Įkraunama...
Įkraunama...

Smurkos ir Mamulios nuotykiai Turkijoje

As irgi prisijungciau, bet tik ne pirmadieni ir ne antradieni - siom dienom labai daug darbo. Kitom dienom po darbo kokia 18 val., bet priklausys ar su vyru susitarsiu kad vaika is darzo paimtu arba teks su vaiku ateit smile.gif
Atsakyti
Ketvirtadieni, 19 valanda Arbatos magijoj

Smurka
Mamulia
Happymother
Mamusiuka
Nedurna
Vasara
...
Atsakyti
QUOTE (Nedurna @ 2004 08 10, 21:06)
Ketvirtadieni, 19 valanda Arbatos magijoj

super thumbup.gif
Atsakyti

Kurioj vietoj arbatos magija? Adresa prasom .
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 08 10, 16:19)
Bet tie turkai, jomajo ohmy.gif Antra valanda nakties isigudrina zinutes atsiusti. reiks zinutes signala isjungt. Aciu dievui, kad diedas i palanga buvo isvykes.

Bet tos lietuves moterys, jomajo blink.gif palieka kazkokiems turkams savo mobiliu telefonu numerius laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 08 10, 11:32)
Moteriske net nesuuode, kas ten tamsoj vyksta, o vyrukas apie ivyki diplomatiskai nutylejo tongue.gif

Jis tikejosi pratesimo laugh.gif
Atsakyti
Arbatos magija - Bazilijonu 8, Vilnius
Issamiau -http://www.arbata.visiems.lt/
Atsakyti
Tai kad arbatos magijoj nerukoma, o mamulia KALJANA nusipirko rolleyes.gif

Siaip ir mane prirasykit: Si ketvirtadieni?
Atsakyti
SI ketvirtadieni, 08.12 diena Arbatos magijoj, Bazilijonu 8, Vilnius
Smurka
Mamulia
Mamusiuka
Vasara
Happymother
Nedurna
Auges

Muset reikia kokia vietike rezervuot? Ar taip? Parasykit, jei tinka, tai rezervuosim..
Atsakyti
Mamusiuka, is namu vaziuosi ar tiesiai is darbo?
Atsakyti
QUOTE (supertetis @ 2004 08 10, 23:22)
Bet tos lietuves moterys, jomajo blink.gif palieka kazkokiems turkams savo mobiliu telefonu numerius laugh.gif

As tau ranka prie dusios pridejus pasakysiu, kad tikrai nesitikejau tokiu ataku. Tikrai nemaniau, kad taip aktyviai jie SMS'ins. Lietuviai taip niekada nedaro, maniau, ir turkai nedarys. Bet klydau. Maza to, jei iskart neatsakau, tai majakina, kol ka nors parasau.

Bet is esmes man patinka tos zinutes rolleyes.gif Jos toookios malonios rolleyes.gif Zinoma, tai yra zaidimas, bet man jis malonus.
Atsakyti
Siaip as nenoreciau eiti i ta vieta, kurioje nerukoma ir neduodama alaus dry.gif
Atsakyti