Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VI tema

Taip ir veda iš kelio dorus,dar nesugadintus žmones,tokius,kaip aš,stoiškai išsilaikiusius ir dar neįsigijusios ne vienos užsienietės gražuolės doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Čia apie Krialdos gražuoles wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 17 rugsėjo 2013 - 15:41
QUOTE(amarrile @ 2013 09 17, 15:39)
Taip ir veda iš kelio dorus,dar nesugadintus žmones,tokius,kaip aš,stoiškai išsilaikiusius ir dar neįsigijusios ne vienos užsienietės gražuolės doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

Va, va.. prašom ta patirtimi ir pasidalinti.. nes ašai vakar nulindau internetinėn krautuvėn.. ogi man nervuotis tai negalima lotuliukas.gif
Šiaip tai pas Jus palergonijos nuostabios: ar užsienietės ar ne.. vėl gi, Lietuvoje pelargonijų selekcija turbūt niekas neužsiima g.gif
lotuliukas.gif Amarrile, išvada, nesvarbu kur įsigytos- ir pas Jus užsienietės wub.gif
Atsakyti
blush2.gif Sandown juk ne rožiažiedė blush2.gif
ir kas pražydo vietoj Scarlet rambler blink.gif gražu,bet turėjo būti kitkas g.gif keisčiau vardą g.gif Swanland pink verysad.gif
user posted image

o dabar su klausimu g.gif
noriu nugenėti,bet yra žiedas,ar galiu virš jo kirpti ar geriau palaukti kol nužydės g.gif
user posted image
*
user posted image

ir keli šiandienos žiedai ax.gif
user posted image
*
user posted image
*
user posted image
*
user posted image
*
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 17 rugsėjo 2013 - 17:32
MONAMI gražu wub.gif kompaktinės pilnos žiedų, kaip jums smagu...o pas mane jau liūdna. Lyja ir lyja...jau rytoj eisiu parsinešti į namus, nes mačiau pumpurų dar yra nemažai. O lauke jau vėsoka ir lietus, tai pūsta žiedai, negali žydėti doh.gif

Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 09 17, 17:24)
ir keli šiandienos žiedai  ax.gif

nieko sau keli žiedai bigsmile.gif thumbup.gif
kuklumas - dorybė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 09 17, 18:50)
MONAMI gražu  wub.gif kompaktinės pilnos žiedų, kaip jums smagu...o pas mane jau liūdna. Lyja ir lyja...jau rytoj eisiu parsinešti į namus, nes mačiau pumpurų dar yra nemažai. O lauke jau vėsoka ir lietus, tai pūsta žiedai, negali žydėti  doh.gif

nešiu ir aš jau namo,nes gaila kai taip lietus skalauja unsure.gif

QUOTE(vera.vera @ 2013 09 17, 18:55)
nieko sau keli  žiedai bigsmile.gif thumbup.gif
kuklumas - dorybė biggrin.gif

na lyginu su tuo metu kai jū buvo daug daugiau ax.gif
o dabar kažkaip tos keturios senutės labai pražydo thumbup.gif net galvoju kitiems metams ne naujus augintis,o senutes pasilikti g.gif
Atsakyti
biški palandžiojau po internetą wub.gif
gražu tokios,bet mane nervuoja blush2.gif aš nugeniu blush2.gif
user posted image
*
norėčiau tokiais žiedais baltos wub.gif
user posted image
*
Atsakyti
QUOTE(Krialda @ 2013 09 17, 14:14)
Ir dar viena.. Sviss Star.. kaime niekaip "nepagaunu" pilnai išsiskleidusio žiedyno: arba jau vysta, arba dar tik skleidžiasi..

Puikiai thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 09 17, 19:58)
gražu tokios,bet mane nervuoja  blush2.gif aš nugeniu  blush2.gif

norėčiau tokiais žiedais baltos  wub.gif

Jei parsineščiau iš lauko rožiažiedę, tai dar didesnė būtų lotuliukas.gif aš lauke geniu ne vieną kartą, tai tik dar didesnis krūmas darosi, matyt jei jau yra gigantė tai ir nebus kompaktinis krūmelis g.gif

Balta įdomi, tokie tankūs žiedynai, nors žiūrint į lapų ir žiedų dydį, nėra didžiažiedė g.gif

Lauksiu kada mano pražys paprastutės baltos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 09 17, 18:24)

Jusu terasa ispudingai atrodo bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, labai noreciau auginti roziaziede, gal kuri Vilniuje galetu pasiulyti? Labai laukciau pasiulymo i AZ. blush2.gif
Atsakyti
Monami- fantastiška terasa thumbup.gif
Man irgi rodos, kad vietoj Scarlet Rambler bus Svanland Pink.. o dėl kitų likusių dar paaiškės vėliau..
O ant baltos manęs netraukia.. O štai kokios ryškios ir sodrios tamsios spalvos rožytės gal ir norėčiau..
Deacon Jubiliant turėtų fantastiškai atrodyt- gal prie progos kai išsiskleis nufotkintumei 4u.gif
Atsakyti