Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Sveikinimai visiems laimetojams 4u.gif
Bet ta paskutine foto tikrai kaip ore pakabinti atrodote tongue.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! Patarkit, kur geriausia joti Vilniuje? Kab butu nebrangu ir galeciau pvz padet kazka ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(retisa7 @ 2013 09 01, 14:40)
Super ideja, super darbas ir nuostabus rezultatas fotografijose 

Pritariu.. Nerealiai atrodo. Kaži ar galima būtų gaut vienos foto originalą, noriu ant desktopo užsidėt biggrin.gif

QUOTE(AuryteM @ 2013 09 01, 18:50)
Sveikos merginos! Patarkit, kur geriausia joti Vilniuje? Kab butu nebrangu ir galeciau pvz padet kazka ir pan smile.gif

Man patinka čia - www.jojimocentras.lt , bet kadangi ten joju tik retkarčiais, tai nieko negaliu pasakyti apie galimybę ten padėti ir panašiai.. Bet mačiau mergaitės ten sukinėjasi, tai gal ir įmanoma susitart smile.gif kaina aišku nemaža, kad ir su abonementu, bet čia kiekvienam tas "nebrangu" yra skirtingai (aš ten apskritai už kuponiukus iš beta.lt joju biggrin.gif )
Dar esu jojusi pas Civinskus - ten turbūt tikrai pigiau, bet man kažkaip nelabai patiko. Šiaip jeigu įdomu galiu vienos pažįstamos paklaust dėl sąlygų Bendoriuose smile.gif o tas žirgynėlis Buivydiškėse, kur lankiau pusę metų, užsidarė.
Atsakyti
QUOTE(Mon. @ 2013 09 01, 21:39)

Man patinka čia - www.jojimocentras.lt , bet kadangi ten joju tik retkarčiais, tai nieko negaliu pasakyti apie galimybę ten padėti ir panašiai.. Bet mačiau mergaitės ten sukinėjasi, tai gal ir įmanoma susitart smile.gif kaina aišku nemaža, kad ir su abonementu, bet čia kiekvienam tas "nebrangu" yra skirtingai  (aš ten apskritai už kuponiukus iš beta.lt joju biggrin.gif )
Dar esu jojusi pas Civinskus - ten turbūt tikrai pigiau, bet man kažkaip nelabai patiko. Šiaip jeigu įdomu galiu vienos pažįstamos paklaust dėl sąlygų Bendoriuose smile.gif o tas žirgynėlis Buivydiškėse, kur lankiau pusę metų, užsidarė.

Aš, kai ir Aušrytė norėjau to paklaust... Bet 70 lt - viena treniruotė, tai mano supratimu yra fantastiškai brangu blush2.gif Na kiek domėjausi, tai Vilniui išties brangu ax.gif doh.gif
Atsakyti
Labas mergaites!!! Rytas cia ar naktis, nezinau, man jau dienos ir naktys visiskai i makala susimakalave biggrin.gif

Jau gavau botago, tai atlekiau prisiduot. Bet kaip matau, jau atkasta mano fotosesija patapo, viesa ir visai ne paslaptis.

Zodziu, paskendusi zirgyne ir ralyje galutinai.

QUOTE(retisa7 @ 2013 08 31, 11:12)
Dabar belieka sulaukt kitos

Lendu jau, lendu, kad ir po laiko, na bet vis tiek biggrin.gif

QUOTE(***Andrea*** @ 2013 08 31, 13:53)

Galetu ir musu pradingele Eglute pamalonint akis - gal jau kai kas ir mate, bet ne visi tikrai nuostabia fotosesija

QUOTE(retisa7 @ 2013 08 31, 14:01)
Oooo taip. Eglės fotosesija tai NEREALI išvis. Superinė idėja visų pirma. O visų antra- laukiam kol pasijungs ir parodys

QUOTE(Mon. @ 2013 09 01, 14:18)
O čia šiaip naujienas beskaitydama radau - http://www.15min.lt/...sdino-25-365291

QUOTE(retisa7 @ 2013 09 01, 14:40)
Monika, va as apie tai. Tik gaila, kad is spaudos, o ne is pacios Eglutes isgirdom ir pamatem temoj sia nerealia fotosesija.

QUOTE(Mon. @ 2013 09 01, 21:39)
Pritariu.. Nerealiai atrodo. Kaži ar galima būtų gaut vienos foto originalą, noriu ant desktopo užsidėt

Visu pirmuciausiai, tai ziauriai aciu uz komplimentus. Sita ideja kilusi buvo jau ziauriai seniai, bet kazkaip vis strigdavo ta technine puse is kur paimti sportine masina. Butent Subaru arba Evo. Visai netycia, per ta pati fotografavima susibendravau ziema su Vaidotu, kuriam lygiai taip pat truksta vieno varztelio, ir kuris labai mielu noru pasirase siai idejai. Planas buvo dar didesnis ir grandioziskesnis, taciau nelaimingas ralio finisas Vilniaus ralyje ir is masinos likes metalo lauzas viska nukele neribotam laikui. Galiausiai viskas gavos ganetinai skubos tvarka, tiesiog savaites begyje surankiojau fotografus, suderinom laika su paciu Vaidotu, visa mechaniku palaikymo komanda ir ketvirtadieni padarem tikra show savam kaime biggrin.gif Visi tikrai apturejom neapsakomai linksma, smagu, nuotaikinga ir kurybinga pusdieni. Uris, tikras saunuolis. Nemoku apsakyt, koks nuostabus zirgas. Griaudintis Subaru tikrai nekele dideliu emociju, dar sugebejo ir aplaizyt ir apuostyt biggrin.gif Net nesitikejau, kad sios nuotraukos susilauks tokio demesio! Be galo malonu...

