip ir jiems. 50:50, kaip sakant wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 08 06, 18:09)
O rytoj varau vel i turkiska pirti. Ta pacia tongue.gif paziuresim, gal jau mandagiau elgsis tie masazuotojai

suprantu, jei eitum į kitą pirtį- gal ir mandagiau, bet jei į tą pačią.... prisiprašysi laugh.gif wink.gif jis tikrai nebus tavęs pamiršęs, supras, ko atėjai, ane?.. wink.gif
Atsakyti
Nu kaip jums ten faina , svarbiausiai pasilinksminkit i sveikata ir tiek . LAUKIAM TESINIO .
Atsakyti
NERA LYGIU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jau net as rezgu mintis kaip cia i ta Turkija be seimos laugh.gif NEREALU!!! reikia nusikopinti, ir kai nebus nuotaikos paskaitysiu Smurkos pasakojimus smile.gif bo dabar tai vos laikausi kad kelnes nesuslaptu laugh.gif thumbup.gif maladiec!!!
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 08 06, 19:29)
Biski saves neivertinau. rolleyes.gif Vakar parodziau turkams lygi laugh.gif Smulkmenas aprasysiu Girtoj temoj wink.gif

Ale cia kaip pagal uzsakyma gavosi laugh.gif

smurka, cia ne uzsakymas. tiesiog kolega kolega labai gerai jaucia smile.gif taip kad ne uzsakinejau sia tema, o tiesiog tave nukreipiau teigiama linkme (reikes ir man kada paatvirauti girtoje temoje, nors... dar daug zoles apsikti reikia man iki smurkos).

ale bliamba, kaip as myzau i kelnes skaitydamas! vos su pagaliukais akiu neissiduriau. isvada: negalima valgyti skaitant smurkos pasakojimus.
Atsakyti
labas rytas
sedziu as interneto kavinej kol smurka ten masazuojasi ir tiesiogine to zodzıo prasme bliaunu balsu. Asaros kaıp pupos rieda.... PASKUTİNE DİENA... sad.gif
eisiu i apsipirkinejimo maratona dabar... nu blyn...paskutine diena... sad.gif
Atsakyti
QUOTE (mamulia @ 2004 08 07, 09:16)
labas rytas
sedziu as interneto kavinej kol smurka ten masazuojasi ir tiesiogine to zodzıo prasme bliaunu balsu. Asaros kaıp pupos rieda.... PASKUTİNE DİENA... sad.gif

A jau paskutine diena, mamulia? Atrodo, tik vakar isskridote...
Atsakyti
QUOTE (nikute @ 2004 08 07, 09:21)
QUOTE (mamulia @ 2004 08 07, 09:16)
labas rytas

A jau paskutine diena, mamulia? Atrodo, tik vakar isskridote...

ir man taip atrodo sad.gif
Atsakyti
Mamulia nieko viskas gerai svarbu pailsejote ,kai grysi duok zinia atsibelsiu su vynu rolleyes.gif
Atsakyti
Ne Ne Ne nereikia asaru sad.gif sad.gif Juk dvi saulytes cia mamytes laukia wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man dar koki menesi po keliones i Turkija kaupdavosi asaros ja prisiminus.
Atsakyti