Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(Isila @ 2014 08 26, 19:43)
neįveikiau net pirmosios knygos. Vienas tų retų atvejų, kai knyga absoliučiai nekabino.

Aš perskaičiau dvi, sakiau kitų neskaitysiu ir gerai padariau, dabar serialą pažiūrėsiu biggrin.gif

QUOTE(daibava @ 2014 08 27, 15:37)
knyga nesudomino, bet ir serialas nepatraukė dėmesio
ne mano tematika

Va, o man patiko, bent jau pirma serija smile.gif

QUOTE(alijap @ 2014 08 27, 17:59)
Man knyga irgi nesiskaitė visai . O va serialą žiūriu. 3 Serijos dar tik bet taip žiūrisi gerai.  biggrin.gif  Bet knygų pažiūrėjus tikrai nebandysiu skaityt vėl. biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Skaitau Disasterius. Šiandien damušiau pirmąją. šiaip tikrai nebloga, bet iki wow trūko kažko. į antrą knygos dalį merga nervino nerealiai. norėjosi užvažiuoti jai. Dabar pradėjau antrąją. kaip suprantu dar nemažai knygų teks palaukti- keturi broliai laukia hihihi.gif

ai ir dar užkliuvo-jis nerealus kovotojas, su six-packu. kokiu būdu, jei visiškai nesportuoja, nesitreniruoja, valgo bileką bigsmile.gif šiaip pastebėjimas hihihi.gif

QUOTE(Isila @ 2014 08 26, 19:43)
neįveikiau net pirmosios knygos. Vienas tų retų atvejų, kai knyga absoliučiai nekabino.

šiaip ne taip vieną perskaičiau. paskui nebekabino, o kai paskaičiai sekančių aprašymus visai susidomėjimas dingo schmoll.gif
Atsakyti
Pas man apsilankė skaitymo štilis. doh.gif Jau antrą savaitę nieks nesiskaito. Perskaitau knygos pusę puslapio ir metu. Nykuma kažkokia aplankė. g.gif Tikėkimės greit skaitymo vėjas apsilankys smile.gif
Atsakyti
Aš pradėjau Tangled seriją. Vėl pasakojama pirmuoju asmeniu, bet visai kitokiu stiliumi ir man patinka. Kol kas įprastinis siužetas, bet veikėjai ne mėmės. Žiūrėsim kaip bus toliau.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 08 28, 09:03)
Aš pradėjau Tangled seriją. Vėl pasakojama pirmuoju asmeniu, bet visai kitokiu stiliumi ir man patinka. Kol kas įprastinis siužetas, bet veikėjai ne mėmės. Žiūrėsim kaip bus toliau.

o čia pala apie ką? girdėjau kad skamba varpai, bet nežinau kurioj varpinėj lotuliukas.gif būsiu biški prasileidusi kažką tongue.gif
Atsakyti
buvau sukėlus Į FB. Dar viena trilogija atsisiųsta pagal goodreads rekomendacijas - Tangled, Twisted ir Tamed, su papildoma knyga Holy freaking matrimony.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 08 28, 10:48)
buvau sukėlus Į FB. Dar viena trilogija atsisiųsta pagal goodreads rekomendacijas - Tangled, Twisted ir Tamed, su papildoma knyga Holy freaking matrimony.

aaaa turiu turiu. Įlindau į goodreads paskaityti apie ką. Nu tai raportuok ar ok.
Kad apie sportą nebeturiu, imsimės ko kito po disasterių
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2014 08 28, 14:14)
aaaa turiu turiu. Įlindau į goodreads paskaityti apie ką. Nu tai raportuok ar ok.
Kad apie sportą nebeturiu, imsimės ko kito po disasterių

kol kas nieko, neblogai skaitosi lengvai. Tik po Chocolate lovers man jumoro per mažai.

Paskui imsiuos Shark bait ar kaip ten
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 08 28, 14:20)
kol kas nieko, neblogai skaitosi lengvai. Tik po Chocolate lovers man jumoro per mažai.

Paskui imsiuos Shark bait ar kaip ten

man tik biški neramina kad ten tęsiniai knygos. paprastai tokios ilgos istorijos man nepatinka. Vienoj knygoj susimeta, paskui išsiskiria, tada vėl taikosi. Išskyrus atspalvius man nepatinka. Tai va lauksiu kai perskaitysi ar ok ten ta istorija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2014 08 29, 06:50)
man tik biški neramina kad ten tęsiniai knygos. paprastai tokios ilgos istorijos man nepatinka. Vienoj knygoj susimeta, paskui išsiskiria, tada vėl taikosi. Išskyrus atspalvius man nepatinka. Tai va lauksiu kai perskaitysi ar ok ten ta istorija  rolleyes.gif

pirma nieko, skaniai susiksaitė, bet norėjusi jumoro daugiau. Bet pasakotojas geras thumbup.gif dar perskaičiau tą papildomą knygą, tai ji man pasirodė net geresnė, - labai trumpa, bet taikliai. Pradėjau antrąją. O čia dirbt reikia bigsmile.gif bigsmile.gif bet suintrigavo. Ir taip - tai ne kiti veikėjai, o tie patys po kurio laiko. Bet intriga. Žiūrėsim.
Atsakyti
Vargstu su Beautiful Oblivion. Antrosios knygos pabaiga man nepatiko, per daug visko. Beautiful Wedding tikra katastrofa. Ir taip tos Abby nemėgau, o ten jos motyvus atskleidžia. nereikėjo gadinti iliuzijos schmoll.gif Tikiuosi trečią dalį įveiksiu, nors jau turiu įtarimų dėl T.J tai bus košės manau doh.gif

Noriu ko nors gero paskaityti rolleyes.gif
Gal kas turit Vi Keeland "MMA fighters"
J.B salsbury "Fighting"? bigsmile.gif

Patinka man muštukai ir sportininkai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2014 08 31, 13:02)
Vargstu su Beautiful Oblivion. Antrosios knygos pabaiga man nepatiko, per daug visko. Beautiful Wedding tikra katastrofa. Ir taip tos Abby nemėgau, o ten jos motyvus atskleidžia. nereikėjo gadinti iliuzijos schmoll.gif Tikiuosi trečią dalį įveiksiu, nors jau turiu įtarimų dėl T.J tai bus košės manau doh.gif

Noriu ko nors gero paskaityti rolleyes.gif
Gal kas turit Vi Keeland "MMA fighters"
J.B salsbury "Fighting"? bigsmile.gif

Patinka man muštukai ir sportininkai hihihi.gif

ir aš turėjau... ale slinko ir nuslinko.

suskaičiau tangled 2 knygą. nepatiko. durnas diedas, o ji dar durnesnė.

paieškosiu tau
Atsakyti