Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Laba smile.gif

Sveikinimai didziausi su laimejimais! 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai Niūronių prizininkams ir visiems linkėjimai nuo Atviro LDJ čempionato ir UAB "Žirgų pasaulis" taurės E-6 rungties nugalėtojo cool.gif Nepaisant labai didelės konkurencijos šioje rungtyje (20 duetų), pavyko iškovoti I vietą.
user posted image

Apskritai šis varžybinis sezonas susiklostė nepaprastai sėkmingai: nepaisant to, kad jis buvo debiutinis, absoliučiai visose varžybose (keturiose išjodinėjimo ir vienose konkūrų) patekdavome į prizininkų trejetą thumbup.gif Dabar, prasidėjus šaltajam metų laikui ir "užsidarius" manieže, tobulinsimės toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angie_Kiras: 29 rugsėjo 2013 - 15:58
Valiooo thumbup.gif Evelina, sveikinimai nuoširdžiausi drinks_cheers.gif Taip ir toliau cool.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Sveikinimai visiems su laimėjimais thumbup.gif labai gražios nuotraukos.

QUOTE(Frosted. @ 2013 09 28, 20:33)
Na ir istorija, kaip išjodinėtoja 1.20 šoko

biggrin.gif bet tai tu talentinga 4u.gif

Aš irgi pasipasakosiu savo savaitgalio nuotykius.. Po darbo nuvažiavau į Rudaminą, viskas super, nuėjom į maniežą (nustebau pamačius, kai buvau ten paskutinį kartą, ten buvo plynas laukas), rašau Gretai "kur jus?" ir gaunu atsakymą "Anykščiuose" doh.gif biggrin.gif gaila kad taip viskas susiklostė ir nestartavai šį kartą 4u.gif
Na bet nieko, pažiūrėjom truputį varžybų, padariau foto, įkelsiu čia kai jas gausiu. Bežiūrėdama varžybas taip įsinorėjau pati vėl joti.. Ir ne šiaip sau, o rimtai unsure.gif kad ir pati galėčiau startuot kada nors..
Atsakyti
Ji drąsi nerealiai. Sako treneriui " Ne. Nešoksiu" ir veda žirgą į kliūtį biggrin.gif Ir dar galvoja kaip teisingai užvest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(retisa7 @ 2013 09 29, 21:36)
Ji drąsi nerealiai. Sako treneriui " Ne. Nešoksiu" ir veda žirgą į kliūtį  biggrin.gif  Ir dar galvoja kaip teisingai užvest  biggrin.gif

Jooo, drąsi irgi smile.gif

O aš išsiaiškinau apie tą VJK. Pasirodo jis įsikūrė Buivydiškėse, vietoj buvusio žirgyno. Vyksta konkūrų ir DJ treniruotės. Kainos man asmeniškai truputį neįkandamos unsure.gif o gaila, nes vieta tai super..
Atsakyti
Va va, tuo mes su Greta ir skiriames, o as kai baili tai sakau "Ne. Nesoksiu" ir nevedu ant kliuties lotuliukas.gif
Sveikinimai su superiniu vasaros sezonu ir prizinemis vietomis 4u.gif
Atsakyti
Ruošiausi prezentacijai apie Meksikos muziką ir netyčia atradau:
http://www.youtube.c...h?v=vGwHAAJkA8E
Įdomus vyrukas (matomai labai populiarus savo srity) ir įdomus pasirodymo stilius. Jis dainuoja, žirgas šoka smile.gif

O čia kam patinka milžinai biggrin.gif
http://www.youtube.c...h?v=D9tqFXbGqNY
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mon.: 30 rugsėjo 2013 - 12:49
Vaje koks drasus juodas snarpliukas - aplinkui toks triuksmas, o jam ne motais tongue.gif
Ogo milziniukai - tas trecias super zavus wink.gif O jau milzinas be uodegos tai man kazkas ne tokio.... Kazkaip man tokie milziniukai asocijuojas su ilgais karciais ir graziom uodegom, o tas antras tai nabagas atrodo be uodegos...
Atsakyti
Kagi, sveiki visi, senai bebuvau pasisakius. Mano fronte kolkas nieko naujo, pavyko pafilmuot musu mazaja smile.gif Bet dazniausia (kaip ir Aurelija yra sakius) idomiausiu akimirku nepavyksta uzfiksuot smile.gif Tam, kad kokybiska irasa padaryti teks isitaisyt video kamera hihihi.gif
Bet koks pavyko toki ir prodau smile.gif
http://www.youtube.c...eature=youtu.be
Atsakyti
Kokia apvalaina damute bigsmile.gif
Atsakyti