Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Monika, gerai jūs su ta kumele atrodot thumbup.gif Joo, pobalnio spalva tikrai, kad gerulė. rolleyes.gif

Šiandien vos neapakau, pamačius gražuolį Ginete su naujuoju žydru komplektėliu. blink.gif Net fotkint ramiai negalėjau, nes rūpėjo tik žiūrėt į tas apsaugas su kailiukais. doh.gif Inventorius yra kažkas tokio... Po kiek laiko supranti, kad nieko daugiau nebereikia gyvenime, tik arklio "amunicijos". laugh.gif

Apturėjau puikią treniruotę su Bumuku. Supynėm eržilo kasą, Aurelija labai gražiai "luzitaniškai" supynė uodegą, kuri dar bestovint garde išsileido. verysad.gif Bet liko labai graži kasa kabalduoti. biggrin.gif Jau grynų gryniausias luzitanas jis atrodė. Stovim abi ir negalim atsistebėt, kad čia tas pats Bumas. blink.gif
Eržilas energijoj, tai teko pabūti Zoro. biggrin.gif Piestukų turėjom... hmmm... kaip čia pasakius... daug. laugh.gif Bet man, aišku, patiko. tongue.gif Po to prasijojom labai super, subėgiojau pora kartų savo schemutę. Oras, begėdis, išvaikė tik mus. doh.gif
Pasirodom ax.gif

Dar garde. Mano luzitanas juodbėrėlis blush2.gif

user posted image

Ir aikštėje.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(retisa7 @ 2013 08 15, 14:52)
*Aš maniau kad čia Ekspresas

O man jie kažkaip visiškai nepanašus biggrin.gif ūgis turbūt panašus, bet šita kumelė šviesesnė ir jos snukelis ne tokios išgaubtos formos smile.gif

QUOTE(Frosted. @ 2013 08 15, 20:34)
*Monika, gerai jūs su ta kumele atrodot 
**Dar garde. Mano luzitanas juodbėrėlis 

* Ačiū blush2.gif
** Eina sau, visiškai kitas žirgas atrodo blink.gif ei, o kodėl tu su juo nestartuoji? biggrin.gif
Atsakyti
Na va mazosios po bataliju jau. Sunkiai kazkaip si karta. Tai is 4-riu dalyviu uzskaitoj seses dalinosi 3-4 vietas abiejuose setland pony konkuriukuose. Bet nosies nenukabino. Pagrindinis tikslas iveikti Sniego seni ir Gracija islieka biggrin.gif Yra kur stengtis. Visi sios rungties dalyviai buvo apdovanoti, tai nuoskaudos kaip mat isgaravo. Mazyliai lieka mazyliais. Turejo gera laika, parsiveze gera nuotaika ir bagaza patirties. Tai svarbiausia.

Kai supyniau Buma ir pazvelgiau i ji is salies, maniau nugriusiu- garde stovejo juodberas lusitanas bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(retisa7 @ 2013 08 15, 20:44)
Na va mazosios po bataliju jau. Sunkiai kazkaip si karta. Tai is 4-riu dalyviu uzskaitoj seses dalinosi 3-4 vietas abiejuose setland pony konkuriukuose. Bet nosies nenukabino. Pagrindinis tikslas iveikti Sniego seni ir Gracija islieka  biggrin.gif  Yra kur stengtis. Visi sios rungties dalyviai buvo apdovanoti, tai nuoskaudos kaip mat isgaravo. Mazyliai lieka mazyliais. Turejo gera laika, parsiveze gera nuotaika ir bagaza patirties. Tai svarbiausia.

Kai supyniau Buma ir pazvelgiau i ji is salies, maniau nugriusiu- garde stovejo juodberas lusitanas  bigsmile.gif

g.gif Nu gerai, o kas ten ant to Sniego senio ir Gracijos sėdi? joms irgi po 8-is metus kaip taviškėm? Man tai iš vis nerealu tokios mažos suvaldyti ponius svetimoj vietoj. Patirtis taip ir ateina , svarbu dalyvauti.

bigsmile.gif Dėl to komplektuko-kažkaip praleidau iš kur jį pirkai? Mes taip ir negavom apsaugų baltų vidutinio dydžio Cob, tai pirkom bintus.
Atsakyti
Sedi vyresni vaikai smile.gif

Si komplektuka man surado "gyvate gundytoja" Greta biggrin.gif Principe esu labai jai dekinga smile.gif Visur islandzioja, isnarso ir randa. Tikrai labai grazus. Devetas, bet puikiai islaikytas. Kaip naujas.
Zirginio inventoriaus galima rast isparduotuvese naktigonej, FB grupese. Jei naujo visiskai ir grazaus- parasyk narei Egliotux. Ji atsius kataloga. Labai graziu apsaugu pas juos parduotuvej yra. Ko nera- uzsako. Grazu, kokybiska ir nebrangu.
Atsakyti
As daug ka naktigoneje randu, o jei nera yra daug kas uzsakineja tai tikrai imanoma viska rasti, o jei neradate kokio norimo pobalnio - yra siuvanciu juos 4u.gif
O Sniego senis su raitele kartais nestartuoja ne vaiku konkuriukuose 60-80cm? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Andrea***: 16 rugpjūčio 2013 - 06:33
Labas rytas.

