Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija...

Ikišiu,jei leisit ir savo nosį..Negaliu nutylėti,paskaičius tokią situaciją...

Rūpužioke,vienintelį dalyką,kurį turi padaryti,ką matau,tai susitvarkyti skyrybas oficialiai.Ką tas diedas peza,apie vaiko atėmimą ,mažiau klausyti.Joks teismas neatims vaiko,jei turi,kad ir nuomojamą butuką,ar gyveni pas tėvus.Pirmas dalykas.Jei esi ne kokia asociali,dirbi.Susitvarkysi skyrybas,paskirs alimentus.Žinoma,jei nesutiksi su šimtu litų,papildomų pinigėlių dasidės bent auklei.Jei gyvenote kartu,turbūt turite ir kartu užgyvento turto,tas taip pat dalinamas per pusę.Čia matau stiprų dar graužimąsi ,kad diedas turi kitą.Nusispjauk į jį,tegul užsikruša iki galo su ta nauja,tu pabūk stipresnė ir oficialiai viską susitvarkyk.
Kitas dalykas,ką matau,paskaičiusi,tai,kad rašai jog daug dirbi..Bet dirbi,tik ,kad save išlaikyti,mokesčius susimokėti..O pas tėvus gyvenant,kas,kad jie kaime gyvena,tikiuos ne kokiame vienkemy ,kai iki artimiausio miesto,ar didesnio miestuko šimtai km,gali darbuko arčiau tėvų pasižiūrėti.Kad ir to naktinio,bet grįštum bent pas vaiką.Įsigyti mašiniuką,na ir važinėti..Nežinau kiek vaikiukui metų,bet jam ir darželis reikalingas...vaikas gal atsidūręs tarp bendraamžių kitaip ir elgtis pradėtu,tuo labiau,kad turi tėvus,kurie padeda jį prižiūrėti.Laikas eina,vaikas auga,paaugs,lengviau bus.Priimti šį gyvenimo etapą,koks yra,ir jame rasti išeitį...Save šitaip draskydama,nemanau,kad kilsi iš tos duobės..Bet reikia...Bent dėl vaiko..
O šitą alkoholiką draugą,spjauk kuo greičiau..Dar mažai bėdų turi,kad kandį sau ant kupros užsikraut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupuziokas @ 2013 08 28, 08:03)
Noriu pasakyti, kad viskas gerai. Issimiegojau gerai ir tiek. Labai apmaudu, kad kiti nesupranta. Neturiu kur gyventi, atskirta nuo sunaus, sunaus akyse kazkokia baime, as JAUCIU jo kancia, kad mes su tevu nesam kartu, kiek as galiu is sunaus girdet, kad noriu jog tu ir tetis gyentumem kartu. Tevai nusisuko. Neturiu kam pasiakyt kaip jauciuosi, drauges uzsiiemusios, nekelia ragelio ir pan. Mano naujasis draugas gyvena kitame mieste, jis geria, nors su sunum labai gerai sutaria, bet kai vaikas prie jo prisiglaudzia zvelgia i mane tokiu zvilgnius lyg sakytu nuomk mane nuo jo! Noriu pas teti. Kai isvaziavau is namu, kur sunus gyvena, jis verke apsikabines mano koja, prase niekur nevaziuoti sad.gif, verke labai. Ka as jam turiu atsakyti???????? Kad man reikia dirbti ir kita menesi tikriausiai negrysiu, mano darbo grafikas padidintu kruviu o mazesniu dirbti negaliu, netureciau uz ka nuomos sumoketi ir mokesciu. Net vaiko negaliu pasiimti del naktinio darbo. Vaikas psichologiskai palauztas, matau kaip jis pasikeite po musu skyrybu, tapo labai irzlus, spardosi ir visaip maistauja, kai paprasau susitvarkytiu zaisliukus sako, kad nebemyli ir dumk tu i Kauna. Kaip man skauda sirdi  verysad.gif . Atrodo gyvenu kazkokiam rate kur nei duru nei langu nera. Tevai vis kisasi, grysk i kaima, isidarbinsi slaveja. O man man nuolat tevai kale i galva, tu turi mokytis, pasiekti karjera, ka sekmingai ir darau. Mano toks darbas, jei nedirbsiu lisencija anuliuojasi  verysad.gif  o musu kaime sesutes nereikalingos. Galeciau cia, Kaune gyventi, tik, kad var darbo grafikas toks itemtas, galeciau vaika pasiimti, bet jo tevas nesutinka moketi tokios sumos uz aukle  verysad.gif , sako pats biednas Norvegijoje dirbdamas. Apmaudu juk jis visus pinigus svaisto pramogoms, slidinejimams kalnuose, per pusantru metu tesutaupe 10 000lt kai tiek moka tik per menesi. visi jo pinigai iseina jo naujai draugei, ju kelionem o mano sunaus auklei jis gaili pinigu ir is vis pasake, tu ji paaugink, kol as bustui susitaupysiu tada as ji pasiimsiu nes tu psichine (nes sirgau depresija). Kai skambinu jam pasakyti, kad alimentus tvarkysiu oficialiai, kad negasdintu, kartais issilieju ir pasakau ka sunus man sako, kad jis nenori su teciu gyventi ir gyvens tik su manim, jis isiunta. Taip, man juk ir pikta matyti toki palauzta sunu ir as manau turiu teise tevui pasakyti teisybe ka sunus apie ji mano. Ji dar mazas ir kaupia pykti savy, nemoka isreiks todel kartais mane prispardo nei is sio nei is to. Va kokie dalykai dedas. Be to, vaiko tevas nuolat terorizuoja mano tevus, skundziasi, kad as psichine, kad man uzejo, kad alimentus noriu tvarkyti. Mano tevai skambina man ir pyksta ant manes, nevva kokia cia kose as vel cia uzviriau. Pasaka be galo. Rikrai pavargau. Nepykit uz tokius laiskus. Tiesiog neturiu kam pasakyti. skaudziausia, kad su mama apie tai negaliu pasikalbeti, ji nuo pat vaikystes kiek pamenu niekada manes neuzstodavo ir sakydavo tu pati kalta del visko  verysad.gif Neturiu as nieko, neturiu seimos.

