Įkraunama...
Įkraunama...

Smurkos ir Mamulios nuotykiai Turkijoje

Na ima man toks baltas pavydas, kad negaliu tongue.gif Vakar garsiai savo vyrui skaiciau jusu nuotykius, tai abu juokemes laugh.gif Bet va kai pasakiau, kad kitamet gal ir as su drauge i Turkija noreciau, tai jam juokas nebeeme wink.gif
Atsakyti
Na, merginos, kokia linkme rutuliojasi ivykiai? Mamulia jau gal susizadejusi, Smurka vis dar renkasi? thumbup.gif thumbup.gif Laukiam tesinio!!!
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 08 05, 09:42)
QUOTE (matroskinas @ 2004 08 02, 22:06)
bliamba, mergos, mars nuo kompo! staigiai maunat i pamukkale su jasha arba i kvadrociklu safari! ir siaip kur kas mieliau skaityciau ne tiesiogine transliacija is turkijos, o pasakojimus kita savaite temoje "Girta tema". jauciu, smurka parodys tukrams...

nebutu kolege smile.gif

Susipazinom su jasa, linkejimus perdavem. Blyn, koks grazus rolleyes.gif Bet ekskusijas pirkoms pas Fredi kitoj firmoj.

O prisigert, blyn, neiseina. Mano mielojo alaus tooookios kosmines kainos. Uz maza bokaliuka tenka po sesis litus kloti. As turiu atsivezus kai kuriu gerimu, bet kol kas gatvej dar nemaciau nei vieno girto, o mes gyvenam salia policijos komisariato.

Biski saves neivertinau. rolleyes.gif Vakar parodziau turkams lygi laugh.gif Smulkmenas aprasysiu Girtoj temoj wink.gif

Ale cia kaip pagal uzsakyma gavosi laugh.gif
Atsakyti
Buvom vakar turkiskoj nakty (cia sou toks) veliau Smurka aprasys. taı va ten buvo visi vietiniai gerimai nemokami. jauciat kuo tai kvepia? biggrin.gif laukit tesinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Freja @ 2004 08 06, 15:00)
Na, merginos, kokia linkme rutuliojasi ivykiai? Mamulia jau gal susizadejusi, Smurka vis dar renkasi? thumbup.gif thumbup.gif Laukiam tesinio!!!

hm. renkuosi dar vis smile.gif jau tuoj leksiu spoksot kaip mano jaunikis pilvo soki soks smile.gif
Atsakyti
mamulia kokia vestuvine suknia rinksies pusta, aptempta...
kokios ten turkijoj madingos.. laugh.gif
Atsakyti
Niu va, mamulia, ar tik nesulauks tavo princeses broliuko kokio? Juodo it angliukas? rolleyes.gif
Atsakyti
grazus jaunikis be proto man blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE (mamulia @ 2004 08 06, 19:38)
grazus jaunikis be proto man blush-anim-cl.gif

jei ten visi tokie, tai cia parvesk..
Atsakyti
QUOTE (eglek @ 2004 08 06, 19:39)
jei ten visi tokie, tai cia parvesk..

darosi panasu i tai kad jis pas mane vaziuos smile.gif ir dar-kitos mano atostogos jo saskaita laugh.gif ir be to dar sake galesiu nedirbt tik vaikus augint laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Tikek tu tokiais, tai ne tik be atostogu, pinigu, bet ir be paskutiniu kelniu liksi... Netikek, oi, netikek wub.gif
Atsakyti
Gal cia mum jau vestuviu muzikantus uzsakinet unsure.gif ?
Atsakyti