Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VI tema

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 09 05, 16:40)
mdaas, умом брюнеток не понять  dirol.gif

cool.gif nebūtina migdyt kai turi kur augint, o jei neturi- tišina iki pavasario turi būt cool.gif ar ne taip padariau išvadas iš jūsų kalbų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 09 05, 17:49)
ar ne taip padariau išvadas iš jūsų kalbų  g.gif

prigaudinėjat vargšes blondines, viską jūs žinot, ir viską mokat. Vat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 09 05, 16:49)
cool.gif nebūtina migdyt kai turi kur augint, o jei neturi- tišina iki pavasario turi būt  cool.gif ar ne taip padariau išvadas iš jūsų kalbų  g.gif

Pataikėt - kaip pirštu į akį biggrin.gif Tik toks mažytis pastebėjmas - kurios žiemojo darbe ant palangės (šviesiai ir šiltai), tai pradėjo žydėti gal kovo mėnesį, žiedai - kaip bliūdai, bet vat dabar jau jas reikia apgenėti ir slėpt, nes kiemo tai nebepuošia. O vat kitos (kaip sakote -pamigdytos) oh kaip žydi. Čia aš apie paprastas. Kilmingos namų palangių nepalieka, maniškėm lauke nepatiko.
Atsakyti
verysad.gif mergai- mitas paneigtas- mano karališka neprigijo tikrai schmoll.gif , reiks kartot veiksmą, su leidimu šįkart ax.gif
Atsakyti
Na va gražiausiai, visa "nukniaukimo" operacija veltui lotuliukas.gif
Atsakyti
būtent.ir pikta, ir gaila, ir juokinga- nu не судьба- lauksiu pavasario o tada plencų rinksiu, rinksiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 09 06, 11:24)
verysad.gif mergai- mitas paneigtas- mano karališka neprigijo tikrai  schmoll.gif , reiks kartot veiksmą, su leidimu šįkart  ax.gif

Aš karališkas bandžiau ir rudenį, ir žiemą, ir pavasarį daugint. Ir į vandenį ir į žemę. Nei vienas daigelis neprigijo. schmoll.gif Turiu tik vieną vaiką, kur pati gėlė šone išleido.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 09 06, 13:24)
verysad.gif mergai- mitas paneigtas- mano karališka neprigijo tikrai  schmoll.gif , reiks kartot veiksmą, su leidimu šįkart  ax.gif

o kaip čia taip greit supratai,gi nesenei tik vyko kniaukimas g.gif

čia mano senučiukės sugalvojo pakartoti žydėjimą wub.gif
user posted image
*
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 09 06, 13:02)
o kaip čia taip greit supratai,gi nesenei tik vyko kniaukimas  g.gif

tai kad kotuka ssuvyto, susisuko, sudžiūvo- nutikrai į gyvą nepanašėja vaizdzelis verysad.gif ai, ne karo metas- išaus pavasaris- bus nauji norai, naujos mintys, gal dar gražesnę užseksiu kur blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 09 05, 20:48)
Tik toks mažytis pastebėjmas - kurios žiemojo darbe ant palangės (šviesiai ir šiltai), tai pradėjo žydėti gal kovo mėnesį, žiedai - kaip bliūdai, bet vat dabar jau jas reikia apgenėti ir slėpt, nes kiemo tai nebepuošia.

Visiškai kita situacija. Visos žiemoja šiltai ir šviesiai - bujoja dabar gražiausiai ir dar net nemąstau slėpti. Tiesa, maniškės gerai pamaitintos ilgalaikėmis trąšomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 09 06, 14:02)
čia mano senučiukės sugalvojo pakartoti žydėjimą wub.gif

Maniškės irgi nesiruošia baigti žydėti, jei ilgai nebus šalnų, tai gerai. Tik reikės taškę parsinešti, nes jau tiek atsirado norinčių nukniaukti, kad liko tik pagrindinės kelios plikos šakos. Ką čia gali žinot, dar šaus kam galvon visą krūmą nusitempt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 09 06, 15:22)
Tik reikės taškę parsinešti, nes jau tiek atsirado norinčių nukniaukti, kad liko tik pagrindinės kelios plikos šakos. Ką čia gali žinot, dar šaus kam galvon visą krūmą nusitempt  g.gif

lotuliukas.gif Gali būti ir taip.
Atsakyti