Labas rytas
QUOTE(retisa7 @ 2013 08 14, 23:38)
Negaliu jums perteikti tokios teigiamos emocijos, kuria tiesiog persunktas jo laiškas

Džiaugiasi mumis.
Suuuper

na, bet yra dėl ko džiaugtis. Ginete tikrai super atrodo, pavalgęs, dėmesio gauna, darbo gauna, o ko daugiau norėt?
O aš vakar nuvažiavau į vieną žirgyną pajoti, tą patį, kur lankausi karts nuo karto, kai kokį kuponą papigiai prigriebiu

na bet buvo super treniruotė. Gavau kumelę, kuri man labai patinka, ir tuo pačiu dar užtaikiau ant kitų merginų, ten jojančių, treniruotės, tai ir aš kartu su jom dariau tą patį, o ne šiaip bimbinėjau ratais. Buvo sustatyta pora maršrutėlių iš karčių ir kavalečių, reikėjo per juos gražiai perbėgt. Ir man netgi sekėsi

po to dar pabandžiau lauko risčią, niekada nebuvau bandžiusi. Pusiausvyrai dalykas super

iš pradžių buvo tikrai sunku, bet kai pagauni, kaip reikia būt pasvirus, tada viskas super. Tai ir lauko risčia per kartis perėjau

po to buvo truputis zovadėlės. Pas mane kažkokia neaiški baimė atsiradus, kad kai aš pasikelsiu į zovadą, aš po to nebesugebėsiu suvaldyt arklio, sustabdyt jo ir panašiai, nežinau kodėl. Sakau gal aš geriau ant kordo pirma pabandysiu, viena mergaitė pažiūrėjo, sako tu gi viską gerai darai, laikaisi ant arklio normaliai, davai kelkis. Nu gerai galvoju, kas bus tas bus. O buvo gerai

nemažai pazovadavom, susitvarkiau su viskuo, po to dar ramiai pažingsniavom ir baigėsi treniruotė. Žodžiu, pasikroviau teigiamų emocijų.

Laukiam nurodymų:

Risčia:

Bandymas lauko risčia

Dar yra video lygtai, tai pažiūrėsiu ar ten nėra labai baisu, ir jeigu pavyks, įkelsiu kritikai ir patarimams
Hoppe hoppe Reiter /
eine Melodie im Wind..