Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

QUOTE(Yyy @ 2013 09 27, 08:58)
O kojines specialias kazkokias irgi dedat?

Aš asmeniškai ne.. Nusiperki paprastas ilgas iš maximos ir viskas smile.gif yra ir specialių, bet kaina skiriasi kelis kartus smile.gif

QUOTE(Angie_Kiras @ 2013 09 27, 10:40)
Oi, ten veiksmo bus iki pat ilgo vakaro - jau paskelbti preliminarūs starto protokolai su laikais, tai paskutiniai apdovanojimai 18:40 val. nusimato.

Ačiū. Tai tada suspėsiu bent kažką pamatyt. thumbup.gif

Ai, ir gal kas nors žino ką nors apie šitą klubą? https://www.facebook...iusJojimoKlubas
Įsikūręs ten pat kur buvo Hippoplius.. Įdomu kas per pertvarkos ten įvyko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mon.: 27 rugsėjo 2013 - 10:06
As tai kai salcio bijau, o tiksliau mano kojos istisai nusalusios, tai as ziema joju su siltom kelnem, ant ju uzsitempiu ilgas kojines (pradzioj pirkau specialias, dabar tiesiog ilgas siltas), o ant ju dar trumpas vilnones ir tokia apsikutojus lendu i batus biggrin.gif
Atsakyti
Jei jau apie kelnes prakalbom... Vilma, kada atleki pas mus? Turiu žiemines jojimo kelnes. Dvejas. Vienas dovanosiu tau, kitas Gretai. Kaip tik abiems jums- vienai pagal ūgį, kitai pagal kompleksiją. Tik reiks užtrauktukus vienos pusės persisiūt. Geros firmos superinės. Aš jau tiek nesukūsiu, tai dovanoju.
Atsakyti
Buvo kalbėta apie jojimo aprangą,tai aš irgi vis jodinėjau kuo turėjau spintoj,bet kartą prisiverčiau pagaliau nusipirkt jojimo kelnes,aulus,batus iš lytagros. Tai labiausiai batais patenkinta. Labai patogūs, kelis kartus išgelbėjo mane kai paprasti batai spausti pradėjo,o daug vaikščiot reikėjo. Kartais ir šunį vedu pasivaikščiot su jais:-)
Visoms sėkmės varžybose!
Atsakyti
Ne nu pasijutau stora - "kitai pagal kompleksija" doh.gif Atvaziuosiu kazkuri penktadieniuka mirksiukas.gif
Man tai bent jau jojimo batai kilpose neslidineja kaip pavyzdziui sporbatukai. Ir bent jau kai pas mane sintetinis wintecas su kazkokia versta medziaga, tai versta oda ant kelniu su ja puikai sukimba biggrin.gif
Atsakyti
Man permažos smile.gif Va gali dabar pasijaust plona biggrin.gif
Atsakyti
Pasijutau ne tik plona, bet ir anoreksike biggrin.gif Bus grazu kai ir as uzpakalio neikisiu lotuliukas.gif

Atsakyti
Aga biggrin.gif

Na o pas mus situacija "Nykštukas- namukas". Priekabėlę gavom- mašina sugedo. Tai ryt visi važiuojam į Anykščius su konkūristais. Ta proga Greta šiandien turėjo įspūdingą treniruotę su Agatu. Šaunuolė panelė. Aš apakus. Treneris nesikuklino- aukščiai kilo iki 1.20m. O visa kita papasakos ji pati. Foto nėra. Treniruotė ekspromtu. Matyt kaip duoklė sušvelnint niūriai nuotaikai biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
Nuotaikos nuo pat ryto buvo ne kokios, nes tas visas važiavimas į Anykščius buvo tik su ta mintim, kad dabar mes turėtumėm būt pakeliui į Vilnių su Furija priekabėlėje. Bet dabar atsigavau ir nusiteikiau tik tam, kad mes dabar daug treniruosimės, susijosim su kumele ir tada kitą sezoną jau, stengsimės parodyt, ką per tą laiką išmokom. Aišku, kitam sezonui jau ir antrą partnerę turėsiu, Fiestą. smile.gif
Tai varžybos praėjo gana gerai, sakyčiau. Poniukų lenktynėse varžėsi 3 duetai, o konkūriuke 4. Na iš viso visas varžybas puošė 3 poniukai tik. smile.gif Nuo pat starto lenktynėse tiek Viltė su Ogiu, tiek Miglė su Ežiuku bėgo prieky, bet po to Gracija išsiveržė į priekį ir paliko už nugaros sau mūsiškius. Taigi Viltė liko 2, o Miglutė su Ežiuku paskutiniai.
Konkūriuke Viltei sekėsi tikrai puikiai iki paskutinės kliūties (ten, beje, pirmoji raitelė su Gracija taip pat padarė klaidą) kur turėjo 2 sustojimus ir po to iš to susijaudinimo matyt, pamiršo kirst finišą... Miglutė pusė maršruto sujojus padarė 3 sustojimus ir taipogi teko palikti aikštę. Bet kadangi duetai su poniais buvo apdovanoti visi, nieks neliko nuskriaustas, tai visai geros tos nuotaikos. smile.gif
Duetas su Agatu viename konkūre liko 2, kur atsiliko tik 3 sek. nuo laimėtojo I. Grikienio. g.gif O Taurėje su 4 baudos taškais užbaigė maršrutą ir į persirungimą nepateko, deja. unsure.gif Bet viskas labai super! thumbup.gif
Nuotraukas sukels Aurelija. smile.gif

