Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Labas rytas.

Nu va, viena, ištraukta iš pogrindžio, jau pamalonino akis superiniais kadrais wub.gif Super thumbup.gif

Dabar belieka sulaukt kitos ax.gif

Atsakyti
Kokie cia pasiteisinimai vasara - dek tik daugiau tokiu graziu nuotraukyciu - paskutinej kol supratau kur tas buckis biggrin.gif
Galetu ir musu pradingele Eglute pamalonint akis - gal jau kai kas ir mate, bet ne visi tikrai nuostabia fotosesija mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ir aš sakau. Visiems gi vasara. Ir nelabai tikisi, kad atėjus žiemai tema užsivers pasakojimais ar foto. Kaip tik vasarą visokios veiklos gausiau. Tame tarpe ir žirginės.
Oooo taip. Eglės fotosesija tai NEREALI išvis thumbup.gif Superinė idėja visų pirma. O visų antra- laukiam kol pasijungs ir parodys clap_1.gif clap_1.gif

Vilma, tu irgi iš Arlaviškių jau fotoreportažiuką paruošk būtinai mirksiukas.gif Labai įdomu.

Na, o mano du mažiausieji duetai jau atstartavo Bendoriuose Rudenėlio Taurės 2-juose konkūriukuose smile.gif Taigi pirmam konkūriuke "Per karteles" Viltė ir Ogis 1-ma vieta, Miglutė ir Ežiukas 9-ta. Antrame konkūriuke "kliūčių aukštis iki 40 cm" Viltė ir Ogis 6-ta vieta, Miglė ir Ežiukas 12-ta. Abiejuose konkūriukuose buvo nemažai dalyvių. Pirmam 20, antram 20 virš dalyvių ( viską dar patikslins grįžę sportininkai) . Įvairaus amžiaus dalyviai ir įvairių veislių žirgais jojo smile.gif Taigi mergaitės mano pasirodė super thumbup.gif Belieka sulaukt žinių kaip sekėsi tėčiui cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 31 rugpjūčio 2013 - 13:15
4u.gif pasveikink mergaites kai grįž-už ryžtą kovoti ir tobulėti.
Atsakyti
O mes namie taip pat šokom konkūrą, va smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Išnaudojom gražią paskutinę vasaros dieną 100 % smile.gif
Papildyta:
Ačiū, būtinai pasveikinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va saunuoles panos 4u.gif
O mes vakar buvom Arlaviskese - ne vienas neturejom fotiko, o ir fotkintis nebuvo laika - grazi aplinka, ramus arkliukai - as va pajojau varzybiniu arkliuku Fortuna ir likau ja labai patenkinta - pagaliau praejo mano baimes labai aukstiem zirgam - kita karta susokt su ja reiks pabandyti, nes sikart tai ejom prie Kauno mariu, o kita karta reiks pabandyti aiksteleje padirbeti tongue.gif
Siandien gera treniruote turejau, jau ir be trenerio isdrisau susokti 60cm statmenas ir kryziukus - tai po biskiuka I prieki tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2013 08 31, 09:44)
O as siandien ryte pasidariau trumpa treniruote be balno, tai deja iki zovados nedaejau - kol kas man ir riscios pakanka 

Nežinau kaip tau, bet man asmeniškai be balno zovadoj daug lengviau išsėdėti nei risčioj. Mažiau krato, siūbuoji sau ir viskas, kaip laive biggrin.gif

QUOTE(bernote @ 2013 08 31, 10:29)
Seniai besirodem tai pasirodom kaip atrodom

bigsmile.gif kokios gražios nuotraukos...

QUOTE(retisa7 @ 2013 08 31, 14:01)
Na, o mano du mažiausieji duetai jau atstartavo Bendoriuose Rudenėlio Taurės 2-juose konkūriukuose

Perduokit sveikinimus ir linkėjimus mergaitėms 4u.gif šaunuolės.
Atsakyti
Labukas 4u.gif Nu ką parvykom iš varžybų su šypsenom veiduose! thumbup.gif Mūsiškė mergaitė 60cm konkūre liko 4toje vietoje! thumbup.gif Likome be galo ja patenkintos, nes sujojo labai gražiai ir tvarkingai, nesumaišė maršruto ir dar 4toje vietoje liko per pirmas savo gyvenime varžybas ax.gif Na, o Jovita tai irgi šaunuolė! Metro maršrutą su žemaituku sušoko švariai ir varžėsi su dideliais žirgais. Iš 37 raitelių liko 8 vietoje thumbup.gif Labai patenkintos rezultatais! 4u.gif Na, o nerealiai gražias nuotraukas sukels pati Jovita wub.gif Pūksiuką išpuošėm išgražinom atrodė kaip barbės arkliukas pačios atsigrožėti negalėjom lotuliukas.gif O varžybėlės buvo labai gražios, jaukios! Tikrai labai patiko ir dalyvių daug susirinko 4u.gif
Aurelija nuoširdūs sveikinimai jūsų mažosioms varliukėms! Šaunuolės mergytės negaliu atsižavėti! 4u.gif
Atsakyti
Laba diena bigsmile.gif

