QUOTE (happymother @ 2004 08 09, 12:38) | ||||
nedurna happymother kas dar nori? |
Uzmirsot meeta , nes man reikia suplanuot pvz penktadieni 19 val Ritos smukleje Gostauto gatveje . Tinka , netinka . Kokie pasiulymai jusu ?
Tai kur as ten baigiau? Ties raftingais? Tada atejo eile turkiskai nakciai
Pasitelkite vaizduotę ir pasijusite hareme. Profesionalūs šokėjai savo šokiu atgaivins praeities paveikslus, pamatysite tikrą pilvo šokį, o vakarienės metu paragausite turkiškos virtuvės patiekalų. Pabaigoje diskoteka, kurioje skambės turkiška ir europietiška muzika.
Taip turkiska nakti pristato kelioniu agentura. Renginys prasideda apie 21h, iki to laiko reikia atsibelsti iki pilies, kurioje jis vyksta, atstoveti ilgoje euleje prie svedisko stalo ir prisikrauti vakarienes. Gerimus mums atnese. Turkiskoj nakty i kaina buvo iskaiciuoti ir vietiniai alkoholiniai gerimai, t.y. rake, turkiskas alus ir tukiskas vynas.
Nuotaika mums is pradziu aptemde sia kelione organizavusi bvietine agentura. Mudvi su mamulia ir dar viena kaunieciu seima ilgiausiai sedejome ir laukeme, kol musu atvaziuos pasiimti. Taip ir neatvaziavo
tada jie patys mus turejo pristatyti i ta pili. Kaip kompensacija gavome staliuka pirmoje eileje priesais scena. Kol dar neprasidejo renginys, buvo galima nusifotografuoti su sultonu. Tad i jo harema su fotikais isokome ir mudvi su mamulia.
pats blogiausias dalykas yra tas, kad jokio renginio ir jokio veiksmo scenoje as nebegaliu stebeti atsipalaidavus. Kaip daugelis zinote, as nuo vaikystes svajojau buti aktore, todel visa gyvenima tam ruosiausi, lankiau dramos, renginiu organizavimo burelius, o baigusi vidurine, metus privaciai mokiausi vaidybos meno (dabar ten yra Elfu teatras). mamuliai patiko, o as guksnojau alu ir vis kabinejausi prie scenografijos, rezisuros, nepakankamo sokeju sinchroniskumo ir panasiai. kaip kompensacija uz tai buvau pakviesta pasokti ant scenos. Renginio pabaigoje scenoje jau stovejome abi sumamulia ir visu balsu blioveme "O mes vaikai, o mes pasaulis..."
Diskotekoje nepasilikome, nes didziulis klausimas, kaip po to butume grizusios namo, nes ta pilis yra uz kokiu 20 km nuo Kemero. Susiradom musu agenturos atstova, kuriam musu kompanjonas is Kauno, Aurimas toksai, dave velniu kaip turi but. Liepe baudas moket uz kiekviena pirstelejima. Pvz., masina veluoja - du litrai rakes (kablys jau buvo
, bet turkas, isgirdes toki kieki vos nuoalpin nekrito, jie gi negeria), man nusisisiot buvo pasiulyta krumuose - 15 doleriu, masinoje nera kondicionieriaus - dar 15 doleriu, pasivaisino mano kramtuske - 5 doleriai. Bet viskas vyko sutkos forma, nes buvome paeme siek tiek, kaip minejau.
vaziuojant mikriuku namo, ivyko dar vienas bajeris, kuri prisiminus iki siol juokiuosi. Bajeriukas visai nekaltas ir netycinis. Man uz nugaros sedejo viena pora, rusai greiciausiai. As atlosiau pecius, uzkisau rankas uz sedynes atloso ir desine ranka uzciuopiau kazka svelnaus. Perbraukiau pora kartu, bet per penkias sekundes dasuto, kad braukau plaukuota uz manes sedejusio bico koja
Atsokau kaip nuplikyta
Grizom pirma valanda nakties. Man kablys nugaroj, ant nuotykiu traukia. Ir pasla pojechala i trasa. Viena
Tesinys girtoj temoj

Pasitelkite vaizduotę ir pasijusite hareme. Profesionalūs šokėjai savo šokiu atgaivins praeities paveikslus, pamatysite tikrą pilvo šokį, o vakarienės metu paragausite turkiškos virtuvės patiekalų. Pabaigoje diskoteka, kurioje skambės turkiška ir europietiška muzika.
Taip turkiska nakti pristato kelioniu agentura. Renginys prasideda apie 21h, iki to laiko reikia atsibelsti iki pilies, kurioje jis vyksta, atstoveti ilgoje euleje prie svedisko stalo ir prisikrauti vakarienes. Gerimus mums atnese. Turkiskoj nakty i kaina buvo iskaiciuoti ir vietiniai alkoholiniai gerimai, t.y. rake, turkiskas alus ir tukiskas vynas.
Nuotaika mums is pradziu aptemde sia kelione organizavusi bvietine agentura. Mudvi su mamulia ir dar viena kaunieciu seima ilgiausiai sedejome ir laukeme, kol musu atvaziuos pasiimti. Taip ir neatvaziavo

