QUOTE(alijap @ 2014 09 08, 09:09)
Na iš tikrųjų tai ten visko yra. Ir vaikų ir visaip o ir pagrindiniai veikėjai ten ne kokie švelnumo įsikūnijimai, o kariai. NA žodžiu man tai ten toj serijoj viskas labai lipo. Po kokius 3 kart skaitytos visos knygos.
Na tikrai ne saulėlydžio tipo

yra ir skerdyklų, bet ne pagrindinių veikėjų kaltės, jie turi savo moralinį kodeksą. Apskritai toj serioj yra kelios istorijos dėl kurių išliejau upelius ašarų. Man

patiko.
Aš dabar skaitau Garwood istorinius kur viduramžais veiksmas vyksta. Esu nustebus bet man iš ties patinka
nu tai įmesk ką drakonus ir tuos vampyrus. Pabandysiu, reik gi žanrus pakaitalioti kiek
O ta Charley Davidson čia juokinga?Aprašyme rašo kad su jumoru tipo. Aš nelabai į paranormalius linkusi, bet parsisiunčiau

aš biški jautri visokiom žmogžudystėm ir vaiduokliams, bet jei parašyta su jumoru tai gal ir nieko. Tik va man enlabai patinka kai serija apie tuos pačius žmones labai ilga būna. Ar tai nemaiši skaityti, neišsisemia pvz poros santykiai(net jei ta pora tokia keista

)?
Šiuolaikinės aviacijos stebuklas: pusryčiai - Vilniuje, pietūs - Londone, vakarienė -New Yorke, bagažas -Buenos Airėse