Ineta - nuotraukas jau mačiau facebooke, labai gražios, o ypač su bučkiu ant Lauko nosytės. wub.gif

Aurelija - sveikinimai mergaitėms, šaunuolės abi, puiki patirtis. smile.gif O Ginete kaip visada žavi, šaunuolis irgi vaikis.. 4u.gif

Vakarykštės varžybos patiko labai, taip pat patirtis, labai džiaugiuosi mūsų rezultatais, mes su Pūksiu pirmą kartą 1m šokom, galvojau šitaip gerai nebus, nes paskutinę šokimo treniruotę laabai nesisekė, buvo ir stojimų ir trypimų ir metimų jau galvojau tikrai gerai nebus tai labai jaudinausi del to, bet va varžybinei aikštei viskas susiklostė labai gražiai, pasitikėjau juo ir nebuvo nei trypimų, nei metimų, nei sukimų. smile.gif O mergaitė irgi šaunuole, džiaugiuosi ja labai, del jos, kaip kad sakėt, Aurelija, tikrai daug jaudulio buvo.. Apšilimą drebančiu vos ne balsu padariau mergaitei biggrin.gif O pačios varžybos taip pat labai patiko, dalyvių daug, smagu. smile.gif Taip pat Godai ir Vaivai dėkoju už palaikymą ir pagalbą. mirksiukas.gif Na tai tiek, o dabar nuotraukos.

Mūsų Aistė. smile.gif
user posted image
user posted image

Aš. smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jovitutu @ 2013 09 01, 13:54)
Mūsų Aistė.
Aš.

Sveikinimai 4u.gif paskutinė foto gera, atrodo, kad ore kabot biggrin.gif

Kiek daug varžybų paskutiniu metu, gal kas žino kada nusimato kokios nors aplink Vilnių? ax.gif

O čia šiaip naujienas beskaitydama radau - http://www.15min.lt/...sdino-25-365291
wub.gif
Atsakyti
Laba diena.
Jovita, Vaiva SUUUPER thumbup.gif Saunuoles. Sveikinimai abiems realiai uz naujos ir visai neprastos sportininkes paruosima. O taip pat uz gera asnenini varzybu rezultata. Vasaros sezonas taip pat uzbaigtas puikiai thumbup.gif

QUOTE(retisa7 @ 2013 08 31, 15:01)

Na, o mano du mažiausieji duetai jau atstartavo Bendoriuose Rudenėlio Taurės 2-juose konkūriukuose  smile.gif Taigi pirmam konkūriuke "Per karteles" Viltė ir Ogis 1-ma vieta, Miglutė ir Ežiukas 9-ta. Antrame konkūriuke "kliūčių aukštis iki 40 cm" Viltė ir Ogis 6-ta vieta, Miglė ir Ežiukas 12-ta. Abiejuose konkūriukuose buvo nemažai dalyvių. Pirmam 20, antram 20 virš dalyvių ( viską dar patikslins grįžę sportininkai) . Įvairaus amžiaus dalyviai ir įvairių veislių žirgais jojo  smile.gif Taigi mergaitės mano pasirodė super  thumbup.gif  Belieka sulaukt žinių kaip sekėsi tėčiui  cool.gif

Pataisymas - Miglute ir Eziukas antram konkuriuke liko 25-ti su dviem sustojimais pries paskutine kliutele. Na, bet marsrutas iveiktas. Nosis nenukabinta.
Na o tetis su Agatu Taures rungtyje, su vienu metimuku antroj sistemos daly, liko 14-tas. Sportas yra sportas. Va metras, o prasom net ir eliminuotu nemazas burys buvo. Nesvarbu koks aukstis- reik vertinti rimtai. Na va ir visi mano duetu rezultatai. Vasaros sezonas taip pat uzdarytas puikiai. Ypac didziuojames dukromis. Mazuju duetuku sunkus ir atkaklus darbas apvainikuotas. Pagaliau aplenktas ir Sniego senis gi biggrin.gif Visi patenkinti. O tetis taip issireiske " Na va, galiu jau balna ir kamanas padziaut, o zirga paleist i lankas- mano sportininkes parode ko vertos. Pamaina uzaugo. Didziuojuosi jomis."
Dabar laukia Anyksciai.

Papildyta:
Monika, va as apie tai. Tik gaila, kad is spaudos, o ne is pacios Eglutes isgirdom ir pamatem temoj sia nerealia fotosesija. Super ideja, super darbas ir nuostabus rezultatas fotografijose wub.gif Nuostabu. Ne veltui susidomejo ir ivertino Subaru atstovybe. Manau si fotosesija iseis gerokai uz Lietuvos ribu ir garsins musiskius thumbup.gif Saunuoliai.
Atsakyti
4u.gif labai džiaugiuosi už pradedančiąją sportiinkę bei ją paruošusias merginas
Atsakyti