Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija...

QUOTE(gėlių darželis @ 2013 08 31, 18:54)
Bet juk nieko baisaus. Pasijuoki iš savęs truputį ir viskas. Be tokių ir visokių šposų gyvenimas nebūtų gyvenimas, o čia tai vapščė tik smulkmena.

Labai bijau tos ligos, kuri pasiglemžia atmintį. Man baisiau nieko nėra. Bijau dėl paveldimumo. Jei kada tikrai suprasiu, kad tai su manim prasidėjo, nežinau ar lauksiu. O ankstyvi požymiai nežinia kada pasirodo, ką gali žinoti?
Atsakyti
Vestuk, tu dėl tokių smulkmenų tikrai
nesuk galvos!
Aš ir jaunesnė, ir paveldimumų nėr iš ko gaut.
Bet kartais taip būna, kad irgi pagalvoju, kad man
senatvinė silpnaprotystė tikrai bus, pirmi požymiai
jau dbr pasireiškia! biggrin.gif

Mes paprasčiausia išsiblaaškę ir tiek.
Ėjai, galvojai gal kažką, gal kažką apie aną savaitę, gal tiesiog ten dažniau stataisi raspizdielką
ir atsiradai ten. O iš minčių staiga grįžus, nesusivokei.
Aš tai pažvengiu tokiu atveju iš savęs, bet
būna tai tikrai dažnai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam Pelargonija @ 2013 08 30, 23:00)
-Zinok net susimasciau kazkaip, nors ner ko mastyt. Bet nuvere kazkokia tiesa sakytum... unsure.gif g.gif

--Whoooooowww!!!.... blink.gif .. ir jebitute...

tu geniali. biggrin.gif

suknista depresikė buvo išsiruošusi į spaudoje apdainuotąjį HM. žinoma, nepagalvokit, kad tuo tikslu vykčiau... norėjau pasidėti ant kortelės kelis lt. gal per daug dejuoju apie tas savo depresijas, nu bet, kad, žinokit, ne kitaip.... bele kaip viskas beprasmiška... ir tokie prekybcentriai su aibe parduotuvių ir žmonių man tik sustiprina tą beprasmiškumo ir slėgimo jausmą. liūdna man ir negera ten. ai... ir išvis dar tokia vasara. net pats laukas mane slegia. tiesa, nuroviau gal ir visai gražų auskarą savo išpampusiai bambai. o išreklamuotojo HM Lietuvoj kokybe matos neblizga tie rūbeliai... nors gražių radau, nusprendžiau, kad labai jau panašių turiu ir kam iš viso viso to reikia. wacko.gif nors, turbūt, kad į ne juodus net nekreipiau dėmesio. censored2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 08 31, 18:56)
Labai bijau tos ligos, kuri pasiglemžia atmintį. Man baisiau nieko nėra.  Bijau dėl paveldimumo. Jei kada tikrai suprasiu, kad  tai su manim prasidėjo, nežinau ar lauksiu. O ankstyvi požymiai nežinia kada pasirodo, ką gali žinoti?

nu pagal mane jauna dar tu tai ligai.
o tokių užmiršimų taigi visi esam patyrę net ir jauni.
nu kuri nesat ką tik laikę savo rankose mobilaus [ar pan.], o po minutės - nors užmušk - nepamenat kur padėjot smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gotiša @ 2013 08 31, 19:08)
suknista depresikė buvo išsiruošusi į spaudoje apdainuotąjį HM.

nu žinok ir aš buvau. ale nu nieko neradau ką užtempt ant tų mano šimtastrijų cm.
o merga va, nuvarė - kelis skudurėlius nusipirko - nu žinok gražu. kažkaip prisiderino. tarp kitko - irgi juodi biggrin.gif , tik sijonėlis su kažkokiom kreminėm gėlikėm.
bet iš principo, lietuviškasis hašemas - jaunimui, paaugliams.
Atsakyti
Tai kad ir ne liet. Hašėmas tik jaunimui. Net dydžiai. Man ten kokio 44-46 turbūt net reikia unsure.gif
Kai net KM į 40 įlendu..
Tai aš ten net nebežiūriu.
Bo kai žiūrėjau, bais susinervinau! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 08 31, 19:21)
Tai kad ir ne liet. Hašėmas tik jaunimui.

aaa, amerikėj žinok koks fainas. yra toks ala prabangesnių rūbų skyrius - gerų skudurėlių galim rast. kaip merga sako - tas, amerikoj, KETURIŲ AUKŠTŲ - tobulas hašemas buvo biggrin.gif . aš tai net nepamenu kuris ten biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulele72: 31 rugpjūčio 2013 - 19:27
QUOTE(fucked-up @ 2013 08 31, 20:21)
Tai kad ir ne liet. Hašėmas tik jaunimui. Net dydžiai.

