QUOTE(Isila @ 2014 09 15, 12:55)
mm.. Kažkokios knygos aprašyme aš irgi mačiau kažką apie Amish, bet neįtraukiau į savo sąrašą.
Aš tai pirmą kartą skaitau tokia knygą, tiksliau tokio pabūdžio knygą kaip Tied with me. Skaityti vakarais, lovoje. Kaip buvo minėta.
Atubožėjėzusmarija, tikrai ne šventeivom

kadangi nesu skaičius Fifty shades of grey ir nežinau kokio lygio ten, bet šioj knygo ir klubai, ir valdovai, ir bondage, ir dominant, ir Shibari. Ir veiksmas baisiai greit vystosi. Ech...
net nenuraukiu kas tas Shibari, bet karštas knygas mėgstu. Patikslink autorių ką ir pasidalink. Dėsiu tamsiems vakarams
Aš dabar baiginėju Archer's Voice. OMG OMG kas per knyga. Čia būtina į Must read lentyną. Net gaila kad jau į pabaigą, o naujų autorės knygų dar nėr
Iš pradžių keista buvo skaityti, įsivaizduoti Archerį kaip subrendusį, bet tai netrukdė mylėti iki negalėjimo ir visai nesinorėjo macho, kas paprastai man lb patinka. Man patinka kad čia nėra stumk-trauk santykių, visokių kvailysčių, nesusikalbėjimų. Na šiek tiek, bet gyvenime taip būna. Žodžiu dar vienos 5 žvaigždutės
Šiuolaikinės aviacijos stebuklas: pusryčiai - Vilniuje, pietūs - Londone, vakarienė -New Yorke, bagažas -Buenos Airėse