O cia tom, kas patingejo nuoroda atsidaryti:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

wub.gif
Atsakyti
Na va pagaliau viesos nuotraukytes smile.gif Super!
Maniskis ir laizo mano masina kai prieinu ka nors pasiimti ar padeti pries isjojant - labiausiai ji domina veidrodelis - gal masto kokia cia bekvape atsikisusi gyvuno dalis tongue.gif
Ogo kainytes uzlankste chebryte Vilniuje smile.gif Mes Arlaviskese po 50Lt mokejom ir tai jau Kaune brangokai skaitosi - pas mus dazniausiai visur po 40Lt treniruotes ar pasijojimas kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VekiVivon* @ 2013 09 01, 23:39)
Aš, kai ir Aušrytė norėjau to paklaust... Bet 70 lt - viena treniruotė, tai mano supratimu yra fantastiškai brangu blush2.gif Na kiek domėjausi, tai Vilniui išties brangu ax.gif  doh.gif

70 lt ir yra fantastiškai brangu, kaip už pasijodinėjimą (aš tai kai tik retkarčiais pajoju dabar, tai pasigaunu kuponų, ir treniruotė gaunasi už 35 lt biggrin.gif ). Na, perkant abonementą, pamokos kaina pigiau gaunasi. Pas Civinskus, man atrodo, 30-40 lt, VŽ - 50 lt, Petesha - 70 lt.. Trakuose žinau nebrangiai yra, bet čia jau tolokai. Lentvary yra pora vietelių, bet atsiliepimai tikrai nekažką. Sudervėj yra žirgynas, panašios kainos kaip visur, ~50 lt. Belmonte irgi. Dabar dar atsinaujino Kairėnų botanikos sodo žirgynas, šiaip anksčiau ten būdavo pamokos po 30 lt, ir patogus privažiavimas su autobusu nuo Antakalnio, bet kaip dabar dėl kainų - nežinau, reikia jiem skambintis ir klaust. Šiaip Vilniuj yra iš ko rinktis, tik bėda tame, kad kainytės tikrai užkeltos (ir dažnokai ne pagal kokybę) ir sunku privažinėti, jeigu neturi savo mašinos. Dar gali bandyt tartis su žmonėm, kurie turi savo arkliukus ir ieško 1-2 raitelių už simbolinę kainą. Naktigonės forume tokių skelbimų būna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mon.: 02 rugsėjo 2013 - 10:35
Kai pagalvoji tai pas musu Marvos trenerius tikrai tada kainos prieinamos, nes ir Kaune va eilinis pajojimas 45min 50Lt, o Vilniuje jau yra net 70Lt, o vieta musu labai gera net neturintiems masinos.
Jap Naktigoneje net atskira skiltis yra visokiom jojimo, zirgo islaikymo ir panasiomis paslaugomis, tai gi manau ten tikrai kazka rasi, o jei ne tai savo skelbimuka idek ir ziurek kas atsilieps mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mon. @ 2013 09 01, 14:18)
Kiek daug varžybų paskutiniu metu, gal kas žino kada nusimato kokios nors aplink Vilnių?  ax.gif

Rugsėjo 14-15 d. Vilniuje, Belmonte bus Policijos taurė.

QUOTE(Katute @ 2013 09 02, 03:40)
O cia tom, kas patingejo nuoroda atsidaryti:

Aišku, nepatingėjau atsidaryti nuorodos - super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos , tia su rudeneliu visas doh.gif

Kodel ruduo gali prasidet nuo pirmos rugsejo dienos , o pavasaris nuo kovo pirmos niekada neprasideda !!!!!

Aurelija ,
sveikinimai seimynai 4u.gif 4u.gif

Egle , jau maciau nuotraukas , bet isties nuostabios ir respekt fotografui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bernote: 02 rugsėjo 2013 - 12:00
QUOTE(bernote @ 2013 09 02, 12:56)
Sveikos , tia su rudeneliu visas doh.gif

Kodel ruduo gali prasidet nuo pirmos rugsejo dienos , o pavasaris nuo kovo pirmos niekada neprasideda !!!!!

Labas visoms ir visiems,
Tam jis ir ruduo. tongue.gif
Sveikinu ne tik su rudeniu, bet tas, kurios mokosi ar studijuoja ir su rugsejo 2-ąja. Be to, noriu pagirti visų nuotraukas, pasiekimus jojant ir varžybose. Gero bendravimo, gerų orų, kad rudenėlis dar nepereitų į šlapynes, bet į šiltą bobų vasarą smile.gif
Atsakyti
Laba diena.
Su Mokslo ir ziniu diena visas musu temos pedagoges, studentes ir moksleives. Kantrybes, sveikatos, ziniu.
Mes siandien sventinej programoj net dviejose mokyklose dalyvaujam. Smagu. Nezinau kaip kitiems, bet man rugsejo pirmoji visada sirdy sukelia jauduliuka. Patys geriausi ir graziausi prisiminimai is mokyklos ir studiju laiku, o taip pat dabar, paciai esant pedagoge, mokiniu mama ir kartu dar vis tebe studente smile.gif Puiki sventine nuotaika. Tik jau orelio tai pagailejo rudenelis. Nelabai jau kaip prasidejo. Siandien pas mus lyja, labai salta ir vejuota.

Dar karteli ACIU visoms uz sveikinimus ir grazius palinkejimus mano sportininkams 4u.gif Is savo puses palinkesiu temos sportininkems ir savo duetams sekmingo prasidedancio taip vadinamo uzdaru patalpu sezono.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 02 rugsėjo 2013 - 13:00