Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Na kur gi temperamentingasis portugalas neatiduos dėmesio duoklės damoms biggrin.gif Ką jis ne eržilas? biggrin.gif Damos gi panosėj, kai jis eržilų levadoj būna. Reik matyt, kaip jis kumeles pakalbina vedamas- visas išsipučia , spyruokliuodamas paburbuliuoja komplimentus pusbalsiu, bet jokio tempimo manęs damų link, žviegimo, spiegimo, tąsymosi, piestų ar kažkokios kitos nepaklusnumo išraiškos .

Raudondvaryje vyks poni čempionatas- konkūras smile.gif
Atsakyti
Oooo... Kažkaip čia nesąmonė su tom fotkėm gavosi. doh.gif

Monika, gerulės fotkės ir žiauriai smagus pasakojimas. Prisijuokiau... laugh.gif
Vilma, obaa, koks Kornetas cool.gif
Andro, oho, super mergina pasirodė smile.gif Gražus duetas. Sveikinimai drinks_cheers.gif

Na, aš tai šiandien likau be jojimo, nes visą vakarą lijo.. verysad.gif

Na ir įmetu "paveizėjimui" nuotraukas, kurias norėjau įkelti vakar. g.gif

Fantulė. wub.gif

user posted image

Mudrės mažasis. wub.gif

user posted image

Rodomės naujas kamanas tongue.gif

user posted image

Ir Bumukas. Pirmą kartą bandėm eit maudytis..

user posted image

Pauostom ir atsigeriam...

user posted image

Truputį įbrendam ir pasitaškom...

user posted image

Ir lekiam gilyn!

user posted image
user posted image
user posted image

Na ir po vandens procedūrų smile.gif

user posted image

Nuo šiol turim dar vieną žirgą, su kuriuo galima drąsiai eit maudynių cool.gif

Atsakyti
Su Bumiuku nors ir I kara biggrin.gif
Nu jo man vien uztenka matyti kaip maniskis pasikeicia kai mergas pamato - uodegyte veliavyte, kakliukas kaip gulbino, snekina tik panytes, o jei privedi arti tai stovi issisketes ir leidzia damom uostyti ji, gal mano nesupras jog be kamuoliuku erzilas lotuliukas.gif
Papildyta:
P.S. pas mus kartais papuola joti vienoje lauko aiksteleje kartu su dvejomis paleistomis kumelemis - pradzioj visada su jom pabendrauja, tada bandom dirbti, tada jau ir kumeles demesi atkreipia - ateina pasirodyti is arciau, viena drasi ypac tai kartais net ant kavaleciu issidrebia pasivolioti, o poto jau ir paguleti lieka smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
O man liudna. Pirma- mire mano mylima asmenine juodoji kate verysad.gif Buvo tokia saunuole. Meili. Gydytoja. Orakule. Sekiojo is paskos kaip suniukas visur. Buvau ragana su juoda kate. Dabar jos neturiu... Dabar likau tik ragana... Liudna. verysad.gif Antra- eina sau tas slegiantis depresinis rudeniskas oras. Vakar jau maniau susuks spranda nuo salto vejo gusiu ir lietaus, kol savo kumeliotem pripyliau lovi vandens. Vasaros asmeniskai as nejauciau. Labai pikta irt liudna. Ir ne tik mane tai veikia- visi aplink depresovi, dirglus vaiksto. Realiai ir suprantama. Kol parasiau posta, islindo saulute. Gal nuvys salin blogas emocijas ax.gif
Papildyta:
Greta, nerealios nuotraukos bigsmile.gif Labai grazu. Turit aki, merginos. Siaip Greta yra tikra amazone. Bebaime totaliai. Sveikai uzsispyrus. Kantri, griezta, atkakli, svelni. As ja didziuojuosi ir dziaugiuosi, kad likimas mus suvede. Tokiam vaikui malonu perteikti patirti, zinias, zinai kad uzsiliks tikrai nemazai ir bus sekmingai taikoma praktikoj. Labai tikiuosi, kad ji zengs ir auksciau.
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2013 08 13, 18:07)
*As kai baile tai dar nuo Bumo nenusiverciau - as daugiau nei galiu nedarau
**O cia foto is musu fotosesijos pasui

* Ai ten toks netyčiukas buvo, abu traktoriaus išsigandom biggrin.gif
** Rimtai koks kumpanosis. bigsmile.gif

QUOTE(Andro @ 2013 08 13, 18:14)

Sveikinimai 4u.gif ausinukas tai super, galit užsakymus priiminėt smile.gif

QUOTE(Frosted. @ 2013 08 13, 21:53)
*Monika, gerulės fotkės ir žiauriai smagus pasakojimas. Prisijuokiau...  laugh.gif
**Na ir įmetu "paveizėjimui" nuotraukas, kurias norėjau įkelti vakar. 