Na ir istorija, kaip išjodinėtoja 1.20 šoko. lotuliukas.gif
Paskutinė poniukų ir Agato treniruotė prieš varžybas ir trenerio paliepimu ant Agato pirma sėdau aš. Aišku man visa tai buvo labai keista, nes ant jo sėdėjau antrą kartą (pirmas buvo ketvirtadienį biggrin.gif ), bet nieko. Parisčiojom, ir gavau perlipt kartu paskui ponius per 30cm. Viskas ramu, toliau risčioju, vėl tą 30cm. Pasikėliau zovada, užėjau į truputį pakeltą statmeną, gal 60cm. ir gavau nurodymą dar kartą užeiti į tą pačią kliūtį. Kai atsisukau į ją ir pradėjau vesti ten arklį, pamačiau prieš akis pirmą kartą tokią kliūtį (daugiausiai esu šokus 1m, kas buvo 2012 vasarą). Kas beliko daryt, šokau. biggrin.gif Ir peršokau, ir nors išlipau truputį į priekį, bet kaip indėnas grįžau atgal į balną. Teko dar 3 kartus užeiti tą patį 1.20. Po to prašoko pats treneris su Agatu ir vėl buvau užkelta aš. Teko sujungti dvi kliūtis, kas man, kaip visai nešokančiai buvo gera užduotis. biggrin.gif Tas pats aukštis. Statmena ir lygiagretės. Kad ir kaip ten bebūtų, paskutinis šuolis per lygiagretes buvo tikrai geras. Net pačiai buvo keista, kaip taip susėdėjau. Nulipus dar ilgai neatsigavau ir viskas taip keista buvo. Bet nors ir man patiko, konkūro jot negalėčiau, matyt. biggrin.gif Bet kokiu atveju, Agatas superinis žirgas. thumbup.gif

Tai tiek iš mūsų šeštadieninių nuotykių. smile.gif
Atsakyti
Ogogos kokie pasiekimai - bet aisku lauksime ir pacios startuku tongue.gif
Atsakyti
Laba diena.
Na, Greta jau labai išsamiai papasakojo mūsų vakar dieną, tai man belieka sumesti vaizdinę medžiagą smile.gif
Atvykom
user posted image
Dievulis davė superinį orą wub.gif Tėtis su Agatu apšilime
user posted image

user posted image

http://www.youtube.c...h?v=_4_qtSMklHA

http://www.youtube.c...h?v=9WbeDDWNrUI

Parsivežė duetas 2-trą vietą. Kovą dėl Taurės nutraukė viena klaidelė smile.gif
user posted image
Mažieji duetukai prieš šetland poni lenktynes. Tėčio instruktažas prieš startą.
user posted image
Lenktynių įkarštis. Kai kas lėkė net pieva biggrin.gif Šetlandukai rimti žirgeliai, ne juokas nulaikyti trasoje biggrin.gif
user posted image
Gražus Viltės su Ogiu skrydis į Finišą
user posted image
Tėčio sveikinimai savo mažiems duetukams po pirmo Finišo. Viltė ir Ogis 2-tri, Miglė ir Ežiukas 3-ti
user posted image
Nuotaika gera
user posted image
Antra rungtis- šetlandukų konkūras. Studijuojam maršrutą smile.gif
user posted image
Papildyta:
Na ir batalijos baigtos. Mažosios amazonės apdovanojimuose. Viltė ir Ežiukas bendroj sumoj 2-tra vieta, Miglė ir Ežiukas 3-ti, nesvarbu, kad konkūriuke sekėsi nelabai kaip
user posted image
Po įtampos, nuoskaudos ašarų, natūralių emocijų, saldžios apdovanojimo akimirkos
user posted image

user posted image

user posted image
Varžybose aplamai sužavėjo visų sportininkų darna, gražus bendravimas, nuotaika, vienas kito palaikymas bigsmile.gif Labai gražu tai matyti ir jausti.
Na ir pabaigai visi į Arklio muziejų thumbup.gif Ten turėjom gerą laiką ir puikų vadovą. Aplankėm atnaujintas ekspozicijas. Vaikai siautėjo ant supynių, šokdino medinius arkliukus. Prisipirkom suvenyrų, gavom dovanų. Pasivaišinom saldumynais ir kepsniais kavinukėj wub.gif Su gera nuotaika grįžom namo wub.gif Puikus šeštadienis Niūronyse wub.gif
user posted image
Atsakyti
Na ir Gretos treniruočių keletas akimirkų smile.gif Buvo mergaitei šiek tiek nuoskaudos dėl žlugusios kelionės, bet kitavertus- šiek tiek pažengta į priekį, puiku, bet va bus dar daugiau laiko pasiruošti dar geriau rolleyes.gif
Su Furija
user posted image

user posted image

user posted image
Kaip dukrom, išmokus joti be kilpų kilpos buvo iššūkis, tai Gretai dabar iššūkis yra kilnotis balne. Nu nieko, greitai pasigauna esmę biggrin.gif
Ir su Agatu
user posted image

user posted image
Atsakyti