pats blogiausias dalykas yra tas, kad jokio renginio ir jokio veiksmo scenoje as nebegaliu stebeti atsipalaidavus. Kaip daugelis zinote, as nuo vaikystes svajojau buti aktore, todel visa gyvenima tam ruosiausi, lankiau dramos, renginiu organizavimo burelius, o baigusi vidurine, metus privaciai mokiausi vaidybos meno (dabar ten yra Elfu teatras). mamuliai patiko, o as guksnojau alu ir vis kabinejausi prie scenografijos, rezisuros, nepakankamo sokeju sinchroniskumo ir panasiai. kaip kompensacija uz tai buvau pakviesta pasokti ant scenos. Renginio pabaigoje scenoje jau stovejome abi sumamulia ir visu balsu blioveme "O mes vaikai, o mes pasaulis..."
Diskotekoje nepasilikome, nes didziulis klausimas, kaip po to butume grizusios namo, nes ta pilis yra uz kokiu 20 km nuo Kemero. Susiradom musu agenturos atstova, kuriam musu kompanjonas is Kauno, Aurimas toksai, dave velniu kaip turi but. Liepe baudas moket uz kiekviena pirstelejima. Pvz., masina veluoja - du litrai rakes (kablys jau buvo

vaziuojant mikriuku namo, ivyko dar vienas bajeris, kuri prisiminus iki siol juokiuosi. Bajeriukas visai nekaltas ir netycinis. Man uz nugaros sedejo viena pora, rusai greiciausiai. As atlosiau pecius, uzkisau rankas uz sedynes atloso ir desine ranka uzciuopiau kazka svelnaus. Perbraukiau pora kartu, bet per penkias sekundes dasuto, kad braukau plaukuota uz manes sedejusio bico koja

Grizom pirma valanda nakties. Man kablys nugaroj, ant nuotykiu traukia. Ir pasla pojechala i trasa. Viena

QUOTE (Smurka @ 2004 08 10, 07:26) |
Man uz nugaros sedejo viena pora, rusai greiciausiai. As atlosiau pecius, uzkisau rankas uz sedynes atloso ir desine ranka uzciuopiau kazka svelnaus. Perbraukiau pora kartu, bet per penkias sekundes dasuto, kad braukau plaukuota uz manes sedejusio bico koja ![]() ![]() |
nu taiki rusė moteriškaitė pasitaikė, gerai kad kudlų tau nenupešė kad grabaliojies tamsoj - tyčia ar netyčia....

QUOTE (aureja @ 2004 08 10, 11:03) | ||
nu taiki rusė moteriškaitė pasitaikė, gerai kad kudlų tau nenupešė kad grabaliojies tamsoj - tyčia ar netyčia.... ![]() ![]() ![]() |
Moteriske net nesuuode, kas ten tamsoj vyksta, o vyrukas apie ivyki diplomatiskai nutylejo

QUOTE (Smurka @ 2004 08 10, 11:32) |
Moteriske net nesuuode, kas ten tamsoj vyksta, o vyrukas apie ivyki diplomatiskai nutylejo ![]() |

Nuotykiai jusu mergynos tai

ir dar dryskit papriestaraut kad jus negrazios

tai ar organizuojamas sia savaite koks nors pasisedejimas su turku numyletinemis

Meetas, kurio tema" Smurkos ir mamulios nuotykiai Turkijoje"
1.Mamulia
2.Smurka
3.Mamusiuka
4. Happymother
5. Nedurna
6.
7.
8.
SIa savaite: kur ir kada?
Pasiulymai:
1) penktadieni 19 Ritos smuklej
2)penktadieni arba ketvirtadieni 16 val. boulinge. Kas dar ka siulot?
1.Mamulia
2.Smurka
3.Mamusiuka
4. Happymother
5. Nedurna
6.
7.
8.
SIa savaite: kur ir kada?
Pasiulymai:
1) penktadieni 19 Ritos smuklej
2)penktadieni arba ketvirtadieni 16 val. boulinge. Kas dar ka siulot?
Tai mamulia, smurka, sakykit, kur ir kada. Kada jums patogu?
As asmeniskai ketvirtadieni dirbu iki 18.30. tai galeciau nebent nuo 19 h. Bet kur, tik pageidautina ten, kur kainos maziau kandziojasi, nes babkes Turkijoj visas istaskiau.
Bet tie turkai, jomajo
Antra valanda nakties isigudrina zinutes atsiusti. reiks zinutes signala isjungt. Aciu dievui, kad diedas i palanga buvo isvykes.
Bet tie turkai, jomajo