Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

Aš skaitau Sicilijos Korečius. Jau ketvirtą knygą varau. Užsikabliavau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 08 18, 15:30)
Beautiful oblivion, pirmos dvi buvo apie Travį Madoxą (Beautiful disaster ir Walking disaster).

O geras, nezinojau, kad trecia dalis yra. Dabar kaip tik baigineju antra dali. smile.gif
Kazin kada isleis LT kalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2014 08 18, 15:29)
O geras, nezinojau, kad trecia dalis yra. Dabar kaip tik baigineju antra dali. smile.gif
Kazin kada isleis LT kalba smile.gif

yra dvi papildomos - mrs.Maddox ir Beautiful wedding. Skaičiau beautiful wedding ir nervavausi, pergyvenau, šiaip užjudino, skaitydama Beautiful disaster ir Walking disaster apie tai negalvojau. verta paskaityt.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 08 18, 21:07)
yra dvi papildomos - mrs.Maddox ir Beautiful wedding. Skaičiau beautiful wedding ir nervavausi, pergyvenau, šiaip užjudino, skaitydama Beautiful disaster ir Walking disaster apie tai negalvojau. verta paskaityt.

Aha, jau pagooglinau, kad yra nemazai dar jos knygu neisleistu lietuviu kalba 4u.gif
Labai lauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 08 18, 20:07)

įmesk ką Beautiful oblivion i FB ką. Eisiu skaityti, nervija, kai reik dalių laukti ax.gif aišku kas neišleista tai neišleista dar. Bet aš pastebėjau, kai lauki išleisimo, paskui tenka serija iš naujo skaityti hihihi.gif pas mane tiek laukiamų knygų, kad net žymiuosi, kad sugaudyčiau kai išleis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2014 08 19, 09:40)
įmesk ką Beautiful oblivion i FB ką. Eisiu skaityti, nervija, kai reik dalių laukti  ax.gif aišku kas neišleista tai neišleista dar. Bet aš pastebėjau, kai lauki išleisimo, paskui tenka serija iš naujo skaityti hihihi.gif pas mane tiek laukiamų knygų, kad net žymiuosi, kad sugaudyčiau kai išleis hihihi.gif

o kur ir kaip žymiesi?
Atsakyti
Na ką, baigiau Beautiful oblivion thumbup.gif labai patiko.

Pradėjau Sivec Chocolate lovers antrą knygą Futures and frosting. Rezultatas - teko tramdyti save, kad nežvengčiau balsu, ir pravažiavau savo stotelę doh.gif hihihi.gif O dabar net dirbt normaliai negaliu, nes noriu skaityt, o kai prisimenu, ką skaičiau, negaliu suturėt šypsenos ir juoko.

Reik susitvarkyt tas serijines knygas, nes nežinau, kas po ko eina. Net skaityt negaliu pradėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 21 rugpjūčio 2014 - 08:17
QUOTE(Isila @ 2014 08 19, 09:45)
o kur ir kaip žymiesi?

kompe. kiekvienai autorei sukūriau folderį ir prie pavadinimo pridedu NES-neskaityta arba NEB-nebaigta. Tada kai jau perskaitau viską dėl ko degu kuičiuosi kompe ir žiūriu ko imtis skaityti. Kitaip pasimesti galima, juk pumpuoju viską ką įkeliat ax.gif Pati nemoku parsisiųsti, tai nepraleidžiu progos į lentynas įsidėti naujo ko nors.

QUOTE(Isila @ 2014 08 21, 08:16)
Na ką, baigiau Beautiful oblivion  thumbup.gif  labai patiko.

Pradėjau Sivec Chocolate lovers antrą knygą Futures and frosting. Rezultatas - teko tramdyti save, kad nežvengčiau balsu, ir pravažiavau savo stotelę  doh.gif  hihihi.gif O dabar net dirbt normaliai negaliu, nes noriu skaityt, o kai prisimenu, ką skaičiau, negaliu suturėt šypsenos ir juoko.

Reik susitvarkyt tas serijines knygas, nes nežinau, kas po ko eina. Net skaityt negaliu pradėt.

aš pradėjau Frostings, bet paskaičiau porą skyrių ir padėjau. Skaitysiu tikrai, bet kažkas nekibo, palauksiu įkvėpimo. Su pirma dalim buvo taip pat, tai ramiai pabaigsiu Kele Moon ir perskaitysiu pirma Disasterius. Tada jaučiu pabaigsiu ir Sivec.

P.S jei kas skaitot kažką gero dalinkitės ką blush2.gif Aš skaitau daug, kol lialia miega, tai greitai sueina atsargos.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2014 08 21, 14:03)
kompe. kiekvienai autorei sukūriau folderį ir prie pavadinimo pridedu NES-neskaityta arba NEB-nebaigta. Tada kai jau perskaitau viską dėl ko degu kuičiuosi kompe ir žiūriu ko imtis skaityti. Kitaip pasimesti galima, juk pumpuoju viską ką įkeliat  ax.gif Pati nemoku parsisiųsti, tai nepraleidžiu progos į lentynas įsidėti naujo ko nors.
aš pradėjau Frostings, bet paskaičiau porą skyrių ir padėjau. Skaitysiu tikrai, bet kažkas nekibo, palauksiu įkvėpimo. Su pirma dalim buvo taip pat, tai ramiai pabaigsiu Kele Moon ir perskaitysiu pirma Disasterius. Tada jaučiu pabaigsiu ir Sivec.

P.S jei kas skaitot kažką gero dalinkitės ką blush2.gif Aš skaitau daug, kol lialia miega, tai greitai sueina atsargos.

aš apsm**** iš juoko tą knygą beskaitydama. negalima tokių skaityt viešoj vietoj, nes žmonės keistai žiūri. man ji labai lengvai skaitosi, tiesiog ryte ryjasi. pabaigus šią trilogiją, imsiuos Siettle serijos arba Tangled.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

noreciau isiliet i jusu skaitytoju svajokliu kompanija smile.gif Romanus ne skaitau, o valgau blush2.gif paskutine knyga Ann Lethbrigde Niekada nemyleta
Atsakyti
Sveikos, merginos, gal turit "aš ir ji tikra katastrofa"?
Pirmą dalį tiesiogine to žodžio prasme suvalgiau ir nekantrauju antrą pradėt skaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglera123 @ 2014 08 22, 16:58)
Sveikos, merginos, gal turit "aš ir ji tikra katastrofa"?
Pirmą dalį tiesiogine to žodžio prasme suvalgiau ir nekantrauju antrą pradėt skaityt smile.gif

https://drive.google...p;usp=drive_web
Atsakyti