Raudondvaryje vyks poni čempionatas- konkūras
Na kur gi temperamentingasis portugalas neatiduos dėmesio duoklės damoms
Ką jis ne eržilas?
Damos gi panosėj, kai jis eržilų levadoj būna. Reik matyt, kaip jis kumeles pakalbina vedamas- visas išsipučia , spyruokliuodamas paburbuliuoja komplimentus pusbalsiu, bet jokio tempimo manęs damų link, žviegimo, spiegimo, tąsymosi, piestų ar kažkokios kitos nepaklusnumo išraiškos .
Oooo... Kažkaip čia nesąmonė su tom fotkėm gavosi.
Monika, gerulės fotkės ir žiauriai smagus pasakojimas. Prisijuokiau...
Vilma, obaa, koks Kornetas
Andro, oho, super mergina pasirodė
Gražus duetas. Sveikinimai
Na, aš tai šiandien likau be jojimo, nes visą vakarą lijo..
Na ir įmetu "paveizėjimui" nuotraukas, kurias norėjau įkelti vakar.
Fantulė.

Mudrės mažasis.

Rodomės naujas kamanas

Ir Bumukas. Pirmą kartą bandėm eit maudytis..

Pauostom ir atsigeriam...

Truputį įbrendam ir pasitaškom...

Ir lekiam gilyn!

Na ir po vandens procedūrų

Nuo šiol turim dar vieną žirgą, su kuriuo galima drąsiai eit maudynių
Monika, gerulės fotkės ir žiauriai smagus pasakojimas. Prisijuokiau...
Vilma, obaa, koks Kornetas
Andro, oho, super mergina pasirodė
Na, aš tai šiandien likau be jojimo, nes visą vakarą lijo..
Na ir įmetu "paveizėjimui" nuotraukas, kurias norėjau įkelti vakar.
Fantulė.

Mudrės mažasis.

Rodomės naujas kamanas

Ir Bumukas. Pirmą kartą bandėm eit maudytis..

Pauostom ir atsigeriam...

Truputį įbrendam ir pasitaškom...

Ir lekiam gilyn!

Na ir po vandens procedūrų

Nuo šiol turim dar vieną žirgą, su kuriuo galima drąsiai eit maudynių
Su Bumiuku nors ir I kara
Nu jo man vien uztenka matyti kaip maniskis pasikeicia kai mergas pamato - uodegyte veliavyte, kakliukas kaip gulbino, snekina tik panytes, o jei privedi arti tai stovi issisketes ir leidzia damom uostyti ji, gal mano nesupras jog be kamuoliuku erzilas
Papildyta:
P.S. pas mus kartais papuola joti vienoje lauko aiksteleje kartu su dvejomis paleistomis kumelemis - pradzioj visada su jom pabendrauja, tada bandom dirbti, tada jau ir kumeles demesi atkreipia - ateina pasirodyti is arciau, viena drasi ypac tai kartais net ant kavaleciu issidrebia pasivolioti, o poto jau ir paguleti lieka
Nu jo man vien uztenka matyti kaip maniskis pasikeicia kai mergas pamato - uodegyte veliavyte, kakliukas kaip gulbino, snekina tik panytes, o jei privedi arti tai stovi issisketes ir leidzia damom uostyti ji, gal mano nesupras jog be kamuoliuku erzilas
Papildyta:
P.S. pas mus kartais papuola joti vienoje lauko aiksteleje kartu su dvejomis paleistomis kumelemis - pradzioj visada su jom pabendrauja, tada bandom dirbti, tada jau ir kumeles demesi atkreipia - ateina pasirodyti is arciau, viena drasi ypac tai kartais net ant kavaleciu issidrebia pasivolioti, o poto jau ir paguleti lieka
Labas rytas.
O man liudna. Pirma- mire mano mylima asmenine juodoji kate
Buvo tokia saunuole. Meili. Gydytoja. Orakule. Sekiojo is paskos kaip suniukas visur. Buvau ragana su juoda kate. Dabar jos neturiu... Dabar likau tik ragana... Liudna.
Antra- eina sau tas slegiantis depresinis rudeniskas oras. Vakar jau maniau susuks spranda nuo salto vejo gusiu ir lietaus, kol savo kumeliotem pripyliau lovi vandens. Vasaros asmeniskai as nejauciau. Labai pikta irt liudna. Ir ne tik mane tai veikia- visi aplink depresovi, dirglus vaiksto. Realiai ir suprantama. Kol parasiau posta, islindo saulute. Gal nuvys salin blogas emocijas 
Papildyta:
Greta, nerealios nuotraukos
Labai grazu. Turit aki, merginos. Siaip Greta yra tikra amazone. Bebaime totaliai. Sveikai uzsispyrus. Kantri, griezta, atkakli, svelni. As ja didziuojuosi ir dziaugiuosi, kad likimas mus suvede. Tokiam vaikui malonu perteikti patirti, zinias, zinai kad uzsiliks tikrai nemazai ir bus sekmingai taikoma praktikoj. Labai tikiuosi, kad ji zengs ir auksciau.
Papildyta:
Greta, nerealios nuotraukos
QUOTE(***Andrea*** @ 2013 08 13, 18:07)
*As kai baile tai dar nuo Bumo nenusiverciau - as daugiau nei galiu nedarau
**O cia foto is musu fotosesijos pasui
**O cia foto is musu fotosesijos pasui
* Ai ten toks netyčiukas buvo, abu traktoriaus išsigandom
** Rimtai koks kumpanosis.
QUOTE(Andro @ 2013 08 13, 18:14)
Sveikinimai
QUOTE(Frosted. @ 2013 08 13, 21:53)
*Monika, gerulės fotkės ir žiauriai smagus pasakojimas. Prisijuokiau... 
**Na ir įmetu "paveizėjimui" nuotraukas, kurias norėjau įkelti vakar.
**Na ir įmetu "paveizėjimui" nuotraukas, kurias norėjau įkelti vakar.
* Ačiū
** Kaip gražu
QUOTE(retisa7 @ 2013 08 14, 09:12)
Eina saaau, tai visgi taip
Vargse katyte as ja dar maciau paskutini karta 
Kumpanosis maniskis tikras
ir dar ausys kaip pas asiliuka
Va va sakau, kad ausinukas labia grazus - as panasaus ir noreciau. Mes siandien abudu su saviskiu issigandome balandzio - nu pabaisa tupejo ten kur niekad netupi standartiskai uz tvoreles ir staigiai pakilo - tai as issigandau irgi labiau uz snarpliu, bet ir jis soktelejo , o poto dar seke akimis seseli skrendancio balandzio ir seseli apsnarpste
Kumpanosis maniskis tikras
Va va sakau, kad ausinukas labia grazus - as panasaus ir noreciau. Mes siandien abudu su saviskiu issigandome balandzio - nu pabaisa tupejo ten kur niekad netupi standartiskai uz tvoreles ir staigiai pakilo - tai as issigandau irgi labiau uz snarpliu, bet ir jis soktelejo , o poto dar seke akimis seseli skrendancio balandzio ir seseli apsnarpste
Laba.
Šiandien tikrai daaug gražesnė diena atrodo, nei vakar.
Oooooi, Baisutė vargšė.. Ten tai katė buvo...
Labai ačiū Aurelijai už nuostabius žodžius.
Didžiuojuosi tokią trenerę ir kartu labai labai gerą draugę turėdama. 
Aš vakar prisijuokiau nesveikai iš savo šuns...
Sėdžiu vakare jau namuose, girdžiu loja lauke, bet taip piktai, pult kažką nori... Išėjau pažiūrėt, visgi palaidas didelis šuo. Apsidairiau kieme, nėra. Pašaukiau, neatbėga. Einu už namo, žiūriu stovi, pašiaušus kailį, urzgia, loja ir žiūri į dangų. Pažiūriu kas ten. O ant mūsų namo stogo gandras didžiuuulis tupi.
O jai nervų kiek... Galvoja namą okupuoja čia kažkoks....
Dar bėgau telefono pasiimt nufotkint, bet grįždama pamačiau tik vaizdą, kaip maniškė bėga skačkėm paskui gandrą.
Greit grįžo, supratus, kad nepavys jo
Čia šiaip, Bumuko nostalgiškas žvilgsnis.
Šiandien tikrai daaug gražesnė diena atrodo, nei vakar.
Oooooi, Baisutė vargšė.. Ten tai katė buvo...
Labai ačiū Aurelijai už nuostabius žodžius.
Aš vakar prisijuokiau nesveikai iš savo šuns...
Čia šiaip, Bumuko nostalgiškas žvilgsnis.
As kai savo stafa turejau, tai jis megejas budavo laukuose varnas pavaikyti ir lekia lekia paskui visa buri, o jos tik pakyla ir.... nuskrenda
Lieka suo vienas ziureti I dangu nesuprates kodel ju pasiekti negali
O kiek nuotrauku graziu prideta net nebesusigaudau ka cia isskirtinai pagirt. As siandien labai pasistengiau
o tai jau buvau nuo Aurelijos velniu gavus kad neparodau savo mazosios pyfos 
Aisku, Cohiba buvo nenusiteikus paveiksluotis ir stai kaip demonstravosi