Visoj Rytų Europoj, turbūt jau ir ne tik, papigiaiskinė nekokia pardė, kokybė baisoka, ir nieko gero. Pamenu dar prieš kokius 15 metų tikrai nebloga buvo, mano pirmi geresni rūbai buvo iš ten. Dabar nė neinu, nebent kokios kalgotkės ar maikės apatinės, kai prireikia.
Papildyta:
QUOTE(Pinot noir @ 2013 08 31, 19:56)
O ankstyvi požymiai nežinia kada pasirodo, ką gali žinoti?

Netapk hipochondrijos auka, neieškok to ko nėra.
Rimtai, nu tūkstančiai žmonių pamiršta, kur padėjo telefoną, ar raktus, kur paliko tą aną, o jau kur pastatė mašiną kad pamiršt, čia kasdienybė. Sklerozė smegenų liga, patologinis nesuvokimas, o ne paprasčiausias išsiblaškymas.
Atsakyti
tai gerai tada, kad buvo eilės prie matavimosi kabinų bele kokios, nes turėjau minčių kelis rūbelius pasimatuot, tai būčiau neįlindus, dar didesnė depresija apimtų. unsure.gif

Saule, tu gera mama. labai labai. man mama nepirkdavo juodų rūbų. o man visada gražūs tik tokie būdavo. kokia nusivylus būdavau. sad.gif pvz., žalia maikutė graži, bet man jau būdavo nebegraži, kai yra tokia pat juoda, o man jos neperka. sad.gif gerai, kad baigės tie priklausomybės laikai. fui.
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2013 08 31, 19:49)
tai gerai tada, kad buvo eilės prie matavimosi kabinų bele kokios,

merga žinok tūlike matavo biggrin.gif . sakė sijoną per didelį iš pradžių nusipirko, tai nunešė pakeist. o ten kokią maikę tai nematavus gi galima

tai kad aš jai rūbų neperku nuo dvylikos - duodu pinigų - pati apsiperka. jau kaip ten atrodo su tais rūbais - atskiras klausims, bet užtat pati išsirenka. nuo vaikystės tik mokinau, kad rūbas turi tikti prie figūros, o spalva - prie veido. ir kad spalvos būtų ne neoninės. ružavos, tokios ryškios barbiškos, turbūt nieko nėra turėjusios unsure.gif

jo, iš hm tik triusikus ir maikutes perku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulele72: 31 rugpjūčio 2013 - 21:02
QUOTE(Pinot noir @ 2013 08 31, 18:56)
Labai bijau tos ligos, kuri pasiglemžia atmintį. Man baisiau nieko nėra.  Bijau dėl paveldimumo. Jei kada tikrai suprasiu, kad  tai su manim prasidėjo, nežinau ar lauksiu. O ankstyvi požymiai nežinia kada pasirodo, ką gali žinoti?

aš tai paskutiniu metu bijau susirgti onkologine liga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 08 30, 12:16)
Grįžau šiandien namo per pietus pašerti šunėko.

ir aš esu turėjus taksą...o jis medžioklinis šuo, vienu žodžiu, irgi buvo įvykių... bet kai dabar pasiklausau, visokių tų taksų būna, ir labai pavyzdingų; patinka man jie, kieme visus sutiktus nulydžiu akimis

QUOTE(Laukine_ @ 2013 09 01, 09:30)
aš tai paskutiniu metu bijau susirgti onkologine liga  unsure.gif

aš irgi kažkaip unsure.gif
Atsakyti
O aš bijau, kad jei gausiu visgi vizitą skydliaukei pasitikrinti, bijau, kad patikrinus pasakys jog viskas su ja gerai.
Ta prasme ta savijauta, kai atmiegu 10-11 val ir po val ar dvieju vėl eičiau miegot, jei galėčiau, kai net slobna dienos metu, kaip noriu numigt, bet pusvalandzio maža- mažiausiai 1.5val dar geriau dvi...
Ir vakare vėl 22 aš jau lovoj snaudžiu.
Mieguistumas, apatija, dbr tie sąnariai skaudena.
Jei pasakys, kad skydliaukė tvarkoj, tada viltis išvis žlunga kada nors būt, jaustis normaliai, daugiau viskas pas mane tvarkoj, spaudimas, kraujas, pulsas- idealūs...

Kiekviena diena- didžiulės pastangos atsikelt, dirbt, dar aktyvus vaikas...

Kartais taip atsibosta stengtis, taip atsibosta.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fucked-up: 01 rugsėjo 2013 - 11:42