Sveika, kaip aš tave suprantu dėl to sūnaus žvilgsnio ir kaip tau dėl to skauda širdį, ir dėl to, kad nenori grįžti pas tėvus...ir dėl mamos, kuri sakydavo - tu pati kalta dėl visko... viskas pažįstama labai labai... ir tai, kad turi draugą alkoholiką... alkoholizmas - liga, ir ja serga ne vien pats alkoholikas, bet ir žmonės, kurie su juo gyvena - suserga jų mintys, jausmai, elgesys ir t.t. Aš tikrai nepykstu už tokius laiškus... Ir dar dėl tėvų - kad ir kaip jie besielgtų, jie tave myli, bet myli taip,kaip moka, kaip patys supranta meilę... Kažkada aš irgi buvau toks išsigandęs vaikas kaip tavo sūnus dabar - tėvai skyrėsi, nes tėvas labai gėrė... (kažkuria prasme tokia išsigandusi ir daug ko bijanti ir likau), mamai buvo labai sunku, dažniausiai jai neįtikdavau, bet žinau, kad ji mane mylėjo... ir dabar myli, tik myli taip kaip moka, kaip supranta tą meilę... Dabar aš ir pati esu mama, irgi myliu vaikus - tik taip kaip moku, bet žinau, ką reiškia pamatyti savo vaiko akyse baimę, pasimetimą, išgąstį, galingą pyktį ir pan. ir... kaip dėl to man skauda širdį...
Atsakyti
Gotisha, Bloody Mary buk, labai kraupu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kittychan @ 2013 08 28, 10:36)
Gotisha, Bloody Mary buk, labai kraupu biggrin.gif

