Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

QUOTE(eleonorra @ 2013 11 15, 09:36)
Oho, na ir klausimeliai merginu! Barbaske, neimk i galva  smile.gif
Kuri tusas pats paciausias ir kodel?

Neimu drinks_cheers.gif Šunės loja,o karavanas eina irnesakyk.gif

Vis ieškau to pačio pačiausio,o iš turimų labiausiai patinka Elizabet Arden Ceramide 4u.gif Prieš keletą dienų nusipirkau Virtuose ir nusivyliau,nevertas jis tokios kainos,manau ax.gif maybelline rocket,tai man tepa aplink akis,tad pasidažiusi vis turiu žvilgčiot į veidrodį ir pasivalyt doh.gif Nors padažo gražiai,bet va tas tepimas didelis minusas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2013 11 15, 12:49)
Neimu  drinks_cheers.gif Šunės loja,o karavanas eina irnesakyk.gif

Va čia ir yra pagrindinis forumų akcentas, komentarų buvo ir bus ir visokiausių, o jūs vistiek darysit taip, kaip tik jum vienai patinka ir reikia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.Daznai paziuriu jusu krepsiukus.dabar dedu savo.Nieko ipatingo, bet turiu tai ka turiu 4u.gif Liko keletas , kuriu nenufotografau.
1. Queen Helene Mint Julep Masque, Mint Julep (veido kauke)
2. Parisienne Paris semi di lino (plauku kauke)
3. Guerlain meteorit beige

KREPSYS

user posted image
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2013 11 15, 15:30)

Prašo slaptažodžio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2013 11 15, 14:34)
Prašo slaptažodžio smile.gif

KREPSYS
Atsakyti
myglle, kokia ten seseliu palete, kur 10 spalvu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ministry @ 2013 11 15, 15:09)
myglle, kokia ten seseliu palete, kur 10 spalvu? ax.gif

nyx caviar and bubbles
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2013 11 15, 12:49)
Neimu  drinks_cheers.gif Šunės loja,o karavanas eina irnesakyk.gif

koks keistas pareiškimas po to, kai įdedat krepšelio foto ir laukiat nuomonių apie jį bigsmile.gif

Myglle, kokios ten clinique pudros? kokia jūsų oda ir kaip jos patinka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 11 15, 13:25)
koks keistas pareiškimas po to, kai įdedat krepšelio foto ir laukiat nuomonių apie jį  bigsmile.gif

Kuom keistas? g.gif Siūlot pirkt skaistalus ir bronzantą? Ar nuotraukas ištrint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 11 15, 15:25)

Myglle, kokios ten clinique pudros? kokia jūsų oda ir kaip jos patinka?  smile.gif

mano oda misri, t-zona blizga.
Repairwear Laser Focus All-smooth Makeup SPF 15 -nenaudoju, nes persviesus atspalvis.Bet seip esu pora kartu naudojus, maskavimas vidutinis-stiprsnis.Patiko
Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup -naudoju kartais, ir tik vakarui, nes man ji tokia stipresnio, sunkesnio maskavimo.Ir truputi miltine ji man, padaro toki miltini veida.manau riebiai oda jis labiausiai tiktu
Superbalanced Makeup - naudoju visada, mano vienintele, kuri patinka is turimu.tokia lengvesne, bet maskuoja man pakankamai.aisku t-zona po 4 val pradeda blizgeti, bet as su serveteles (Turiu is essence,pamirsau nufotkinti) patvarkau.veidukas su ja toks gaivus ir ne miltinis.
Atsakyti
Myglle, kaip Jums Essence akiu seseliu pagrindas? 4u.gif
Atsakyti
Kaip patinka REVLON dvifazis plaukam?
Atsakyti