Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VI tema

ačiū už pagyras mano kvietkeliam 4u.gif

QUOTE(Krialda @ 2013 09 18, 11:53)
Monami- fantastiška terasa thumbup.gif
Man irgi rodos, kad vietoj Scarlet Rambler bus Svanland Pink.. o dėl kitų likusių dar paaiškės vėliau..
O ant baltos manęs netraukia.. O štai kokios ryškios ir sodrios tamsios spalvos rožytės gal ir norėčiau..
Deacon Jubiliant turėtų fantastiškai atrodyt- gal prie progos kai išsiskleis nufotkintumei 4u.gif

4u.gif mirksiukas.gif
būtinai nufotografuosiu 4u.gif
o ką galėtumėt patarti dėk genėjimo prie žiedkočio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 18 rugsėjo 2013 - 11:25
nai nai nai o aš gausiu naujų kvietkelių, galėsiu vėl aplink naujus vaikučius šokinėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 09 18, 12:36)
nai nai nai o aš gausiu naujų kvietkelių...

Tikrai gera naujiena su kuo ir sveikinu 4u.gif pelargonijos geros gėlės, smagu augint wub.gif aš vakar irgi gavau naujų kvietkelių ( tik kitokių) Šiandien lapai nuleipę, kabo kaip triūšio ausys doh.gif
Kartais užeina noras spjauti į jas ir augint vien pelargonijas , tai nors teigiamų emocijų gauni lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 09 17, 18:24)
o dabar su klausimu  g.gif
noriu nugenėti,bet yra žiedas,ar galiu virš jo kirpti ar geriau palaukti kol nužydės  g.gif

Žiedas netrukdo genėt, jis ir toliau žydės. Aš geniu, kai matau kad to reikia norint suformuot ...nekreipiu į nieko dėmesio, nei į žiedus, nei į metų laikus mirksiukas.gif gal kitos kitaip patars...

Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted image dar zydi mano kompaktukes 4u.gif
Atsakyti
Paskutiniai ziedeliai mano 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2013 09 18, 18:17)
user posted image
dar zydi mano kompaktukes 4u.gif

Va-je-zau, eina sau, koks grožis wub.gif
Atsakyti
cia dvi skirtingos spalvos vienam vazonelyje,parsiveziau plenciuku is mazeikiu,lauke stovejo vazonai paskende zieduose,tai paprasiau,dave,spalvos l svelnios ax.gif
Atsakyti
http://www.pac-elsne...n_US/shop/10217

gal vis tik kazkas turi toki grozi?? g.gif

silvija72, kartais ne pas jus kazkas panasaus?smile.gif is kokio jus miesto? gal parduotumet daigeli?

o siaip kur jus randat tu visu palergoniju rusiu? siunciates is kazkur ar yra lietuvoj koks palergoniju ukis su daugybe veisliu?smile.gif

Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 09 18, 18:23)
Paskutiniai ziedeliai mano  4u.gif

vijoletos originaliausias būdas parodyti žiedus lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(incultino @ 2013 09 18, 20:26)
http://www.pac-elsne...n_US/shop/10217

gal vis tik kazkas turi toki grozi?? g.gif

silvija72, kartais ne pas jus kazkas panasaus?smile.gif is kokio jus miesto? gal parduotumet daigeli?

o siaip kur jus randat tu visu palergoniju rusiu? siunciates is kazkur ar yra lietuvoj koks palergoniju ukis su daugybe veisliu?smile.gif

jūsų nuorodos pelargonijomis prekiauja Oliseta, prie partnerių turėtų būti nurodyta. Senukai, Ermitažai ir t.t. iš tos pačios Olisetos ima daigelius anksti pavasarį, o vėliau sezono metu jau prekiauja didesniais augalais.
Atsakyti
tai kad tai vienur gaunu plenciuka,tai kitur,ir prisirenku grozybiu,turiu ir kitokiu,bet nuzydejo,o kitos mazutes dar,kai prasiskleis parodysiu,o sitoms dar nera vaikuciu,mazos,pirmi ziedai ju,pavasari tai priaugs rolleyes.gif
Papildyta:
paziurejau sita nuoroda,kazkas panasaus ir maniskes,gal tokios pat ax.gif
Papildyta:
manau greit zydes panasu i Elanos Cherry
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2013 09 18, 18:17)
dar zydi mano kompaktukes 4u.gif

wub.gif

QUOTE(vijoleta20 @ 2013 09 18, 18:23)
Paskutiniai ziedeliai mano  4u.gif

gaila,bet bus ir kitų mirksiukas.gif

QUOTE(incultino @ 2013 09 18, 20:26)