Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VI tema

Vauu wub.gif Ne kiekviena rožė tokiu nuostabiu žiedu gali pasigirti, o čia pelargonija bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krialda @ 2013 09 16, 17:14)
Mano pati-pačiausia Lady Gertrude tongue.gif

Tikrai, labai graži wub.gif Krialda sveikit ir dauginkit šį grožį 4u.gif

Atsakyti
Vakarykstes nuotraukytes. Pavasarį kitus namučius radusios mano senovines spalvos gelytes,kai mažinau spalvų paletę pas saveuser posted image Labai jau neblogas trašas šeimininkė,matomai,atitaike,domejausi kolkas apytiksliai...
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 09 16, 17:49)
Labai jau neblogas trašas šeimininkė,matomai,atitaike,domejausi kolkas apytiksliai...

Prašom ir mus informuoti, kai išsiaiškinsit... smile.gif nesuprasi tų gėlių, kitą kartą nežinai kas joms patinka g.gif Užauga gražiausios daug žiedų ir negali paaiškinti kodėl, nes vienodai visas tręši ir prižiūri.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 16 rugsėjo 2013 - 17:17
QUOTE(Ciocė @ 2013 09 16, 16:17)
Vauu  wub.gif  Ne kiekviena rožė tokiu nuostabiu žiedu gali pasigirti, o čia pelargonija  bigsmile.gif  thumbup.gif

Na, taip, žiedai įspūdingi: dydis bei spalva.. fotografuota be blykstės, tiesiog rudeninė saulutė kaitino.. išties labai primena rožes, net pauostyt noris lotuliukas.gif gal vienintelis minusas sakyčiau kad patys žiedynai nedaugiažiedžiai, bet kita vertus gi su Scarlet Rambler nėr ko lygint, auginu ir ją ir nesigailiu, nors ir pabumbu, kad žiedukai maži, bet tikrai tobuli.. ai, visos jos tokios: kiekviena savaip graži ir nepakartojama.
Ačiū, Vidam smile.gif taip, po truputį stūmiuos į priekį: sunkios tos ligos, kad jas kur perkūnėlis.. bet atgal nesižvalgau- daktarai sako, kad per gerai pagal savo ligą jaučiuosi lotuliukas.gif taigi, tiesiog principo reikalas- NEPASIDUOT smile.gif
Jokių daigelių šiemet neturiu- nedauginau.. o va pavasarį kam labai reikės- bus.
Ai, nuotaika gera, dar pasiausiu tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Gwen Lewington smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krialda: 16 rugsėjo 2013 - 17:27
QUOTE(Krialda @ 2013 09 16, 18:20)
...taigi, tiesiog principo reikalas- NEPASIDUOT smile.gif
.. o va pavasarį kam labai reikės- bus.

thumbup.gif šaunuolė...žinau kaip sunku, mano draugė per tai perėjo.
...dar geriau pavasarį, atsilaisvins palangės...žiemotojos iškeliaus į lauką , galėsim naujokių įsigyt smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 09 15, 08:21)
o jos lauke ar namie?
mano visos namie tai lyg normaliai,o paprastutės lauke tai irgi lapai geltonuoja  g.gif sakau gal nepatinka naktinė vėsuma,drėgnas vėsus oras  g.gif

roziaziedes namie ant palanges unsure.gif o va lietuvaites dar vis lauke linksminasi, bet jau nebeilgai toji vakarone, baigsis jau.
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2013 09 16, 09:42)
Truputis nuotraukeleiu prasom nepeikti:)

thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Krialda @ 2013 09 16, 17:14)
Pati gražiausia forumo tema 4u.gif ir ašai šiek tiek prisidėsiu blush2.gif

Mano pati-pačiausia Lady Gertrude tongue.gif

Kokia grazuole thumbup.gif . Krialda malonu Jus cia matyt su tokiais groziais 4u.gif
Papildyta:
Vakarykstes nuotraukytes. Pavasarį kitus namučius radusios mano senovines spalvos gelytes,kai mažinau spalvų paletę pas save Labai jau neblogas trašas šeimininkė,matomai,atitaike,domejausi kolkas apytiksliai...

Kokia spalvyte wub.gif doh.gif ir tokia turtinga ziedais bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Krialda @ 2013 09 16, 18:20)
daktarai sako, kad per gerai pagal savo ligą jaučiuosi lotuliukas.gif taigi, tiesiog principo reikalas- NEPASIDUOT smile.gif
Jokių daigelių šiemet neturiu- nedauginau.. o va pavasarį kam labai reikės- bus.
Ai, nuotaika gera, dar pasiausiu tongue.gif

Saunuole, svarbiausia teigiamos mintys ir kai toks grozis ir geris aplink supa, neverta ir nevalia pasiduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Krialda, wub.gif wub.gif wub.gif pas jus tikrai gražių yra ir tikrai pavasarį bus norinčių wub.gif

Vakarykstes nuotraukytes.

thumbup.gif ir aš tokią turiu wub.gif

aš pastebėjau,kad svyrančios ilgiau žydi,jos biški vėliau pradėjo,bet dabar dar jų vaizdas daug gražesnis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krialda @ 2013 09 16, 19:20)
taip, po truputį stūmiuos į priekį: sunkios tos ligos, kad jas kur perkūnėlis.. bet atgal nesižvalgau- daktarai sako, kad per gerai pagal savo ligą jaučiuosi lotuliukas.gif taigi, tiesiog principo reikalas- NEPASIDUOT smile.gif

Stiprybės Jums 4u.gif , labai geras nusiteikimas - nepasiduoti, taip ir turi būti, juk gėlės laukia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 09 17, 07:03)
Krialda,  wub.gif  wub.gif  wub.gif pas jus tikrai gražių yra ir tikrai pavasarį bus norinčių  wub.gif
thumbup.gif ir aš tokią turiu  wub.gif

aš pastebėjau,kad svyrančios ilgiau žydi,jos biški vėliau pradėjo,bet dabar dar jų vaizdas daug gražesnis  wub.gif

Ir as pastebejau,kad reikia mažint kompaktinių doh.gif
Krialda Sėkmingai sveik ir gyvuok ,kaip Tavo gražiosios gėlytės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 17 rugsėjo 2013 - 11:56
Krialda, sveika sugrįžusi į forumą 4u.gif
Jūsiškė Gwen ir pas mane labai gražiai laikosi, žiedeliais džiugina. Labai jau teisingas krūmelis susiformavo, negaliu atsidžiaugti lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū, mielosios, už gražius žodžius, už linkėjimus, už gerumą, kuriuo taip dosniai dalinatės group.gif - ačiū.
Ir dar viena.. Sviss Star.. kaime niekaip "nepagaunu" pilnai išsiskleidusio žiedyno: arba jau vysta, arba dar tik skleidžiasi..
user posted image
Atsakyti