Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

Ačiū, skaitysim. Nors su sportininkais ir aš lyg nelabai draugauju. Pvz, net nebaigiau SEP Chicago stars pirmosios serijos knygos, ten apie kažkokią sportinę komandą buvo, trenerį ir paveldėtoją.. Žodžiu net nepamenu, nes žiauriai neįdomu buvo ir nekabino. Dabar suskaičiau trečia With me in Seattle serijos knygą, kuri irgi apie sportininką, ir taip biškį nusivyliau.

Aš vis dar Seattle skaitau, 7 knygos visgi serijoj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 09 12, 09:44)
Ačiū, skaitysim. Nors su sportininkais ir aš lyg nelabai draugauju. Pvz, net nebaigiau SEP Chicago stars pirmosios serijos knygos, ten apie kažkokią sportinę komandą buvo, trenerį ir paveldėtoją.. Žodžiu net nepamenu, nes žiauriai neįdomu buvo ir nekabino. Dabar suskaičiau trečia With me in Seattle serijos knygą, kuri irgi apie sportininką, ir taip biškį nusivyliau.

Aš vis dar Seattle skaitau, 7 knygos visgi serijoj  bigsmile.gif

Jei nori geros apie sportą tai Abbi Niles "Love to the extreme" (ar panašiai) griebk. Trečia gal nelabai sportinė, bet vistiek gera.

Kele Moon "Bathered Hearts" man labai patiko, nes ten tokios nestandartinės situacijos, siužeto vingiai, nu ir MMA sporto kažkiek.

Aš aplamai MMA įsimylėjau, net per TV kovų ieškojau. Vyras apakęs buvo lotuliukas.gif Jaučiu ir apie boksą tiktų(nes pati tuo užsiimu biški blush2.gif ), bet nepasitaikė nė viena knyga mastau.gif tik rodos į norus kažką įsitraukiau.

Aplamai galvoju kaip gali nepatikti apie sportus knyga, kai ten raumeningi, stambūs vyrai, liejantys prakaitą, grįžtantys iš kovų, adrenalinas ir visa kita... Mmmhhhhmmm rolleyes.gif
Atsakyti
nu, mažu nepatinka stambūs prakaituoti kruvini vyrai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 09 12, 12:54)
nu, mažu nepatinka stambūs prakaituoti kruvini vyrai hihihi.gif

nu jo, gali būti. Tada reik imti istorinius, ten tik šaudosi kartais lotuliukas.gif
Atsakyti
ten kur aš skaitau kardais mosikuojasi biggrin.gif
Atsakyti
aš tai padorių vaiduoklių noriu smile.gif gal kokį poltergeistą hihihi.gif

o šiaip pamąsčiau: norėčiau perskaityti knygą, kur ji arba jis po antrosios pusės nesąmonių/išsip*********/kaltinimų/nepasitikėjimų/klaidingų intrtpretacijų, spjautų į tą antrą pusę ir rastų kitą. Būna tokių?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 09 12, 22:27)
aš tai padorių vaiduoklių noriu smile.gif gal kokį poltergeistą hihihi.gif

o šiaip pamąsčiau: norėčiau perskaityti knygą, kur ji arba jis po antrosios pusės nesąmonių/išsip*********/kaltinimų/nepasitikėjimų/klaidingų intrtpretacijų, spjautų į tą antrą pusę ir rastų kitą. Būna tokių?

nu man jaučiu nepatiktų. nebent ta antra pusė būtų nemielas pavaizduotas o šalia visada koks teisingas makaluotųsi.

Aš vakar pradėjau Stinger skaityti. Nu blyn labai bijojau kad jo "profesija" klius, bet žinot, kažkaip visai hot karsta.gif aišku dar lb nedaug perskaityta, paskui žiūrėsim kaip kas.
Atsakyti
Jėėzau karsta.gif aš čia visa "apsisStingerinusi". Belenkokio gerumo knyga. Dar nebaigiau, bet oho.

