O Ukininkas, nezinau net kiek ten turi zirgu, daug kas privacius laiko pas ji, pas ji niekad ir nebuvau arklidese, tik pacioj Peteshoj
Mano batai?
Neturiu as jojimo batu, uzsidejau tokius, o ka daryt..
joti tai patogu
ir kelniu neturiu, neprisiruosiu nuvaziuot, noreciau kelniu ir aulu, as gi labai auksta, sunku man cia viska susirast
O Ukininkas, nezinau net kiek ten turi zirgu, daug kas privacius laiko pas ji, pas ji niekad ir nebuvau arklidese, tik pacioj Peteshoj
Labas vakaras.
Priekabėlę gavoooom !!!
Peteša, mes atvažiuojam
Monika, mūsų startas berods 16:15 Manau spėsi bendrai varžybas pažiūrėt.
Yyy, aš aukšta. Su apranga bėdų nėra, bet ypač problema man batus prisitaikyt. Vertinu jojakelnes. Su jom patogiau.
Priekabėlę gavoooom !!!
Yyy, aš aukšta. Su apranga bėdų nėra, bet ypač problema man batus prisitaikyt. Vertinu jojakelnes. Su jom patogiau.
Labas vakaras.
Atnaujintam protokole mano starto laikas įrašytas 16:30
Monika, manau išeis tau viskas.
Paskutinė treniruotė ryt laukia ir po jos, tas nuostabus jausmas, ruošiant inventorių ir pačiai nusiteikiant viskam. Žodžiu wooow, jau gyvenu nerealiom nuotaikom.
Paskutinė treniruotė ryt laukia ir po jos, tas nuostabus jausmas, ruošiant inventorių ir pačiai nusiteikiant viskam. Žodžiu wooow, jau gyvenu nerealiom nuotaikom.
QUOTE(retisa7 @ 2013 09 26, 21:13)
Labas vakaras.
Priekabėlę gavoooom !!!
Peteša, mes atvažiuojam
Priekabėlę gavoooom !!!
Oo, busit peteshoj?
Del kelniu, sake Lytagroj geriausios kainos, reikes uzsukt.. o ugis mano 190
Taip. Išleidžiu ir lydžiu savo duetą į varžybas, pasitikrint ko pramokom
QUOTE(Frosted. @ 2013 09 26, 20:24)
Labas vakaras.
Monika, manau išeis tau viskas.
Sėkmės ir jums su Rugile. Lauksim gerų rezultatų ir žinoma fotoo
QUOTE(Yyy @ 2013 09 26, 18:34)
ir kelniu neturiu, neprisiruosiu nuvaziuot, noreciau kelniu ir aulu, as gi labai auksta, sunku man cia viska susirast
O aš galvojau kad aš čia aukščiausia su savo 187
QUOTE(retisa7 @ 2013 09 26, 21:13)
Labas vakaras.
Priekabėlę gavoooom !!!
Peteša, mes atvažiuojam
Priekabėlę gavoooom !!!
Eeee kaip gerai... tai po kašiuko aš iš karto pas jumi
QUOTE(Andro @ 2013 09 26, 22:08)
Rugilė irgi Rietave dalyvaus varžybėlėse, bus daug pažįstamų veidų.
Sėkmės
Papildyta:
QUOTE(Yyy @ 2013 09 26, 21:28)
Del kelniu, sake Lytagroj geriausios kainos, reikes uzsukt.. o ugis mano 190
ir zirgu noretus aukstu.. 
Palyginti su kitom jojimo prekių parduotuvėm, tai Lytagroj tikrai pigiausia. Aš už savo kelnes 100 lt mokėjau, ir tai čia pačios paprasčiausios (bet visai ne prastos, beveik nenusinešiojo per visą laiką kiek jojau). Aišku nepalyginsi su kainom Panevėžy, kur Jovita papasakojo, kad turguj Pffif už 20 lt gaut galima
O 187
O kojines specialias kazkokias irgi dedat?
durnas klausimas gal
as visa gyvenima prajojus, niekad nepirkau
idomiai cia as ane .. bet man niekad netryne, niekad nei aulu nereikejo, bet siaip elegantiskiau su jojimo drabuziais vien tik vaizdas, o ir patogumas juk 
Na, i Panevezi gal nevaziuosiu
bet kainos tada
labai fainai
O kojines specialias kazkokias irgi dedat?
Na, i Panevezi gal nevaziuosiu
Visom sekmes startuojanciom varzybose
Batukai turejau omeny, kad beveik aukstakulniai
Cia ar auksta ar zema su ta apranga vienos bedos, as va svarka siuvuos, nes neprisitaikiau nieko - jei ant 164 maziausias 36 - tai man kaip maisas, o jei vaikiskas ant kokiu 154 - tai tinka idealiai ale rankoves trumpos
Apie batus savsiem nesneku - laime atradau, kad man USG firmos tinka
Va su kelnem taip viskas idealiai - galiu bet kurias 36 imt ir tinka
Batukai turejau omeny, kad beveik aukstakulniai
Cia ar auksta ar zema su ta apranga vienos bedos, as va svarka siuvuos, nes neprisitaikiau nieko - jei ant 164 maziausias 36 - tai man kaip maisas, o jei vaikiskas ant kokiu 154 - tai tinka idealiai ale rankoves trumpos
Faina del kelniu 
Aa, del to, kad kulnas, na man apskritai sunku rast tinkamus batus, o sie ne visai jojimui buvo pirkti
Bet tokiu oru neturiu as batu normaliu, o kulnas nuotraukoje gan ispudingai atrodo, siaip ner jis toks didelis, juk ir siaip as kai auksta , kulnu vengiu
Sekmes startuojantiems
Aa, del to, kad kulnas, na man apskritai sunku rast tinkamus batus, o sie ne visai jojimui buvo pirkti
Sekmes startuojantiems
QUOTE(Mon. @ 2013 09 26, 17:15)
Kažin ar ten Peteshoj ilgai viskas tęsis? Gal kas žino?
Oi, ten veiksmo bus iki pat ilgo vakaro - jau paskelbti preliminarūs starto protokolai su laikais, tai paskutiniai apdovanojimai 18:40 val. nusimato.