Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Labas vakaras.
Kūninga martelė, ką ir bepridursi smile.gif Na bet kokiu atveju labai smagu pamatyti smile.gif
Na, o čia žentelio pasimaivymai levadėlėj smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=EuPS9FfSVXk
Atsakyti
Na Ginete vis grazesnis ir grazesnis darosi kakliukas vis stambeja ir stambeja na puiku tiesiog thumbup.gif
Na kas liecia botageli matosi kad jam sis daiktas nelabai patinka hihihi.gif Ir paradoksas Ginete labiau megsta voltukus i desine o Cohiba voltukus i kaire... ir ka tai reikstu g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šitą botagėlį jis laaabai gerbia lotuliukas.gif
O voltukai tai čia gal labiau nuo manęs priklauso, t.y kai filmuoju ar fotografuoju kad patogiau man parankiui pavyt ir tiek. Šiaip jis vienodai neblogai į abi puses bėga. Ir į kairę ir į dešinę, va čia tai bus variantas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2013 09 30, 19:02)
O jau milzinas be uodegos tai man kazkas ne tokio....

Ten man rodos ne sunkiųjų veislės g.gif bet pritariu, uodega atrodo kaip nupešiota, negražu unsure.gif

Buvo prasta nuotaika, įsijungiau pažiūrėt šituos video kur įkėlėt, tai kažkaip net geriau pasidarė smile.gif terapija smile.gif damutė labai daili, o Ginete man toks paaugęs ir sustambėjęs atrodo, nebe į sliekiuką, o į tikrą žirgą panašus 4u.gif
Atsakyti
O Ginetukui jau ir uodega ataugineja smile.gif
As ir kai ziurejau pagalvojau, kad nelabai ten sunkusi, bet vistiek didelis stambus arkliukas, o tokiem man reikia masyvios uodegos ir graziai krentanciu karciu smile.gif
Mano kai maziukas pirskiukas, tai jam tinka ir skusti karciai, o jau jei stambus arklys man reik ir karciu ir uodegos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Jovita, su GIMTADIENIU! Mokslingų, žirgingų, sveikatos, meilės metų smile.gif happybday.gif birthday.gif 000552.gif

Ačiū už pagyras mano princui 4u.gif Keičiasi jis dienom. Stambėja. Kai pagalvoji, kaip greitai auga gyvūnai. Kiek daug pasikeičia per gan trumpą laiką. Nuolat žiūrinėju lusitanus įvairiuose veislynuose, įvairiose šalyse. Mes nei ką neatsiliekam ūgiu, formom savo amžiaus grupėj, o dažną net pralenkiam. Auga tie lusitanai Lietuvoj kuo puikiausiai. Ir veiklos gauna pakankamai pagal temperamentą.
Atsakyti
Jovituke su tortadieniu, daug linksmu zirgisku dienu 4u.gif
Ir va lietuviska zolyte luzitaniukams tinka pasirodo tongue.gif
Atsakyti
Aciu labai uz sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
Su Gimtadieniu, Eugenija smile.gif Sveikatos pačiai, sėkmės mylimam darbe su žirgeliais ir dažniau pasirodyti temoj biggrin.gif happybday.gif birthday.gif 000552.gif
Atsakyti
Jetaus kiek cia gimtadieniu pasipyle thumbup.gif Dideliausi sveikinimai ir nuosirdziausi linkejimai 4u.gif
Atsakyti
Aga. O kiek dar nežinom, nes niekaip nepavyko visų surinkti ir surašyti biggrin.gif
Vilma, tai mes taves jau laukiam. Nuo rytojaus pradedam mirksiukas.gif
Šiandien išvedžiau Ginete į levadą ir pasigailėjau, kad fotiko nepasiėmiau- piemens gavo prisiminimui biggrin.gif O lakstė, o šokinėjo "pakrautas ".
Atsakyti
Merginos ....
Su praejusiu ir su atejusiu gimtadieniais 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti