Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(PerKūnas @ 2013 09 18, 21:32)
Tai kad pirmam puslapy juoda ant balto parašyta smile.gif

Meginau susisiekti,kolkas tyla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 09 18, 16:29)

***Del kremu-mano oda jautri,tai tepliojausi visokiais aliejais,kremu negaliu.O nukritus sasiukams randa-nemesk pinigu i bala!!!As isleidau vos ne kita tiek kiek pati op kainavo doh.gif ir pleistrai ir Dermatix tepaliukas,kuris yra ne is pigiuju lentynos,o rezultatas lygiai toks pat kaip ir tu kurios spec nepirko ir netepliojo niekuom g.gif

Zinai, as tewpiausi dermatixu turbut puse metu, jei ne daugiau..Irgi isleido pinigo, na bet ka daryti...As save prakeikusi buciau, jei tas randukas butu tamsus, ryskus, o as nebuciau tepusi kremo. Dbr susitepiau, tai ramu biggrin.gif
o ir kiekvienos oda skirtinga, vat dijos pilvukas man akyse stovi, randukas, tai kaip siuliukas...ech...ir extros...na grazu..o pas mane ne sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 09 19, 09:24)
Zinai, as tewpiausi dermatixu turbut puse metu, jei ne daugiau..Irgi isleido pinigo, na bet ka daryti...As save prakeikusi buciau, jei tas randukas butu tamsus, ryskus, o as nebuciau tepusi kremo. Dbr susitepiau, tai ramu biggrin.gif
o ir kiekvienos oda skirtinga, vat dijos pilvukas man akyse stovi, randukas, tai kaip siuliukas...ech...ir extros...na grazu..o pas mane ne sad.gif

paplatejo pas mane sonai, nera ten jau taip grazu smile.gif varysiu treciadieni pas M fotosesijai, paprasysiu, kad fotkes atsiustu. paciai net idomu kaip ant fotkiu atrodo. as pati jau tiek prie to rando pripratau, kad ne nematau jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 09 19, 09:24)

Nesigrauzk, mazdaug pas visas vienodai blunka. Extros regis juk tik menesio foto yra ideta g.gif Ar velesniu yra? ...o po menesio ir mano buvo blankus ir siauras, juk ryskeja ir pleciasi veliau. Kai kam vos ne po metu issiplete. Ir aisku individualios musu organizmo savybes, o galutinis variantas sako kazkur po 2 metu nusistovi 4u.gif
Atsakyti
Ikeliau Akyle pilvo foto 4u.gif
Atsakyti
Akyle, prasikonsultuok ar pas tave nera prasiskyre pilvo raumenukai. Riebaliukus aisku nusiurbti galima, bet tai neduos norimo rezultato, jei problema raumenyse, vistiek bus pilvas i prieki issokes. O jei raumenukai tvarkoje, tai tau tik sporto reikia, nusiurbimas greiciau padetu pasiekti rezultato 4u.gif tokia mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 09 19, 11:31)
Akyle, prasikonsultuok ar pas tave nera prasiskyre pilvo raumenukai. Riebaliukus aisku nusiurbti galima, bet tai neduos norimo rezultato, jei problema raumenyse, vistiek bus pilvas i prieki issokes. O jei raumenukai tvarkoje, tai tau tik sporto reikia, nusiurbimas greiciau padetu pasiekti rezultato  4u.gif  tokia mano nuomone.

sito labiaausiai bijau,pirmadieni eisiu pas gydytoja pakartotinei konsulltacijai.Tikiuosi jis zinos kaip patikrinti tuos plyysusius pilvo raumenukus...ir bus viskas aisku. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akyle: 19 rugsėjo 2013 - 10:37
QUOTE(Akyle @ 2013 09 19, 11:36)
sito labiaausiai bijau,pirmadieni eisiu pas gydytoja pakartotinei konsulltacijai.Tikiuosi jis zinos kaip patikrinti tuos plyysusius pilvo raumenukus...ir bus viskas aisku. smile.gif

man buvo prasiskyre nuo pat virsaus, nors pats prasiskyrimas nebuvo super didelis, bet rezulatai akivaizdus, susiuvus raumeni visai kitas reikalas thumbup.gif
Pas ka eisi?
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 09 19, 12:30)
man buvo prasiskyre nuo pat virsaus, nors pats prasiskyrimas nebuvo super didelis, bet rezulatai akivaizdus, susiuvus raumeni visai kitas reikalas  thumbup.gif
Pas ka eisi?

Pas Kaikari..Nezinau ar jis labai geras?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akyle @ 2013 09 19, 13:21)
Pas Kaikari..Nezinau ar jis labai geras?smile.gif

Jei raumenu nereikia lopyti, nusiurbs ir busi kaip nauja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 09 19, 14:12)
Jei raumenu nereikia lopyti, nusiurbs ir busi kaip nauja  cool.gif

:)labai noreciau....
Atsakyti
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 09 17, 13:39)
i va dar nesenai praejo.Nezinau kur ta oda pasideda,bet faktas kad nenukara ir nelieka beli kiek jos!!!As ta drasiai galiu sakyti,nes as is visu matytu mergaiciu i op vaziavau budama su dideliu laaabai dideliu antsvoriu doh.gif !!!Taigi jopapa!!!!Kad oda nenukartu tam ir uzvelka ta korseta aptemta,su kuriuo net kvepuot sunku doh.gif

O koks tas ansvoris ? As dabar sveriu 70 kg, 162 cm ugis, 4 metai po gimdymo blush2.gif Mastau sausi eit tartis pas gyd. ir pavasari darytis. Noris ir krutine pasikelt tuo paciu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuja.: 22 rugsėjo 2013 - 10:20