Kraupu? Kokteilis gi labai neblogas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2013 08 28, 17:38)
Kraupu? Kokteilis gi labai neblogas tongue.gif

pagooglink apie Bloody Mary, ji siaip vaiduoklis
Atsakyti
Zinau as ta vaiduokli, ale vistiek pirma mintis apie snapsiuka su pomidoru sultim laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2013 08 28, 17:49)
Zinau as ta vaiduokli, ale vistiek pirma mintis apie snapsiuka su pomidoru sultim laugh.gif

as snapsiuko tai nelabai ir isvis jau metus laiko negeriau nieko.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepuška @ 2013 08 28, 09:45)
Ikišiu,jei leisit ir savo nosį..Negaliu nutylėti,paskaičius tokią situaciją...

Va va, svarbu supaprastinti situacija, kad viskas butu aisku ir niekas negaletu knisti smegenu.

O tu, Rupuziok, negaletum irgi i Norvegija ismauti ir ten sesele, ar bent med. srity dirbti? Zinau kad imanoma, turejom (turim?) pavyzdi. ax.gif Tevas jau ten, tad negaletu pasipriesinti vaiko isvezimui.

Ir ko tu lauki, kodel netvarkai skyrybu? Vaiko norai suprantami, bet pati juk zinai, kad nebebus taip?
Pas ka jis dabar gyvena?
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2013 08 27, 23:10)

pasiūlykit (geriau į a.ž., jei nesunku, suprantamais sumetimais  unsure.gif ) man naują niką. niekaip nesugalvoju.  unsure.gif jei ką, Black, Blackie, Blacky, Mertišė, Ąžuolė ir Pizdūška netinka.  g.gif

Siaubūška, Vaiduokliūška, Ghostė, Juodoji Marė.
O baisiausias ir tinkamiausias- tas kur Saulelė siūlė. Tiems, kas nesigaudo botanikoj, bus labai baisu. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kittychan @ 2013 08 28, 11:57)
as snapsiuko tai nelabai ir isvis jau metus laiko negeriau nieko..  unsure.gif

Papasakok, kaip tau sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 08 28, 12:17)
Siaubūška, Vaiduokliūška, Ghostė, Juodoji Marė.

Tiktų kokis nors gražus, rūžavas, tada tikrai keltų gotishai siaubą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 08 28, 12:22)
Tiktų kokis nors gražus, rūžavas, tada tikrai keltų gotishai siaubą smile.gif

A, siaubą Gotišai? Nesunku.
Kokia nors Ryto rasa, Kylanti saulė, Ramunių pieva. Arba tiesiog teta Rozalija. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 08 28, 18:17)
Papasakok, kaip tau sekasi?

Be vaistu nuo tada kai meciau. Visai neblogai sakyciau laikiausi nestumo metu. Dabar tik pasitaiko juodu dienu, kai atrodo stogas vel ciuozia, bet dar vis bandau susitvarkyti savo jegom smile.gif

maziausiasis daug maz ramus, retai kada verkia, daug miega, augina lasinius smile.gif

Neseniai atliko Varliui DQ testa (kaip IQ, tik ten vystymosi), tai padare pazanga nuo tada kai dare testa, kai buvo 2metu amziaus (aisku ten lengvesnis buvo), bet vistiek dar gerokai atsilike esam sad.gif neramu, man labai kartais del jo.. nors siaip bendrai paemus lyg ir lengviau man su juo, maziau tu isteriju, i darzeli labai noriai eina, su vaikais nori zaisti smile.gif tai net ir per vasaros atostogas leidau siek tiek i darzeli. praverte depresija siuo atveju, nes siaip darzelis vasara tik dirbantiems tevams arba sergantiems tam tikrom ligom, tai paprasiau gydytojos kad parasytu laiska, kad sunku man psichologiskai smile.gif
Atsakyti