Įkraunama...
Įkraunama...

Smurkos ir Mamulios nuotykiai Turkijoje

QUOTE (Rusnytė @ 2004 08 05, 10:01)
Antra karta taip nemaloniai ir nejaukiai pasijusti tikrai nenoreciau!!! mad.gif

o as pasijutau jaukiai ir maloniai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 08 05, 13:56)
o as pasijutau jaukiai ir maloniai tongue.gif

Smurka, tai kas ten tokio malonaus buvo? wink.gif
Atsakyti
SVEIKOS!!!
raso sirdziu edike mamulia laugh.gif
nzn nzn kaip as grysiu laugh.gif turiu cia va tokiu wub.gif wub.gif wub.gif du siulo teket laugh.gif laugh.gif laugh.gif
viskas cia super. sunku net kazka rasyt. kalbos dovana ateme laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Na ka, varom toliau.

Vyrai kabinejasi taip, kad jau nusibodo. Jei pirma vakara tai buvo malonu, visgi demesys toks, kokio Lietuvoje per amziu amzius amen, kaip Noa sako, nesulauksi. tai siandien visa tai jau pradejo varginti. As maniau, kad jie pamirsta po keliu minuciu, jog kalbino mus, bet pasirodo nei velnio, viska puikiausiai prisimena. Esam pazadejusios susitikti su simtu turku, bet didziaja dali teko atmesti, nes net pasimetem, kam ka zadejom.

Viena diena as i miesta isejau isvertusi savo atominius papus. Dar be liemenuko, nes pamirsau juoda stanika pasiimti, o baltas islindinejo lauk. Tai maniau, kad vienas odos pardavejas mane praris savo zvilgsniu. Pasiciupo, isitempe i savo paduotuve tipo kozankiu pasimatuoti. Su mamulia angliskai kalba, o man i tarpupapi veizi seile varvindamas ir bando ranka po marskiniais pakisti. Teko grubiai jam atsakyti mad.gif Dar buvau pazadejusi restorano sefui vakariene, bet akar irgi nenuejau. Nutariau su diedais, su kuriais negaliu susikalbeti, isvis netureti jokiu reikalu. Paskui paaiskinsiu kodel.

Uzvakar buvom nardyti. As ekstremale, o mamulia atvirksciai. Jinai isvis zadejo nenerti, o tik jachtoj guleti bamba isvertus, bet buvo staigiai ikalbeta tokio sanso neatsisakyti.

Tai va, plaukem mes Vidurzemio jura iki kazkokiu uolu, ten isklausem instruktaza ir jau prasidejo pirmieji panerimai i 6 metru gyli. Kol mes laukem savo eiles, galejom siaip plaukioti atviroje juroje. Mamulia pradejo supti be proto, o man nieko. Ta vos nevemia, o man juokas ima. cool.gif Bet vienam vaikinui kai pasakem, tai dave jai vaistu ikalt nuo supimo ir praejo tie nemalonus pojuciai. Taciau kai atejo metas nerti, as vos neapsisiojau is laimes, o mamulia i asaras puole, sako, nenersiu ir taskas. Tai tas pats vaikinas, kuris nuo supimo ja isgyde, pusvalandi drasino ir ikalbinejo. O as tuo metu sesiu metru gylyje zuvytes maitinau ir su instruktorium laiziaka plesiau rolleyes.gif laugh.gif Paskui su mamulia po vandeniu susitikom, atrode jinai zyyyymiai geriau laugh.gif

Veliau plaukem i kita, gilesne vieta. Mamulia jau nusiraminusi, nardyti patiko. Antra syki as panirau vel su tuo paciu instruktorium. Siaip vienas instruktorius budavo skiriamas dviem nerikam, o mums su mamulia buvo skirti individualus. Nezinau, kodel taip buvo pasielgta, bet tas instruktorius 12 metru gylyje pradejo su manim seksu uzsiiminet. Nu koks ten seksas, pacios suprantat. Jis su akvakostiumu, dantyse deguonies kauke. Is pradziu dar galvoju, ka cia daryt, kad kulturingai ta instruktoriu atfutbolinciau ir jis neisizeistu ir manes vienos dugne nepaliktu. O paskui pagalvojau, kad sekso 12 metru gylyje dar nebandziau, tad atsipalaidavau ir taskas laugh.gif Smulkmenos bus uz miegamojo duru. wink.gif