Vilma, gali but. Lyg ir girdejau tai. Tiek to- vadinasi mano varliukem gan rimta uzduotis ateiciai. Kai yra ko siekti ir i ka lygiuotis- tobulejama sparciau biggrin.gif

Oiii, inventoriaus isparduotuves mirtinai itraukia. Atsargiai biggrin.gif Bet tikra tiesa. Ten galima rasti visko ko reikia.

Kokia idomi diena nusimato- ankstus rytas saltas rudeniskas. Dabar sparciai syla, sviecia saule. Idomu kas toliau bus.

Monika, sveikinu. Turi orakules sugebejimu. Furukes klausimas irgi kabo ant plauko. Nesitikejom ekstra atvejo, tai ramiai sau pensijoj ganykloj ganesi. Visgi panasiausia, kad zirgyna atstovaut vaziuos Bumas. Labai dziaugiuosi, kad darbstuole Greta rado laiko ir tinkamai dirbo su trim zirgais. Tai yra is ko rinktis nenumatytais atvejais.
Atsakyti
QUOTE(Frosted. @ 2013 08 15, 20:34)
Supynėm eržilo kasą, Aurelija labai gražiai "luzitaniškai" supynė uodegą, kuri dar bestovint garde išsileido.  verysad.gif  Bet liko labai graži kasa kabalduoti.  biggrin.gif  Jau grynų gryniausias luzitanas jis atrodė. Stovim abi ir negalim atsistebėt, kad čia tas pats Bumas.  blink.gif
(...)
subėgiojau pora kartų savo schemutę.

Tinka jam tos kasos.

(...)

O kada rytoj schemą bėgsit? Starto protokoluose nematau...

Atsakyti
Nematomos todel, kad tik dabar galutinai uzregistravom. Pataisas vis darem. 4 atvira klase musu rungtis smile.gif
Atsakyti
Kelinta valanda tiksliau? Reiks laikyti juk kumscius smile.gif
O pas mane siandien buvo tobula zirginiais klausimais diena - as buvau nusiteikusi treniruotej, zirgas dar labiau nusiteikes - tai gi gavosi tobula treniruote, jungeme 5 kliutis lauko aiksteleje is ju tris muriukus - tai jo majo kaip agresyviai maniskis atakuoja tuos muriukus, net jauciasi kaip pats zirgas suaktyveja eidamas i muriuka, o suoli koooooki padaro tai ogogos, pats suolis labai lygus, bet laaabai galingas smile.gif Na ir i viena kliuti teko suktis labai staigiai, tai pasimokiau kaip neleisti griuti ir aplink blauzda pazovaduoti - pradzioj pirma rata nesuprato, i riscia perejo, o kitam rate iskart susivoke ko is jo norima ir labai graziai suleke visa marsrutuka.
O poto kibau su pagalba i tikra darba - visiskai visa inventoriu isvaleme, sutepeme, palikome isdziuti, o taip pat ismaudeme zirga, tai gi zirgyne siandien as uztrukau ir buvo labai aktyvi diena smile.gif
Atsakyti
Na va viskas suruosta, sudeliota. Ankstiii ryte kylam i Vilniu. Tikimes pacio geriausio varzybose. Pagal sios dienos treniruotes rezultata as labai patenkinta ir pasitikiu duetu. Zinoma visko gali nutikti, bet apie tai nereikia galvoti. Drugeliai man su Greta jau skraido. Bumas pavydetinai ramus. Na va- palinkekit mums sekmes. O reportaziukas bus sugrizus is varzybu butinai. Vilnietes, prasom atvykt ir palaikyt gyvai. Bent jau mane uz parankiu tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Ziurek tik moteriske nenualpk ten is nervu - sukelsi surmuli, arklius isgasdinsi, Gretai pamaisysi biggrin.gif
Viskas bus pas jus gerai - kitaip ir buti negali smile.gif
O as va ir kaip matot ankstyva - bet ne I varzybas, o tik treniruotis smile.gif
Papildyta:
P.S. vakar eilini karta prisijuokiau is saviskio - nu jau bailys nerealus, ale ir gasdint moka biggrin.gif Jojom standartiskai I Nemuno aikste jau seniai pazistamu keliu, o cia pasitaikyk tu man, kad prie to kelio ant griovelio krasto sedi du vaikinai Ir kas uz viska baisiau nugara atsisuke I mus, tai gi be koju ir labai keisti smile.gif Is pacio arklio jauciasi, kad visu kunu pasiruoses sokt I sona ir lekt jei tik tie baisus padarai ka darytu, ale isdidumas nugali ir eina trepsedamas kojytes keldamas aukstai, uodaga pakilo tik, sprandukas issiriete, snerples issipute ir kurkia kaip kelias varles prarijes smile.gif O mane toks juokas ima, vos ne paziurekit kooooks as baisus gal netycia isgasdins juos pirmus! Bet jei kas ka - BEGSIU biggrin.gif
Atsakyti