Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VI tema

atsimint tai atsimenu, bet vat subujojo kitos, o šitos, kurios turėjo būt pagrindiniu akcentu- išnyko, tai aš ir nesiknaisiojau ( loveliai kabojo ant šuns aptvaro, gerokai aukščiau nei mano akys, tai kas ten biski biski stypso jau nelabai matėsi, o aš jau jas nurašiau kad jau joms amen, bujojo kitos svyrančios visokios, o dabar lobelijos jau neypač ten gražios, sakau- nukabinsiu, sutvarkysiu- ir še tau- lobis ten slepiasi, bet jau tooooks mini doh.gif doh.gif Ir kas svarbiausia- trąšų gaudavo normaliai, saulė, šviesa, vanduo- garantuoti, ir še tau- per sezoną tik po kelis mini lapelius išleido, ir šakniukes nedidukes. Dabar sukišau į puresnę žemę, gal atsigaus be kaimynų. Nu nesu ideali sodininkė daržininkė ir gėlininkė, su padidinamuoju stiklu neieškau jei kas dingo, o pasirodo- reikia blush2.gif
Atsakyti
Gal kas norėtų rožiažiedžių: Swanland Pink, april snow 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 09 09, 10:43)
Nupurksti actara ir nepergyventi daugiau del nieko,žuva ir kiausiniai,žemes keisti nereikia,nes veikia menesį laiko ir visos zarazos susirenka pagrauzt nuodingų lapu ir žūna

ačiū, taip ir padarysiu.
Ir visai nepakirpti žiemai? Nei palergonijų, nei bakopų? Palergonijos pas mane dabar antrametės.
Atsakyti
user posted imagetiesiog ziedai....
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
jediara gražus burbulas wub.gif

Ir Silvijos72 graži palangė, net pavydu, kad tiek laisvos vietos biggrin.gif

Atsakyti
Jediara, koks to "burbulo" vardas?
Atsakyti
jau nebera laisvos vietos,trata nuo vazonu,cia vasaros pardzioj fotkinta,ta palange vien pelargoniju,ant jos dabar 8 vazoneliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2013 09 09, 21:56)
tiesiog ziedai....

Kompaktiska ir labai grazu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2013 09 09, 22:13)

bigsmile.gif thumbup.gif koks grazumas perlamutrinis burbulas wub.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Tas "burbulas" biggrin.gif tai 'Denise' ax.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif

gal patyrusi akis pasakys kas čia užaugs ax.gif (kuo vardu bus?)
user posted image

o čia kelios mažylės greit pradžiuginančios wub.gif
tik kažkaip suabejojau kai kurių spalvom g.gif (apatinėm abejom?)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 11 rugsėjo 2013 - 08:36
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 09 11, 09:22)
tik kažkaip suabejojau kai kurių spalvom  g.gif (apatinėm abejom?)

Viena balta - kita ružava biggrin.gif

Atsakyti