Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(santi @ 2013 09 18, 08:34)
Kuo arciau diena, tuo labiau kinkos dreba, bet cia normalu, ane?

Merginos, dar noriu patarimu - ka pasiimti su savimi? (operuosiuos Grozio chirurgijoj)
imsiu higienos priemones, dregnu serveteliu, ka dar reikia?
Vandens ten duos? O kaip su maistu?

Ir dar klausimas pakartotinai, kada paleidzia namo? Jau kita diena ar dvi naktis reikia nakvot?

O kokios drekinancius kremus naudojot po op pilvui?

sposa surase viska smile.gif
visa gausi smile.gif
man K buvo israses nuo striju krema, smarkiai drekinanti, sake l geras, bet as jo neradau ir nebepirkau, tepiausi kuom papuola nuo kokosu alieju iki alyvuogiu lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip mandra ir paprasta pasakyti,viskas yra senose teemose ir viskas surasyta,kartojasi....As sioje temoje ieskojau bendraminciu su kuriomis galeciau dar tik isgyventi ateinanti malonuma.Maniau,kad cia yra ir tokiu kaip as,kurios dar laukia.Bet sorry matyt ne cia pataikiau.Cia visos jau po ir labai patenkintos.atsiprasau,netrugdysiu daugiau...
Papildyta:
o Grozio chirurgijoje operuosiuos ir as,ten daresi pilvo plastika ir mano sese.(kuri gyvena ne LT)Nieko nereikejo,net dantu sepeteliai ir slepetes viska jie duoda.Maista jie atnesa Pica Jazz meniu,ju saskaita.Vandenukas visad salia.ten super lygis,labai faina.smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akyle: 18 rugsėjo 2013 - 08:46
QUOTE(Akyle @ 2013 09 18, 09:49)
kaip mandra ir paprasta pasakyti

na jau sorry, kad mes per anksti pasidareme op, nesulaukeme tamstos i kompanija...... mes cia kai kurios atsedejome savo, uzsukame kartas nuo karto su patarimais, kai kas netgi aciu pasako.
Atsakyti
QUOTE(Akyle @ 2013 09 17, 15:29)
as kalbu apie du skirtingus dalykus,apie pilna pilvo plastika,kurios metu dideli odos gabala nupjauna ir likusia graziai istempia ir apie riebalu nusiurbima be plastikos.jei man issiurbs bet ne nupjaus tai kur mano ta oda? susitrauks nejaugi? noreciau tiketi..smile.gif

manau kad gydytojas įvertino tavo odos būklę jei pilvo gražinimą be pjūvio pasiūlė. jei nebūsi patenkina - pasportuosi ir bus gražu. bene visos besioperavusios sportuoja, darosi masažus kad vaizdą ir būklę pagerinti. vien pjūviu visko nesutvarkysi juk

QUOTE(sposa @ 2013 09 18, 08:49)
2 naktis paprastai buni...bet ten taip gerai, kad galima ir ilgiau butu pasilepinti  biggrin.gif
Kremas koks tinka ir patinka, riebesnio reiks, randuka galesi tepliotis kai nukris sasiukai...del tu brangiuju kremu randams nuomones labai skirtingos, realiai apie ju veiksminguma nera jokiu irodymu.

galima, aišku, ir ilgiau. ale ir nepigiai kainuoja jei norisi tų malonumų smile.gif

QUOTE(Akyle @ 2013 09 18, 09:49)
kaip mandra ir paprasta pasakyti,viskas yra senose teemose ir viskas surasyta,kartojasi....As sioje temoje ieskojau bendraminciu su kuriomis galeciau dar tik isgyventi ateinanti malonuma.Maniau,kad cia yra ir tokiu kaip as,kurios dar laukia.Bet sorry matyt ne cia pataikiau.Cia visos jau po ir labai patenkintos.atsiprasau,netrugdysiu daugiau...

nu bet va kaip keistai suskaitei... arba dėl to, kad neskaitei taip ir gavosi. visos šitoj temoj sėdinčios skaito ankstesnes temas, nes klausimai ir atsakymai kartojasi ir kartojasi. ant lėkštutės nieks šiais laikais nieko nepadės ir nesukramtys. pačiai reikia. mes čia patariam, dalijamės patirtimi. klausimai tikrai dažnai kartojasi - peržvelk senas temas bent kas trečią puslapį mirksiukas.gif
tik nusisiurbusių pilvuką čia kiek pati pamenu neturim. tik po peiliu gulusias grožio miego. dėl to pačios atveju sunku ką patarti. būtum pirmoji kuri tik siurbėsi ir galės suteikti daug naudingos informacijos ateity.

