Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(NOKIA @ 2013 08 16, 16:05)
gal kuri kartais turite visų lapų trafaretus? Tik klevo lapų turiu, o taip reikia ir kitų...

Sveikos 4u.gif

Lapai ....lapai..... lapai..... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 08 16, 23:11)
alaizy, kiek tu suskanavus? Kitą dalį galėtumėm mes su ninkute.
Bandysiu siųstis programą. Dėkui merginos. 4u.gif
Papildyta:
Tai va, esam 3 galinčios padėti snaudalei. Tai dabar reik sutarti ar dirbam viena, ar darbą dalinamės. ax.gif
O riešutą skanuoti?

aš nuskenavus 1 dalies iki 59 psl.
Atsakyti
Įmečiau kelionių vadovą keliaujant į KROATIJĄ. Gal kas susigundys per kokias atostogas aplankyt šią nuostabią šalį ir gal kam pravers tas vadovas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 16 rugpjūčio 2013 - 21:41
QUOTE(daivajazz @ 2013 08 16, 15:48)
Pasikartosiu aš ax.gif
Gal kas turit ir galit pasidalint Pupos CD disku 1 klasei ax.gif

labas, galiu atsiųsti
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 08 16, 23:57)
labas, galiu atsiųsti

Būtų labai labai gerai thumbup.gif Laukiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 08 16, 22:00)
Būtų labai labai gerai thumbup.gif Laukiu mirksiukas.gif

jau siunčiu
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2013 08 16, 22:07)
Labutis. Žinai, visai ne problema, kad lapai atskirai po vieną - man tai dar net geriau - man visai pdf'ai nepatinka - visus verčiuosi į atskirus failus. Paskui tuos atskirus puslapius galima pervadinti ir uždėti reikšminius pavadinimus, pvz: ka_veikia?_esam_l, ir pagal tai paskui patogu naudojantis paieška bet kokioje kompo vietoje rasti , kad ir kitai klasei reikiamos medžiagos.
Jei į paštą atsiųstum suarchyvintą aplanką, kuriame palaidi failai, tai galėčiau, jei kam reikia ir į pdf paversti ir persiųsti.
Man šiais metais irgi labai reikia trečiai klasei PUPOS mokytojų knygų ir disko. O GILES turiu ir jau nuskenavusi nusiunčiau.

labai ačiū toms, kurios su pupa 3 kl. vargsta 4u.gif aš 2 ir 3 dalis turiu, galėsiu sekmadienį kažkiek nuskenuot.
o man ir lapai net ir atskirai po vieną visai patinka, svarbu, kad bent kažką turėčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 16 rugpjūčio 2013 - 23:38
QUOTE(Bites Rites @ 2013 08 16, 19:24)
Aš žadu pasinaudot pernykšte mintimi- ketvirtokams duot rašyt į pirmokų sąsiuvinius  biggrin.gif

gal galima plačiau ax.gif man labai tiktų tokia idėja apžaidimui, nes palikau juos pirmokus, o grįžtu pas ketvirtokus smile.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 08 16, 18:16)
reikia, net labai reikia, neturiu Pupos 3 kl. 1 d. ir kompakto.

QUOTE(Snaudale @ 2013 08 16, 21:07)
Man šiais metais irgi labai reikia trečiai klasei PUPOS mokytojų knygų ir disko.

Labutis smile.gif
PUPOS 3 kl. diskas jau pašte 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif , kaip man smagu žiūrėti, kaip jūs čia smagiai dalinatės ir padedat viena kitai, ir kaip jaučiuosi nejaukiai, kad tiek menkai temoku dirbti su kompu ir negaliu padėti ir aš ax.gif Bet nors nuotraukas atsiūsti tikrai mokėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 08 17, 07:56)
gal galima plačiau  ax.gif  man labai tiktų tokia idėja apžaidimui, nes palikau juos pirmokus, o grįžtu pas ketvirtokus smile.gif

labas rytas  4u.gif

aš šia idėja pasinaudojau per ketvirtokų išleistuves. Keliavom per visas klases. Pirmoje klasėje rašėm diktantą į pirmos klasės sąsiuvinius (tiksliau lapelius) ir sakinius parinkau tokius juokingus "Alė sakė." Priminiau 1 kl. taisykles - du pirštukai nuo krašto ir t.t Antroje klasėje kartojomės daugybos lentelę. Žaidėm žaidimą tokį: kas sutinka, kad 2x2 yra 5 čiumpa sau už nosies, kas sutinka, kad 5x4 yra 20 keičiasi vietom ir t.t. Žodžiu jei sutinka su atsakymu daro lieptą veiksmą. O trečioje klasėje paprašiau tėvelių suvaidinti savo vaikus - tai taip pataikė į vaikų charakterius, kad nerealiai. Šiaip pamoka gavosi super. Manau, kad labai sėkmingai tai galima panaudoti ir rugsėjo šventei.

aha, rimtai, labas rytas 4u.gif
žiūriu, kai norisi pasidalinti idėjomis, tai net nepasisveikini.
O pas mus dar šiandien krikštynos. Nufotkinsiu savo pompomsus (nu ne savo:), o popierinius) ir įmesiu į paštą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GEG: 17 rugpjūčio 2013 - 08:40
QUOTE(arden @ 2013 08 17, 08:56)
gal galima plačiau  ax.gif  man labai tiktų tokia idėja apžaidimui, nes palikau juos pirmokus, o grįžtu pas ketvirtokus smile.gif

labas rytas  4u.gif

Kadangi kopijuoju iš forumo patikusias mintis į vieną dokumentą, tai nepasižymėjau, kuri kolegė pasiūlė šią mintį, bet ačiū jai 4u.gif Įkelsiu į paštą mirksiukas.gif
Atsakyti