Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(doruta @ 2014 08 22, 16:33)

apie ką čia?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 08 22, 18:35)
apie ką čia?

Knygos pdf lietuviskai.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2014 08 22, 18:53)
Knygos pdf lietuviskai.

DĖKUI labai, kad pasidalinote savo skaitiniais wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2014 08 22, 20:39)
DĖKUI labai, kad pasidalinote savo skaitiniais wub.gif  4u.gif

Nera uz ka, ne mano, viesa paslaptis: http://www.supermama...howtopic=973018

va dar gera nuoroda: https://drive.google...p;usp=drive_web
Atsakyti
Ką tik pabaigiau Kele Moon Battered Hearts. Nereali trilogija. Siužetai tokie netikėti. Atrodo po tiek perksaitytų knygų maždaug tikiesi kaip bus toliau, o čia nifiga. Ir herojai tokie įdomūs. Vyrai kieti, bet jausmingi. Šakės kaip patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2014 08 26, 08:44)
Ką tik pabaigiau Kele Moon Battered Hearts. Nereali trilogija. Siužetai tokie netikėti. Atrodo po tiek perksaitytų knygų maždaug tikiesi kaip bus toliau, o čia nifiga. Ir herojai tokie įdomūs. Vyrai kieti, bet jausmingi. Šakės kaip patiko thumbup.gif

aš baiginėju chocolate lovers 3-čią knygą. Labai sunkiai pradžioj skaitėsi, tarsi ne iš tos temos, bet paskui kaip įsivažiavo, tai net dulkės parūko. Ir iš kur pas žmones tiek fantazijos sugalvot tokias komiškas situacijas? Kai kurios tokios nerealios lotuliukas.gif

Ačiū už pasiūlymą, einu įsimesiu šią trilogiją sau. Bus toliau skaitymui biggrin.gif
Atsakyti
Atsimenat "Svetimšalę" user posted image kas skaitėt galit pažiūrėti serialą, visai įdomu smile.gif galima palyginti kas geriau ar knyga ar serialas smile.gif man visai gerai susižiūrėjo pirma serija.
Atsakyti
QUOTE(Tesa. @ 2014 08 26, 19:38)
Atsimenat "Svetimšalę" user posted image kas skaitėt galit pažiūrėti  serialą, visai įdomu  smile.gif  galima palyginti kas geriau ar knyga ar serialas  smile.gif man visai gerai susižiūrėjo pirma serija.

neįveikiau net pirmosios knygos. Vienas tų retų atvejų, kai knyga absoliučiai nekabino.
Atsakyti
Sveikos,kas skaitet knyga "Viskas ko jis nori",pasakykit kaip ten yra su el. versija,ar tikrai jos tokios trumpos ar cia koks sutrumpintas variantas?Pirmoji knyga vos keliu lapu,kitos irgi trumputes,o kaip ziuriu pirkt popierine internete,tai jos atrodo gana storos ir nepigios. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tesa. @ 2014 08 26, 19:38)
Atsimenat "Svetimšalę", visai įdomu  smile.gif  galima palyginti kas geriau ar knyga ar serialas  smile.gif man visai gerai susižiūrėjo pirma serija.

knyga nesudomino, bet ir serialas nepatraukė dėmesio
ne mano tematika
Atsakyti
QUOTE(Kitokia. @ 2014 08 27, 16:24)
Sveikos,kas skaitet knyga "Viskas ko jis nori",pasakykit kaip ten yra su el. versija,ar tikrai jos tokios trumpos ar cia koks sutrumpintas variantas?Pirmoji knyga vos keliu lapu,kitos irgi trumputes,o kaip ziuriu pirkt popierine internete,tai jos atrodo gana storos ir nepigios. unsure.gif

kiek ziurejau popierine, tai el knyga tokia pat
Atsakyti
QUOTE(Tesa. @ 2014 08 26, 20:38)
Atsimenat "Svetimšalę" user posted image kas skaitėt galit pažiūrėti  serialą, visai įdomu  smile.gif  galima palyginti kas geriau ar knyga ar serialas  smile.gif man visai gerai susižiūrėjo pirma serija.

Man knyga irgi nesiskaitė visai . O va serialą žiūriu. 3 Serijos dar tik bet taip žiūrisi gerai. biggrin.gif Bet knygų pažiūrėjus tikrai nebandysiu skaityt vėl. biggrin.gif
Atsakyti