bet po truputi po truputi isijaute i modelio role

Myliu as savo pasiutele kumelaite-erzila

Pasakojausi ir Aurelijai kokias 2 skirtingas kumeles turiu, mano mazoji tarsi koks erzilas pries buliu visada eina i ten kas ja gazdina, butinai nori patikrinti kas ten ar gyvas, jei negyvas ar tai valgomas ir pan.kuo didesne baime tuo didesnis smalsumas tuo visos keturios kojos sparciau dirba, zodziu piafe jau nuo dabar puikiai mokas
Stai ir Elbe ji didelis aparatas kuris pastebi bet kokius pasikeitimus kieme ir net pastebi nupjauta sodo zole
Bet ji tikra lape labai moka skanukus isprasyt
ir tas jos zvilgsnis per kakta labai zavus 

Aisku, Cohiba buvo nenusiteikus paveiksluotis ir stai kaip demonstravosi

bet po truputi po truputi isijaute i modelio role

Myliu as savo pasiutele kumelaite-erzila

Pasakojausi ir Aurelijai kokias 2 skirtingas kumeles turiu, mano mazoji tarsi koks erzilas pries buliu visada eina i ten kas ja gazdina, butinai nori patikrinti kas ten ar gyvas, jei negyvas ar tai valgomas ir pan.kuo didesne baime tuo didesnis smalsumas tuo visos keturios kojos sparciau dirba, zodziu piafe jau nuo dabar puikiai mokas
Stai ir Elbe ji didelis aparatas kuris pastebi bet kokius pasikeitimus kieme ir net pastebi nupjauta sodo zole
Bet ji tikra lape labai moka skanukus isprasyt

Nu va va vaaaa, pagaliauuuu ir martele pasirode
Nugis grazi labai. Paaugus. Elbe kaip ir nepasikeitus. Bent jau vizualiai. Nu aciu, Kristina. Pasistengei
Cohiba super graziai atrodo, na jau tokia labai israiskinga.
Jovita, paplaukiot ant zirgelio nebandei? Tik pasitaskot? Bet fotkes fainos, ir as taip noreciau
Jovita, paplaukiot ant zirgelio nebandei? Tik pasitaskot? Bet fotkes fainos, ir as taip noreciau
Gretai ir mergaitėms linkim sėkmės ir gerų įspūdžių. Tikrai mūsų vaikai gyvena fantastišką gyvenimą šalia žirgų. Stengiuosi būti kartu ir tarsi išgyvenu dalį to gėrio kurį gauna mano mergina. Dabar po varžių, kai sumokėjom 90 lt startinio mokesčio už 3 konkūrus o laimėjo 140 lt, tai užsakė dėvėtą rudeninį poponą su skyle ir įplyšimais už 40 lt
Žiemą užsiimsiu ausinukais jeigu rasiu užuolaidų salono siuvyklą kur gražių virvučių, juostelių rasčiau, nes siūlų medvilninių tai yra visokių spalvų. Baltas irgi gerai, išskalbiau po varžių- nieko nepasikeitė.