aš nusipirkau Bio oil. bandysiu su juo drėkinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariamne: 18 rugsėjo 2013 - 13:21
sveikos, as vis dar svarstymuose, nors ziauriai to trokstu. labai svarstau kur, pas ka? doh.gif tiesa panos, o kur tos miimos nuotraukytes, labai idomu paziureti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šeimynėlė @ 2013 09 18, 15:30)
sveikos, as vis dar svarstymuose, nors ziauriai to trokstu. labai svarstau kur, pas ka? doh.gif  tiesa panos, o kur tos miimos nuotraukytes, labai idomu paziureti blush2.gif

pirmame puslapiuke viskas surasyta, populiariausi gydytojai taip pat 4u.gif
Kaip pamatyti foto irgi visa info ten pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akyle @ 2013 09 18, 06:49)
Papildyta:
o Grozio chirurgijoje operuosiuos ir as,ten daresi pilvo plastika ir mano sese.(kuri gyvena ne LT)Nieko nereikejo,net dantu sepeteliai ir slepetes viska jie duoda.Maista jie atnesa Pica Jazz meniu,ju saskaita.Vandenukas visad salia.ten super lygis,labai faina.smile.gif

***Taip ne tik GK yra-as dariausi Siauliuose,man net chalato nereikejo!!!Vienintelis trukumas buvo-nebuvo neto schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnestar @ 2013 09 18, 05:59)
sposa surase viska smile.gif
visa gausi smile.gif
man K buvo israses nuo striju krema, smarkiai drekinanti, sake l geras, bet as jo neradau ir nebepirkau, tepiausi kuom papuola nuo kokosu alieju iki alyvuogiu  lotuliukas.gif

***Del kremu-mano oda jautri,tai tepliojausi visokiais aliejais,kremu negaliu.O nukritus sasiukams randa-nemesk pinigu i bala!!!As isleidau vos ne kita tiek kiek pati op kainavo doh.gif ir pleistrai ir Dermatix tepaliukas,kuris yra ne is pigiuju lentynos,o rezultatas lygiai toks pat kaip ir tu kurios spec nepirko ir netepliojo niekuom g.gif
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 09 18, 14:20)
aš nusipirkau Bio oil. bandysiu su juo drėkinti

Kur pirkai ir kiek kainavo? As apie ji per rusu tv isgirdau labai reklamuoja. Ar uzsakinet ji reikia ar yra pas mus pardavime?
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 09 18, 10:54)
na jau sorry, kad mes per anksti pasidareme op, nesulaukeme tamstos i kompanija...... mes cia kai kurios atsedejome savo, uzsukame kartas nuo karto su patarimais, kai kas netgi aciu pasako.

Labai aciu uz patarima smile.gif 4u.gif

[Quote=mariamne,2013 09 18, 14:20]
manau kad gydytojas įvertino tavo odos .....

smile.gif kol as jus atradau,as perskaiciau visas temas susijusias su siais reikalais.Man labai idomu pasidare palyginti savo pilvuza ir jusu pilvelius,kaip jie skiriasi.Pamaniau, gal gydytojas neteisus ivertines manaji, kad nereikia pjuvio daryti.Bet manau jis geriausiai zino...Pamaniau padiskutuosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akyle: 18 rugsėjo 2013 - 19:46
[quote=Akyle,2013 09 18, 20:42]
Labai aciu uz patarima smile.gif 4u.gif
[Quote=mariamne,2013 09 18, 14:20]
manau kad gydytojas įvertino tavo odos .....

smile.gif kol as jus atradau,as perskaiciau visas temas susijusias su siais reikalais.Man labai idomu pasidare palyginti savo pilvuza ir jusu pilvelius,kaip jie skiriasi.Pamaniau, gal gydytojas neteisus ivertines manaji, kad nereikia pjuvio daryti.Bet manau jis geriausiai zino...Pamaniau padiskutuosiu smile.gif
[/quote]

Akyle, jei nori kitu nuomones, siusk savo foto, visos gales pasakyti savo nuomone. Gydytojai daznai irgi is savo varpines ziuri smile.gif
Atsakyti
Kad nezinau tiksliai kam ir kur siusti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Akyle @ 2013 09 18, 20:26)
Kad nezinau tiksliai kam ir kur siusti sad.gif

Tai kad pirmam puslapy juoda ant balto parašyta smile.gif
Atsakyti