Laba diena.
Jovita, Vaiva SUUUPER

Saunuoles. Sveikinimai abiems realiai uz naujos ir visai neprastos sportininkes paruosima. O taip pat uz gera asnenini varzybu rezultata. Vasaros sezonas taip pat uzbaigtas puikiai
QUOTE(retisa7 @ 2013 08 31, 15:01)
Na, o mano du mažiausieji duetai jau atstartavo Bendoriuose Rudenėlio Taurės 2-juose konkūriukuose

Taigi pirmam konkūriuke "Per karteles" Viltė ir Ogis 1-ma vieta, Miglutė ir Ežiukas 9-ta. Antrame konkūriuke "kliūčių aukštis iki 40 cm" Viltė ir Ogis 6-ta vieta, Miglė ir Ežiukas 12-ta. Abiejuose konkūriukuose buvo nemažai dalyvių. Pirmam 20, antram 20 virš dalyvių ( viską dar patikslins grįžę sportininkai) . Įvairaus amžiaus dalyviai ir įvairių veislių žirgais jojo

Taigi mergaitės mano pasirodė super

Belieka sulaukt žinių kaip sekėsi tėčiui
Pataisymas - Miglute ir Eziukas antram konkuriuke liko 25-ti su dviem sustojimais pries paskutine kliutele. Na, bet marsrutas iveiktas. Nosis nenukabinta.
Na o tetis su Agatu Taures rungtyje, su vienu metimuku antroj sistemos daly, liko 14-tas. Sportas yra sportas. Va metras, o prasom net ir eliminuotu nemazas burys buvo. Nesvarbu koks aukstis- reik vertinti rimtai. Na va ir visi mano duetu rezultatai. Vasaros sezonas taip pat uzdarytas puikiai. Ypac didziuojames dukromis. Mazuju duetuku sunkus ir atkaklus darbas apvainikuotas. Pagaliau aplenktas ir Sniego senis gi

Visi patenkinti. O tetis taip issireiske " Na va, galiu jau balna ir kamanas padziaut, o zirga paleist i lankas- mano sportininkes parode ko vertos. Pamaina uzaugo. Didziuojuosi jomis."
Dabar laukia Anyksciai.
Papildyta:
Monika, va as apie tai. Tik gaila, kad is spaudos, o ne is pacios Eglutes isgirdom ir pamatem temoj sia nerealia fotosesija. Super ideja, super darbas ir nuostabus rezultatas fotografijose

Nuostabu. Ne veltui susidomejo ir ivertino Subaru atstovybe. Manau si fotosesija iseis gerokai uz Lietuvos ribu ir garsins musiskius

Saunuoliai.
Skrajojantis Olandas- gali plaukti be vėjo ir atsilaikyti prieš bet kokią audrą.