* Ačiū biggrin.gif
** Kaip gražu wub.gif

QUOTE(retisa7 @ 2013 08 14, 09:12)
O man liudna. Pirma- mire mano mylima asmenine juodoji kate 

Eina saaau, tai visgi taip verysad.gif užuojauta...
Atsakyti
Vargse katyte as ja dar maciau paskutini karta sad.gif
Kumpanosis maniskis tikras smile.gif ir dar ausys kaip pas asiliuka smile.gif
Va va sakau, kad ausinukas labia grazus - as panasaus ir noreciau. Mes siandien abudu su saviskiu issigandome balandzio - nu pabaisa tupejo ten kur niekad netupi standartiskai uz tvoreles ir staigiai pakilo - tai as issigandau irgi labiau uz snarpliu, bet ir jis soktelejo , o poto dar seke akimis seseli skrendancio balandzio ir seseli apsnarpste smile.gif
Atsakyti
Laba. bye1.gif

Šiandien tikrai daaug gražesnė diena atrodo, nei vakar. thumbup.gif

Oooooi, Baisutė vargšė.. Ten tai katė buvo... verysad.gif
Labai ačiū Aurelijai už nuostabius žodžius. 4u.gif Didžiuojuosi tokią trenerę ir kartu labai labai gerą draugę turėdama. smile.gif

Aš vakar prisijuokiau nesveikai iš savo šuns... lotuliukas.gif Sėdžiu vakare jau namuose, girdžiu loja lauke, bet taip piktai, pult kažką nori... Išėjau pažiūrėt, visgi palaidas didelis šuo. Apsidairiau kieme, nėra. Pašaukiau, neatbėga. Einu už namo, žiūriu stovi, pašiaušus kailį, urzgia, loja ir žiūri į dangų. Pažiūriu kas ten. O ant mūsų namo stogo gandras didžiuuulis tupi. lotuliukas.gif O jai nervų kiek... Galvoja namą okupuoja čia kažkoks.... biggrin.gif Dar bėgau telefono pasiimt nufotkint, bet grįždama pamačiau tik vaizdą, kaip maniškė bėga skačkėm paskui gandrą. lotuliukas.gif Greit grįžo, supratus, kad nepavys jo biggrin.gif

Čia šiaip, Bumuko nostalgiškas žvilgsnis. wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted.: 14 rugpjūčio 2013 - 11:38
As kai savo stafa turejau, tai jis megejas budavo laukuose varnas pavaikyti ir lekia lekia paskui visa buri, o jos tik pakyla ir.... nuskrenda smile.gif Lieka suo vienas ziureti I dangu nesuprates kodel ju pasiekti negali smile.gif
Atsakyti
O kiek nuotrauku graziu prideta net nebesusigaudau ka cia isskirtinai pagirt. As siandien labai pasistengiau hihihi.gif o tai jau buvau nuo Aurelijos velniu gavus kad neparodau savo mazosios pyfos biggrin.gif
Aisku, Cohiba buvo nenusiteikus paveiksluotis ir stai kaip demonstravosi lotuliukas.gif
user posted image
bet po truputi po truputi isijaute i modelio role biggrin.gif
user posted image

Myliu as savo pasiutele kumelaite-erzila lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

Pasakojausi ir Aurelijai kokias 2 skirtingas kumeles turiu, mano mazoji tarsi koks erzilas pries buliu visada eina i ten kas ja gazdina, butinai nori patikrinti kas ten ar gyvas, jei negyvas ar tai valgomas ir pan.kuo didesne baime tuo didesnis smalsumas tuo visos keturios kojos sparciau dirba, zodziu piafe jau nuo dabar puikiai mokas biggrin.gif
Stai ir Elbe ji didelis aparatas kuris pastebi bet kokius pasikeitimus kieme ir net pastebi nupjauta sodo zole biggrin.gif
Bet ji tikra lape labai moka skanukus isprasyt hihihi.gif ir tas jos zvilgsnis per kakta labai zavus biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
Nu va va vaaaa, pagaliauuuu ir martele pasirode wub.gif Nugis grazi labai. Paaugus. Elbe kaip ir nepasikeitus. Bent jau vizualiai. Nu aciu, Kristina. Pasistengei 4u.gif
Atsakyti
Cohiba super graziai atrodo, na jau tokia labai israiskinga.
Jovita, paplaukiot ant zirgelio nebandei? Tik pasitaskot? Bet fotkes fainos, ir as taip noreciau biggrin.gif
Atsakyti
unsure.gif Aurelija,kokios čia dabar depresinės nuotaikos kai tiek įvykių prieš akis- ir poni čempas ir Gretos varžybos. Nu gal tai dėl katytės blink.gif , dėl gyvūno tai suprantu kad pergyveni. Buvau girdėjus iš visokių ekstrasensų mūšių, kad gyvūnai žūva dėl savo žmogaus, tai yra taip apsaugo nuo nelaimės savo žmogų.Tačiau jeigu sirgo, tai kas kita.
Gretai ir mergaitėms linkim sėkmės ir gerų įspūdžių. Tikrai mūsų vaikai gyvena fantastišką gyvenimą šalia žirgų. Stengiuosi būti kartu ir tarsi išgyvenu dalį to gėrio kurį gauna mano mergina. Dabar po varžių, kai sumokėjom 90 lt startinio mokesčio už 3 konkūrus o laimėjo 140 lt, tai užsakė dėvėtą rudeninį poponą su skyle ir įplyšimais už 40 lt doh.gif tai teks pasidarbuoti dar už 50 lt ir vaikis Sanremo turės paltuką tongue.gif
Žiemą užsiimsiu ausinukais jeigu rasiu užuolaidų salono siuvyklą kur gražių virvučių, juostelių rasčiau, nes siūlų medvilninių tai yra visokių spalvų. Baltas irgi gerai, išskalbiau po varžių- nieko nepasikeitė.
Atsakyti