QUOTE(Isila @ 2014 08 18, 15:30)
Beautiful oblivion, pirmos dvi buvo apie Travį Madoxą (Beautiful disaster ir Walking disaster).
O geras, nezinojau, kad trecia dalis yra. Dabar kaip tik baigineju antra dali.

Kazin kada isleis LT kalba

QUOTE(doruta @ 2014 08 18, 15:29)
O geras, nezinojau, kad trecia dalis yra. Dabar kaip tik baigineju antra dali.

yra dvi papildomos - mrs.Maddox ir Beautiful wedding. Skaičiau beautiful wedding ir nervavausi, pergyvenau, šiaip užjudino, skaitydama Beautiful disaster ir Walking disaster apie tai negalvojau. verta paskaityt.
QUOTE(Isila @ 2014 08 18, 21:07)
yra dvi papildomos - mrs.Maddox ir Beautiful wedding. Skaičiau beautiful wedding ir nervavausi, pergyvenau, šiaip užjudino, skaitydama Beautiful disaster ir Walking disaster apie tai negalvojau. verta paskaityt.
Aha, jau pagooglinau, kad yra nemazai dar jos knygu neisleistu lietuviu kalba

Labai lauksiu

QUOTE(Isila @ 2014 08 18, 20:07)
įmesk ką Beautiful oblivion i FB ką. Eisiu skaityti, nervija, kai reik dalių laukti

QUOTE(mikki @ 2014 08 19, 09:40)
įmesk ką Beautiful oblivion i FB ką. Eisiu skaityti, nervija, kai reik dalių laukti
aišku kas neišleista tai neišleista dar. Bet aš pastebėjau, kai lauki išleisimo, paskui tenka serija iš naujo skaityti
pas mane tiek laukiamų knygų, kad net žymiuosi, kad sugaudyčiau kai išleis 

o kur ir kaip žymiesi?
Na ką, baigiau Beautiful oblivion
labai patiko.
Pradėjau Sivec Chocolate lovers antrą knygą Futures and frosting. Rezultatas - teko tramdyti save, kad nežvengčiau balsu, ir pravažiavau savo stotelę
O dabar net dirbt normaliai negaliu, nes noriu skaityt, o kai prisimenu, ką skaičiau, negaliu suturėt šypsenos ir juoko.
Reik susitvarkyt tas serijines knygas, nes nežinau, kas po ko eina. Net skaityt negaliu pradėt.

Pradėjau Sivec Chocolate lovers antrą knygą Futures and frosting. Rezultatas - teko tramdyti save, kad nežvengčiau balsu, ir pravažiavau savo stotelę

Reik susitvarkyt tas serijines knygas, nes nežinau, kas po ko eina. Net skaityt negaliu pradėt.
QUOTE(Isila @ 2014 08 19, 09:45)
o kur ir kaip žymiesi?
kompe. kiekvienai autorei sukūriau folderį ir prie pavadinimo pridedu NES-neskaityta arba NEB-nebaigta. Tada kai jau perskaitau viską dėl ko degu kuičiuosi kompe ir žiūriu ko imtis skaityti. Kitaip pasimesti galima, juk pumpuoju viską ką įkeliat

QUOTE(Isila @ 2014 08 21, 08:16)
Na ką, baigiau Beautiful oblivion
labai patiko.
O dabar net dirbt normaliai negaliu, nes noriu skaityt, o kai prisimenu, ką skaičiau, negaliu suturėt šypsenos ir juoko.

aš pradėjau Frostings, bet paskaičiau porą skyrių ir padėjau. Skaitysiu tikrai, bet kažkas nekibo, palauksiu įkvėpimo. Su pirma dalim buvo taip pat, tai ramiai pabaigsiu Kele Moon ir perskaitysiu pirma Disasterius. Tada jaučiu pabaigsiu ir Sivec.
P.S jei kas skaitot kažką gero dalinkitės ką

QUOTE(mikki @ 2014 08 21, 14:03)
kompe. kiekvienai autorei sukūriau folderį ir prie pavadinimo pridedu NES-neskaityta arba NEB-nebaigta. Tada kai jau perskaitau viską dėl ko degu kuičiuosi kompe ir žiūriu ko imtis skaityti. Kitaip pasimesti galima, juk pumpuoju viską ką įkeliat
Pati nemoku parsisiųsti, tai nepraleidžiu progos į lentynas įsidėti naujo ko nors.
aš pradėjau Frostings, bet paskaičiau porą skyrių ir padėjau. Skaitysiu tikrai, bet kažkas nekibo, palauksiu įkvėpimo. Su pirma dalim buvo taip pat, tai ramiai pabaigsiu Kele Moon ir perskaitysiu pirma Disasterius. Tada jaučiu pabaigsiu ir Sivec.
Aš skaitau daug, kol lialia miega, tai greitai sueina atsargos.

aš apsm**** iš juoko tą knygą beskaitydama. negalima tokių skaityt viešoj vietoj, nes žmonės keistai žiūri. man ji labai lengvai skaitosi, tiesiog ryte ryjasi. pabaigus šią trilogiją, imsiuos Siettle serijos arba Tangled.
Sveikutes 
noreciau isiliet i jusu skaitytoju svajokliu kompanija
Romanus ne skaitau, o valgau
paskutine knyga Ann Lethbrigde Niekada nemyleta

noreciau isiliet i jusu skaitytoju svajokliu kompanija

QUOTE(eglera123 @ 2014 08 22, 16:58)
Sveikos, merginos, gal turit "aš ir ji tikra katastrofa"?
Pirmą dalį tiesiogine to žodžio prasme suvalgiau ir nekantrauju antrą pradėt skaityt
Pirmą dalį tiesiogine to žodžio prasme suvalgiau ir nekantrauju antrą pradėt skaityt

https://drive.google...p;usp=drive_web