Beje Alijap tu myli vampyrus. Šitą Once Bitten, Twice Burned (Phoenix Fire, #2) by Cynthia Eden skaičiusi?Įmetė kaip pasiūlymą ir vaje kad sudomino aprašymas. Čia antra iš trijų knygų.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2014 09 13, 06:55)
nu man jaučiu nepatiktų. nebent ta antra pusė būtų nemielas pavaizduotas o šalia visada koks teisingas makaluotųsi.

Aš vakar pradėjau Stinger skaityti. Nu blyn labai bijojau kad jo "profesija" klius, bet žinot, kažkaip visai hot karsta.gif aišku dar lb nedaug perskaityta, paskui žiūrėsim kaip kas.

man kartais skaitant norisi surikti "spjauk į tą, susirask kitą! Juk taip bjauriai elgiasi", bet ne. Vis tiek cackinasi.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2014 09 13, 20:05)
Jėėzau karsta.gif aš čia visa "apsisStingerinusi". Belenkokio gerumo knyga. Dar nebaigiau, bet oho.

Beje Alijap tu myli vampyrus. Šitą Once Bitten, Twice Burned (Phoenix Fire, #2)  by Cynthia Eden skaičiusi?Įmetė kaip pasiūlymą ir vaje kad sudomino aprašymas. Čia antra iš trijų knygų.

Jo man ji irgi patiko biggrin.gif POKYTIS nerealus knygoj vyksta. vienas susitikimas pasuka jų gyvenimus visai kita linkme.
mėgstu, bet ne, neskaičiau g.gif gal ir nieko reiks kada pabandyt. matyt kai garwood atsibos 4u.gif

QUOTE(Isila @ 2014 09 13, 20:14)
man kartais skaitant norisi surikti "spjauk į tą, susirask kitą! Juk taip bjauriai elgiasi", bet ne. Vis tiek cackinasi.

man irgi taip būna. pusei ashley knygų veikėjas buvo anksčiau vedęs harpiją biggrin.gif tai man patinka kaip jis susiranda galiausiai gerą moterį. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alijap: 13 rugsėjo 2014 - 20:47
na va, skaitau aš tą savo seriją Seattle ir bac - knyga prasideda erotikos festivaliu, o pagrindinis veikėjas bondage mėgėjas ir praktikuotojas.. pati ta knygutė šeštadienio nakčiai hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 13 rugsėjo 2014 - 22:45
QUOTE(alijap @ 2014 09 13, 20:42)
Jo man ji irgi patiko biggrin.gif POKYTIS nerealus knygoj vyksta. vienas susitikimas pasuka jų gyvenimus visai kita linkme.
mėgstu, bet ne, neskaičiau g.gif  gal ir nieko reiks kada pabandyt. matyt kai garwood atsibos 4u.gif
man irgi taip būna. pusei ashley knygų veikėjas buvo anksčiau vedęs harpiją biggrin.gif tai man patinka kaip jis susiranda galiausiai gerą moterį. biggrin.gif

taaip, dar nedaskaičiau pabaigos, bet drąsiai teigiu kad Stinger superinė knyga. Wow. Jau kuris laikas nebuvau skaičiusi nieko kas taip giliau sujudintų wub.gif

jei parsisiųsi Phoenixą ir paskaitysi tai pasidalink mintimis ir knygom, ką rolleyes.gif smalsu.

QUOTE(Isila @ 2014 09 13, 22:42)
na va, skaitau aš tą savo seriją Seattle ir bac - knyga prasideda erotikos festivaliu, o pagrindinis veikėjas bondage mėgėjas ir praktikuotojas.. pati ta knygutė šeštadienio nakčiai hihihi.gif

jėgelė. Vyrui jaučiu patiks hihihi.gif

Aš kai skaičiau atspalvius tai karštom scenom pasidalindavau su saviškiu. Paskui kartais tekdavo ir skaitymą atidėti...hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 14 rugsėjo 2014 - 07:49