Bet to neuzteko. Jachtoje mane pastebejo dar kazkoks ten ju veikejas. Net nezinau, kas jis, instruktorius ar siaip koks juodadarbis. Vis bande flirtuoti, vandeneliu mane slakste. Paskui, kai apsiniauke, as uzlipau i virsu pailset. Guliu sau, svajoju. Tas vyrukas, kur mamulia nardyt ikalbejo, paklause, kaip jauciuosi. Sakau, noreciau miego arba gero turkisko masazo. Mygom buvo suorganizuotas. Nemokamai. O kas dare? tas pats, kur aki ant manes buvo padejes ir po jachta visa pusdieni vaike. Masazas buvo geras, profesionalus. Pakviete vakare susitikti. Sutikau. Uz toki neapdairuma iki siol negaliu sau atleisti. mad.gif Pasirodo, tas suskis kalba rusko-anglo-turkisku kalbos misiniu, kuri tik pats vienas ir supranta. tad ka gi veikt susitikus. Jis nutare griebti jauti uz ragu ir uzpuole mane laizytis. Taip bloga pasidare, kad liepiau jo draugeliui isversti, kad tokiais priciudais as neuzsiiminesiu, juolab viesoj vietoj. O draugelis buvo tas pats, kuris mamulia nardyt ikalbejo, jis laisvai kalba tiek rusiskai, tiek angliskai. Prancuzikai kalbanciu Turkijoj nesutikau. Kadangi keleta sakiniu angliskai as ismokau, tai to suskio paklausiau, ar tipo “ju vant seksy vith my”? Tas dusliu balseliu tik suktelejo jes jes. Sakau, “ai kent”. Bet jis suprato tik vieninteli zodi. Ta tarptautines reiksmes, savaime suprantama. Sako, tipo rytoj mes tai padarysim. As jam vel angliskai rekiu, kad negaliu, bet jis manes negirdi. Atsisveikinom piktuoju, nes prie viesbucio jis persigalvojo ir nusprende, kad myletis turetume sianakt. Nu jau neeeee. Bet mamulios gerbejui jis pasake, kad as su juo sutikau susitikti kita vakara, nors ne velnio nesutikau. Atvare jie abu, bet mamulia juos atmuilino. Smulkmenas gal ji pati papasakos.

Tai va, ta priezastis ir yra pagrindien, kodel as su tais turkais, su kuriais nesusikabu, neturesiu absoliuciai jokiu reikalu. O ka daugiau veikt, jei nesusisneki. Tik dulkintis. Per daug paprasta, kad pasiryzciau tokiai avantiurai.

Nuotykiai nesibaige. Vakar buvom raftinge i ris ten negrizom tusciomis
Atsakyti
nabegaliu... zvengas ima katastrofiskai, o bendradarbiai nu niekaip nesuprastu- jie pas mane lietuviai, ne turkai smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 08 05, 13:29)
Atvare jie abu, bet mamulia juos atmuilino. Smulkmenas gal ji pati papasakos.

tiek makaronu dar nesu kabinus gyvenime laugh.gif laugh.gif laugh.gif finale suzinojau kokia esu ziauri ir kaip sudauzıau jam heart.gif dieve kaip liudna laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Libra @ 2004 08 05, 12:58)
Smurka, tai kas ten tokio malonaus buvo? wink.gif

Librute, tokius dalykus tik uz miegamojo duru aprasysiu. Veliau, kai grisiu i Lietuva. Nes nuo tokiu prisiminimu pradeda pilvo apacia kutenti. Pavojinga apie tai per daug galvoti ir kalbeti rolleyes.gif
Atsakyti
kokie dar pavojai, smurka, kai tiek graziu turku aplink? issirink gi koki viena, kad paskui pasakojimas miegamajam butu "po polnoj programe"
Atsakyti
QUOTE (nikitta @ 2004 08 05, 13:41)
kokie dar pavojai, smurka, kai tiek graziu turku aplink? issirink gi koki viena, kad paskui pasakojimas miegamajam butu "po polnoj programe"

Matai. prie manes kimba visiski bledunai. Nu visiski. Su tokiais pavojinga.
Atsakyti
Na super nuotykiai biggrin.gif Miegamajame lauksim issamaus aprasymo wink.gif
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif siulo mamulei buti antra zmona laugh.gif numirsiu is juoko laugh.gif
laikykites biggrin.gif
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Mano drauge neseniai grizus is turkijos visus nuotykius toch toch analogiskai papasakojo clap.gif Tik vat jinai su turku nepasirase ant permiegojimo, tai likusi ju bendravimo (rusko-anglo-turkisku kalbos misiniu) laika jis ja tarde ar jinai ne transvestitas.
Gal ten pas juos scenarijus parasytas nuotykiu istroskusioms turistems? tongue.gif
Atsakyti