Įkraunama...
Įkraunama...

Smurkos ir Mamulios nuotykiai Turkijoje

Š. gaunasis su Vilnium dry.gif
Atsakyti
QUOTE (Tuja @ 2004 08 11, 20:00)
Š. gaunasis su Vilnium dry.gif

ne tau vienai, atsiprasant. nors gal gerai. nes kuo arciau atostogos su visais planais del turkijos, tuo didesnes parkes ir sunkesnis laukimas...
Atsakyti
QUOTE (Tuja @ 2004 08 11, 16:04)
o jūs nenorėtumėt anksčiau susitikt bent keliom valandom rolleyes.gif
Papildyta @ [mergetime]1092233088[[b]*Smurka rgetime] [/b]
sad.gif perskaičiau, kad Smurka dirba iki 18,30
aš ryt per klaidą važiuoju į Vilnių, gal netgi šiandien dar unsure.gif

O tai jei tu is Vilniaus isvaziuosi ryt 21.30, tai po keturiu veliausiai valandu busi Siauliuose. kas tau nepatinka? Atvaryk, paziuresi, kaip konkurentai dirba biggrin.gif

As labai labai noriu susitikti tave rolleyes.gif
Atsakyti
jei spėsiu tai mane irgi prirašykit , bet su dideliu ? rolleyes.gif
Atsakyti
Oi, pavydziu jums mamkos, as irgi labai noreciau su jumis susitikti.... sad.gif sad.gif
Na, bet ir dziaugiuosi, nes laika tai tikrai sauniai turetumete praleisti! wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Fea @ 2004 08 11, 14:44)
Perskaiciau sita zodi kaip balDO ir galvoju kas cia do ciortas? laugh.gif laugh.gif laugh.gif Eina sau.....filologe vadinas laugh.gif Is didelio ratso isejau is krasto doh.gif laugh.gif laugh.gif biggrin.gif thumbup.gif

Pasirodo, filologių standartinis mąstymas. biggrin.gif Aš skaitydama lygiai taip pat susikirčiavau šį žodį ir padariau išvadą, kad tai kažkoks rusiško žodžio "balda" vedinys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (langana @ 2004 08 12, 09:06)
Pasirodo, filologių standartinis mąstymas. biggrin.gif Aš skaitydama lygiai taip pat susikirčiavau šį žodį ir padariau išvadą, kad tai kažkoks rusiško žodžio "balda" vedinys rolleyes.gif

laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
atvaziuosiu i kebabine 19val. blin man sirdis i kulnus ritasi nuo zodzio "Sultans" biggrin.gif biggrin.gif ir kebab biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Iki pasimatymo kebab muslim sultan chikana fyrlim rolleyes.gif
Atsakyti
Evet, allahaismarladik! Yakinda gorusuruz!
Atsakyti
mamulia nusipirko turku kalbos vadoveli ir kala dabar kasdien po penkis zodzius laugh.gif
Atsakyti
lipkit, lipkit ant mazolio. o kai as isvarysiu i turkija... tada specialiai rasinesiu, kad jums abidniaka sukelciau.
Atsakyti